15 900 Ft

 

 

Üres kép
US Robotics 56K v.92 külső, fax, USB modem

US Robotics 56K v.92 külső, fax, USB modem

56kbit sebesség
V.92/V.90 protokol támogatás
USB csatlakozás

Kifutott

15 900 Ft

Részletes leírás

Egyszerû használat az USB kényelmével Az USB lehetõvé teszi az egyszerû Plug and Play telepítést. Az 56K USB Faxmodem gyorscserére (automatikus fel -és letelepítés) is lehetõséget ad, melyhez a busz-on keresztül kapja az áramellátást, így külön hálózati csatlakozásra sincsen szükség. Az ICN funkció felelõs a bejövõ hívásokért ICN figyeli az online aktivitást és biztosítja a Modem tartásban funkció minden elõnyét - választási lehetõséget adva hogy fogadjon vagy elutasítson hívásokat Internetezés közben. ControlCenter az optimális modem teljesítményhez ControlCenter támogatja a Modem tartásban funkciót, mely lehetõséget biztosít a V.PCM sebesség konfigurálásához. Azonnali Frissítést tölthet le szoftvereihez. Kitûnõ Internetelérési Lehetõség Ha a minõség fontos az Ön számára, az US Robotics 56K Faxmodemel érdemes megismerkednie: Az US Robotics 56K USB Faxmodem ötvözi a V.92 technológia kiválóságát, az USB kényelmét és az US Robotics minõségét és tartósságát: * USB design: Egyszerû Plug and Play telepítés és beállítás további küldsõ áramforrás igénybevétele nélkül. * Fax és kommunikációs szoftverrel: nagy kapacitás és különlegességek mint késletetett vagy tömeges fax küldeés, személyre szabható interfész, hívásazonosítás - támogatás (külön szolgáltatást igényel az Ön telefonszolgáltatójától) * Nemzetközi szabványoknak megfelelõ: Kapcsolat más modemekkel, számítógépekkel és faxokkal bárhol a világon. * Szoftver frissítési lehetõség: Online frissítés és letölthetõ szoftverek biztosítják, hogy modeme az Ön változó igényeihez alkalmazkodjon. Szabványok és specifikációk * Adat: V.92, V.90, V.80, V.34, V.32bis, V.32, V.22bis, V.22, V.23, és V.21 * Adathiba Ellenõrzés/Sûrítés: V.42/V42bis, V.44 és MNP2-4/5 * Fax: EIA 578 (Class 1) V.17, V.29, V.27ter * DTE interfész: USB Verzió 1.1 * USB ellátás, fogyasztás: 100 mA * 4 LEDs: Rx,Tx,CD,Power * Telefonvonal interfész: Egy RJ-11 csatlakozó * Hívás-azonosítás támogatás (külön szolgáltatást igényel az Ön telefonszolgáltatójától), néhány országban nem támogatják a hívásazonosítást Minimális rendszerkövetelmények * Windows 98SE/Me: Intel Pentium II 300 MHz vagy jobb, kompatibilis PC, 128 MB RAM, 20 MB hely a merevlemezen * Windows 2000/XP: Intel Pentium III 500 MHz vagy jobb, kompatibilis PC, 128 MB RAM, 20 MB hely a merevlemezen * USB port * 2x or better CD-ROM drive * Analogue phone line V.92 követelmények ehhez a modemhez * V.92 tulajdonsághoz szükséges V.92 56K ITU szabványos szolgáltató * V.92 Hívásjelzõ funkcióhoz szükséges Hívásvárkoztatás szolgáltatást igényelnie az Ön telefontársaságától * V.92 Hívásazonosítás funkcióhoz szükséges Hívásvárkoztatás/Hívóazonosítás az Ön telefontársaságától Tanusítványok * 1999/5/EC szabványnak megfelel A csomag tartalma * US Robotics 56K USB külsõ faxmodem * USB kábel * Telefonvezeték * Telepítési útmutató * Telepítõ CD-Rom, használati útmutatóval, data/fax software, ControlCenter szoftver és Internet hívásjelzés.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
4279
Gyártó
US ROBOTICS
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!