63 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Logitech Z-5450 5.1 hangfal

5.1 hangrendszer
315W teljesítmény
SoundTouch vezérlőegység

Nem kapható

63 900 Ft

Részletes leírás

Logitech Z-5450 5.1 hangfal

Tökéletes hang, vezeték nélküli élvezet !

Szabadalmaztatott kétkamrás mélyhangsugárzó
Hangosabban és hihetetlen pontossággal szólaltatja meg a legmélyebb hangokat is.

Vezeték nélküli hátsó hangszórók
A THX®-minősítésű, 5.1-es digitális hangzás kötetlen élvezetét nyújtják. Az adaptív csatornaváltást támogató, redundáns jeltovábbítású hangszórók kiváló, kristálytiszta hangzást biztosítanak.

Vezeték nélküli távirányító
Akár 7 hangforrás (számítógép, játékkonzol, DVD- és CD-lejátszó, hordozható zenelejátszó) távirányítására alkalmas.

Polírozott alumínium kivezetősapkával rendelkező magashangsugárzó
Két hangsugárzó szerepét is betölti: a magashangsugárzók tisztasága a különálló középhangsugárzók erőteljes zengésével párosul.

Digital SoundTouch™ vezérlőegység
Kis méretének köszönhetően az asztalon vagy az elektronikai készülékek között is elhelyezheti. Digitális LCD-kijelzővel és pótbemenettel rendelkezik, a hangerő-szabályozás, az elnémítás és az effektbeállítások is elvégezhetők rajta. A vezérlőegység Dolby® Digital és a DTS® felvételek dekódolására is alkalmas, valamint több digitális és analóg bemenettel rendelkezik.

Nem kell többé a hangszórókábelek elrejtésével foglalkoznia. Merüljön el a magas hangzáshűséget garantáló digitális hangok világában a Logitech THX-minősítéssel, vezeték nélküli hátsó hangszórókkal és digitális hardveres dekódolással rendelkező, 315 W teljesítményű, 5.1-es rendszerű Z-5450 Digital hangszórórendszerével. A Digital SoundTouch vezérlőegység a Dolby Digital és DTS szabványt egyaránt támogatja, és digitális, illetve analóg csatlakozókat tartalmaz a DVD-lejátszók, számítógépek, játékkonzolok, MP3-lejátszók és egyéb készülékek csatlakoztatásához. A hanghatások beállítását kényelmesen, vezeték nélküli távirányító segítségével végezheti el. A falra szerelhető magashangsugárzók bárhol egyszerűen elhelyezhetők. A szabadalmaztatott, kétkamrás mélyhangsugárzó félelmetes, torzításmentes basszusa még tovább növeli a játékok, zenék és filmek nyújtotta élményt.

 • Nem kell többé a hátsó hangszóró kábeleivel bajlódnia! A Logitech Z-5450 digitális hangszórókészlet vezeték nélküli hátsó hangszórói egyszerűen elhelyezhetők anélkül, hogy a vezetékek elrejtésével kellene foglalkoznia. Az elforgatható állványnak köszönhetően a magashangsugárzók könnyen falra szerelhetők.
 • Kiváló, kristálytiszta hangzás az adaptív csatornaváltást támogató, redundáns jeltovábbítású hátsó hangszóróknak köszönhetően
 • Földrengető basszus A 310 W effektív teljesítmény hihetetlen hangzást biztosít. A szabadalmaztatott kétkamrás mélyhangsugárzó hangosabban és hihetetlen pontossággal szólaltatja meg a legmélyebb hangokat is.
 • Moziban tapasztalható akusztikai élmény A THX-minősítés kiváló hangzást garantál. A Z-5450 digitális hangszórók hardveres DTS®-dekódert tartalmaznak a kiváló minőségű hangzás érdekében, valamint támogatják a DTS 96/24 szabványt is (ez egy nagyobb felbontású, stúdióminőségű hangformátum, amely sok DVD-filmen és DVD Audio szabványú lemezen megtalálható).
 • Egyenletesebb frekvenciaátvitel az alumínium kivezetősapkával ellátott hangsugárzók és a digitális hangszínszabályzó segítségével. A Logitech Z-5450 digitális hangszórók Dolby® Pro Logic II dekódolást alkalmaznak a térhatású hang kétcsatornás analóg forrásból való visszajátszásához, és a sztereó zenéből, film- és játékhangból 5.1-es térhatású hangot állítanak elő. Ezenkívül valós idejű digitális kiegyenlítésen alapuló frekvenciaátvitel-szabályozást használnak a legtisztább, legpontosabb hangvisszaadás érdekében.
 • Az effektbeállítások megtekintése és módosítása, a hangerő szabályozása és elnémítása, Dolby Digital hang dekódolása és a pótbemenet használata iPod vagy MP3-lejátszó csatlakoztatásához — vezeték nélkül a Digital SoundTouch vezérlőegységgel

  Műszaki adatok:
 • Teljes effektív teljesítmény: 315 W (effektív)
 • Magashangsugárzók: 199 W effektív (első: 2 x 38 W; hátsó: 2 x 40,5 W; középső: 42 W)
 • Mélyhangsugárzó: 116 W (effektív)
 • Összesített csúcsteljesítmény: 630 W
 • Maximális hangnyomásszint: 103 dB
 • Frekvenciaátvitel: 35 Hz — 20 kHz
 • Bemeneti impedancia: 9 500 ohm
 • Erősítő: nagy kapacitású, analóg, ultralineáris

  Hangsugárzók:
 • Magashangsugárzók: 6,3 cm-es alumínium kivezetősapkával ellátott hangsugárzó
 • Sávszűrős mélyhangsugárzó: 16,5 cm-es, nagy kilengésű hangsugárzó

  Térhangzáseffektusok:
 • Hardveres dekóder Dolby® Digital, DTS® és DTS® 96/24 hangsávok dekódolásához
 • Dolby® Pro Logic® II (Movie (film) és Music (zene) üzemmód)
 • Hatcsatornás közvetlen
 • Sztereo

  Támogatott digitális hangformátumok:
 • Dolby® Digital
 • DTS® és DTS® 96/24
 • PCM (tömörítetlen sztereó): 44,1 kHz-es, 16 bites jeltől 96 kHz-es, 24 bites jelig

  Bemeneti jelforrások:
 • Digitális optikai bemenet DVD- és CD-lejátszók, PlayStation®2, Xbox™* vagy hangkártyák számára (külön megvásárolható optikai kábelt igényel).
 • Digitális koaxiális bemenet DVD- és CD-lejátszókhoz, illetve hangkártyákhoz (külön megvásárolható koaxiális kábelt igényel)
 • Hatcsatornás közvetlen bemenet (három sztereó minialjzat) két-, négy- vagy hatcsatornás hangkártyákhoz, vagy
 • sztereó minialjzat 3 különböző sztereó jelforrás, például CD- és DVD-lejátszók, PlayStation®2 és Xbox™* játékkonzolok és kétcsatornás számítógépes hangkártyák számára (egyes eszközökhöz külön megvásárolható, sztereó minialjzatról dupla RCA aljzatra átalakító adapterre lehet szükség)
 • Analóg sztereó minialjzat (a vezérlőegység oldallapján) hordozható CD-lejátszókhoz, MP3- és MiniDisc® lejátszókhoz.
 • Teljes leírás

  Specifikációk

  Cikkszám
  6595
  Gyártó
  LOGITECH
  Garancia
  2 éves
  Effektív hangteljesítmény
  315 W
  Extra funkciók
  Távirányító
  Méretek
  magashangsugárzók: 6,3 cm, mélyhangsugárzó: 16,5 cm

  Vásárlóink véleménye a termékről

  Termék átlagos értékelése

  4.2 /31 Értékelés
  5 csillag
  23
  4 csillag
  0
  3 csillag
  2
  2 csillag
  2
  1 csillag
  4

  Legújabb értékelés

  (2008 aug. 22)

  Logitech Z-5450 5.1 hangfal
  Logitech Z-5450 5.1 hangfal

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  most rendeltem meg-remélem jó lesz!!!

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  (2008 aug. 22)

  Logitech Z-5450 5.1 hangfal
  Logitech Z-5450 5.1 hangfal

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  Hat a Logitech az tényleg ratyi de a Pioneer az már sokkal jobb de viszont a teljesítményt mint mindig MUZIKÁLISAN írják.Ez nem a tényleges teljesítmény.A tényleges teljesítmény az -25 - 30%-a. És a THX az a hang tisztasága és a zajmentes működést jelenti röviden.És ha az kell akkor ugyan ennyi pénzért meg kapja az ember azt amire vágyik.Ahol nem viccelnek se a minőséggel sem a teljesítménnyel. És ez a márka a SAL(Somogyi elecktronic).Nem azért,hogy reklámozzam de én a Sal márkát teszteltem és sokan mások is és az ilyen tulságosan reklámozott cuccuk mellett király.

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  (2008 jún. 23)

  Logitech Z-5450 5.1 hangfal
  Logitech Z-5450 5.1 hangfal

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  Ebbe van valami, de máshol 60 körül is meg lehet kapni, és annyinél már elgondolkozik az ember, hogy melyik, amúgy meg hallotam ezt is, meg több jól összerakott erősítős rendszert is, de őszintén szerintem ennél jobb fölösleges, meg kisseb szobába ez jobb. (De ajánlom a Creative GigaWorks THX-esét is)

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  Mások ezt is vásárolták!

  Extra Garancia Standard

  A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
   

  Extra Garancia Balesetbiztosítás

  Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

   

  Extra Garancia Prémium

  Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

  További információért kattints ide!