3 290 Ft

 

Adela Motyková - Ablakok beépítése és javítása

Cser Kiadó, 201084 oldalISBN: 9789632781297

Raktáron

Raktáron
  • Szaküzleteinkben ingyenesen 2 munkanap Részletek
  • Átvételi pontokon 790 Ft 3 - 4 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 790 Ft 3 - 4 munkanap Részletek
3 290 Ft

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Tartalom: Az ablakok részei Az ablakok típusai nyitási módjuk és szerkezetük alapján Az ablakok típusai anyaguk alapján Faablakok Műanyag ablakok Fémablakok Kombinált anyagból készült ablakok Üvegezés Egyrétegű, egyszeres üvegezés Kétrétegű hőszigetelő üveg Hőelnyelő, ill. hővisszaverő üvegek Biztonsági üvegek Egyéb üvegfajták Tetőablakok A tetőablakok alkalmazásának feltételei Működtetés és a helyes magasság Árnyékolás és szellőztetés Az ablak csatlakoztatása a födémhez Különleges formájú ablakok Bonyolult ívek A különleges formájú ablakok veszélyei Energiatakarékos ablakok Az ablakokkal szemben támasztott műszaki követelmények Az ablakok hőtechnikai tulajdonságai Akusztikai tulajdonságok Víz- és légmentes szigetelés Szellőztetés az ablakon át Az ablak betörés elleni védelme Az ablakok párásodása Az ablakok szerkezeti részei Az ablak tömítése Vasalás Ablakpárkány Az ablakok kiegészítői Rolók, zsaluk, reluxák Zsalutáblák A szúnyogháló Az ablakok javítása Válasszuk ki a megfelelő tömítést Az ablaküveg cseréje A régi festékréteg javítása A régi ablak új arca Ablakcsere Az új ablak kiválasztása A szerelés - az ablak beültetése Az ablakok karbantartása Az ablakcsere finanszírozása a panelházakban Az árajánlat és a kivitelezési szerződés
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
108147
Gyártó
Cser Könyvkiadó
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!