4 090 Ft

Hasonló elérhető termékek

Robin Norwood - Nők akik túlságosan szeretnek - A változás, amit a férfiaktól várunk

Édesvíz Kiadó, 2019
Terjedelem: 340 oldal
ISBN: 9789635299294

Részletes leírás »
4 090 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Robin Norwood - Nők akik túlságosan szeretnek - A változás, amit a férfiaktól várunk

 

  • Édesvíz Kiadó
  • Terjedelem: 340 oldal
  • ISBN: 9789635299294

 

Robin Norwood - Nők akik túlságosan szeretnek - A változás, amit a férfiaktól várunk leírása

Azt tapasztalod, hogy újra és újra problémás, távolságtartó és szeszélyes férfiakhoz vonzódsz - a "rendes" férfiak unalmasnak tűnnek? Folyton érzelmileg elérhetetlen, munkamániás, alkoholista, nőbolond férfiak mellett kötsz ki?
A világon rengeteg nő számára gyötrelmes és fájdalmas tapasztalat a szerelem. Robin Norwood párkapcsolati terapeuta azzal a céllal írta a Nők, akik túlságosan szeretnek című könyvét, hogy segítsen a probléma mélyére nézni, és megoldani azt.

- Miben gyökerezik a "túlszeretés"? 
- Miért alakul ki valakiben az a különös függőség, amely aztán évekig benne tartja egy rosszul működő, kilátástalan kapcsolatban? 

Az okok a múltban keresendők. Ha megelégelted, hogy újra és újra ugyanabba a hibába esel, ha eleged van abból, hogy folyton rosszul választasz, elérkezett az alakalom, hogy a téma szakértőjének segítségével örökre véget vess a párkapcsolati ámokfutásodnak. Ne várd, hogy Ő változzon, inkább szerezd meg azt a férfit, akit megérdemelsz!

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
659284
Gyártó
Édesvíz Kiadó
Garancia
nincs
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldal
340
Könyv témája
Család és szülők

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!