1 600 Ft

Hasonló elérhető termékek

Dr. Martin T. Stein - Az első két év

Medicina Kiadó, 2006148 oldalISBN: 9632260990

Részletes leírás »
1 600 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A gyermekek testi és lelki szükségletei újszülött kortól kétéves korig Csodálatos könyv a gyermekek első két életévének érzelmi és fizikai szükségleteiről Amerika legnépszerűbb gyermekgyógyásza, a fantasztikus Spock doktor már szülők generációit segítette át tanácsaival a gyermeknevelés nehézségein. Most ismét az ő útmutatása révén győzhetjük le a gyermekeink első két életévében ránk váró akadályokat. Ez a könyv valójában Spock doktor mindennapos gyakorlatából származó rövid írásainak, megfigyeléseinek gyüjteménye. A hétköznapok tapasztalatának eszenciája, amely nem hiányozhat egyetlen szülő könyvtárából sem. Spock doktor írásai az első két életév fontos eseményeiről tájékoztatják a szülőket. Olyan alapvető témákban nyújtanak ismereteket, mint például arról: - hogyan különböztethetjük meg a baba különféle hangjait, sírásait egymástól; - hogyan győzzük le a gyermek elkülönítésből származó feszültségeit; - miként beszéljük meg gyermekünkkel a különféle dolgokat szavakkal, érintéssel, gesztusokkal; - hogyan taníthatjuk meg a gyermeket a legkönnyebben az enyém, tiéd fogalmára; - mi nevelhetjük a gyermeket szobatisztaságra; - hogyan kezeljük többi gyermekünk az újszülöttel szembeni érzéseit, elvárásait és végül, de nem utolsó sorban - miként nézzünk szembe a különféle betegségekkel és hogyan győzzük le azokat.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
92047
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!