7 890 Ft

Clarion SRG 213H magassugárzó autóhifi hangszórópár, 200W
8728jpg.jpeg

Clarion SRG 213H magassugárzó autóhifi hangszórópár, 200W

Magassugárzó autóhifi hangszórópár
Max. 200 W teljesítmény
90 dB érzékenység

Nem kapható

7 890 Ft

Részletes leírás

Clarion SRG 213H magassugárzó autóhifi hangszórópár adatai:

A nagymúltú Japán gyártó, a Clarion SRG hangszóróival, a gyári rendszereket könnyen továbbfejleszthetjük költséghatékony módon. A legtöbb modell, könnyen illeszthető a különböző járművekhez. Erős stroncium mágnessel szerelték a kiváló dinamikus mélyhang visszaadásért. Az SRG 213H egy magassugárzó hangszórópár 200W zenei teljesitménnyel.

A nagymúltú Japán gyártó, a Clarion SRG hangszóróival, a gyári rendszereket könnyen továbbfejleszthetjük költséghatékony módon. A legtöbb modell, könnyen illeszthető a különböző járművekhez. Erős stroncium mágnessel szerelték a kiváló dinamikus mélyhang visszaadásért. Az SRG 213H egy magassugárzó hangszórópár 200W zenei teljesitménnyel.

SRG széria

A gyári rendszer továbbfejlesztésének legkönnyebb módja. A Clarion GOOD-sorozatú hangszóróival (komponens rendszerű hangszóró, multiaxiális hangszóró, koaxiális hangszóró, kéttölcséres hangszóró, kiegyensúlyozottan vezérelt magassugárzó) költséghatékony módon érhet el jobb hangminőséget. Többféle típusban is elérhető, amelyek a különböző járművekhez illeszkednek.

Kétutas beépíthető magassugárzó - Rugalmas beépítési lehetőségek

A különálló magassugárzó egység süllyesztve vagy kiemelkedve is rögzíthető, így számos módon beépíthető. A kissé kiemelkedő beszerelés a műszerfalra építést, a besimuló beszerelés pedig az oszlopokba való beépítést teszi lehetővé.

Sorba kötött -6 dB/oktávos hangváltóhálózat

Ez a precíziós hangváltóhálózat lehetővé teszi a hangszórók rugalmas integrálását számos meglévő autós hangrendszerbe, és biztosítja az optimális teljesítményt.

Műszaki jellemzők: 

  • Szimmetrikus vezérlésű magassugárzó
  • 200 Watt maximális / 40 Watt RMS teljesítmény
  • 2,5 cm-es PEI magassugárzó
  • Nagy teljesítményű Neodymium mágnes
  • Változtatható szög: süllyesztett/felszíni szerelés
  • Frekvencia: 2.500-35.000 Hz
  • Érzékenység: 90 dB

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
441343
Gyártó
CLARION
Garancia
1 éves
Típus
Magassugárzó
Teljesítmény
200 W
Frekvenciatartomány
2500 - 35000 Hz
Méret
2,5 cm
Extrák
Nagy teljesítményű Neodymium mágnes, változtatható szög: süllyesztett/felszíni szerelés
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!