249 900 Ft

LG BH9530TW 3D SMART Bluray Házimozi rendszer
lg-bh9530tw-3d-smart-bluray-hazimozi-rendszer_0b178031.png

LG BH9530TW 3D SMART Bluray Házimozi rendszer

1460W (RMS) összteljesítmény
4K felskálázás, 2D konvertálás 3D-re
Smart TV funkciók, felvétel USB-re

Kifutott

249 900 Ft

Részletes leírás

Untitled-1_12606.jpg
LG 9.1 csatornás Smart 3D Blu-ray™ Házimozi Rendszer aramid szálas membránnal

  • 9.1 csatornás, felfele is sugárzó, 3D Cinema sound hangrendszer, wireless hátsó hangsugárzókkal
  • Aramid szálas membránok és 1460 W hangteljesítmény
  • 3D Blu-ray lejátszás
  • LG Alkalmazástár, Prémium tartalom szolgáltatás és teljes böngésző
ds3_urban_large_12607.jpg
9.1 csatornás hangrendszer

A hagyományos 5.1 csatornás házimozi rendszer 4 álló hangsugárzója kiegészül egy-egy felfelé sugárzó, 3D prizmát tartalmazó hangszóróval, amely a tér minden irányába szétszórja a hangot, egy koncertterem akusztikájához hasonló hangzást létrehozva.
ds3_urban_large_12608.jpg
Felfele sugárzó hangszórók

9.1 csatornás rendszer négy felfele is sugárzó hangszóróval egészül ki, így a hang a tér minden irányából szórja szét a hangot.

3D Surround Processzor
ds3_urban_large_12609.jpg
Az LG egyedülálló hangkalibrációs technológiájának, a 3D Surround Processzornak köszönhetően az LG készülékek még magával ragadóbb és valósághűbb térhatású hangot sugároznak.

Hangtér kiterjesztés
ds3_urban_large_12610.jpg
Az LG saját fejlesztésű „soundfield expansion” technológiája megnöveli a hangteret Ön körül, így Ön lesz a nagy kiterjedésű 3D-s hang középpontjában, a helyiség bármely pontján is tartózkodik.

Aramidszálas membránok
ds3_urban_large_12611.jpg

A membránok a külső hatásoknak rendkívüli mértékben ellenálló aramid szálból készültek, így a hang a minimális torzításnak köszönhetően tisztán és pontosan szólal meg.

Vezeték nélküli fejhallgató mód
ds3_urban_large_12612.jpg
A vezeték nélküli fejhallgató mód segítségével akár teljes hangerőn élvezheti kedvenc filmjeit és zenéit míg a család alszik.

LG Smart funkciók
ds3_urban_large_12613.jpg
Használja ki az LG Smart funkciók előnyeit! Kedvére válogathat az egész család mindennapjait színesebbé tevő, a televízió képernyőjére szabott alkalmazások, interaktív játékok és videók széles választékából, vagy csak egyszerűen böngésszen az interneten, mintha számítógépet használna.

LG AV Remote App - okotelefonos távirányító alkalmazás
ds3_urban_large_12614.jpg
Az LG BH9530TW Smart 3D Blu-ray Házimozi rendszerével a szórakoztatóelektronika mostantól még szórakoztatóbb! Csak töltse le okostelefonjára az LG Remote app - távirányító alkalmazást és navigálja házimozi rendszerét a telefonja segítségével.

Miracast
ds3_urban_large_12615.jpg
A BH9530TW Smart 3D Blu-ray Házimozi rendszeren keresztül elérhető Miracast™ lehetővé teszi a televíziók, az okostelefonok és a táblagépek közötti kapcsolatok egyszerű és gyors létrehozását kábelek nélkül. Ezzel digitális tartalmakat oszthat meg és vehet át egyszerűen: például könnyedén jelenítheti meg telefonja tartalmát a TV képernyőjén.

Teljes böngésző
ds3_urban_large_12616.jpg
E-mail-zen barátaival, nézzen videókat vagy olvasgasson online tartalmakat az LG BH9530TW Smart 3D Blu-ray házimozi rendszeren keresztül. Vezetékes vagy vezeték nélküli billentyűzet és egér csatlakoztatásával, valamint a mozgásérzékelős távirányító támogatással televíziója egyszerre lehet a számítógépe is.

LG Prémium tartalmak
ds3_urban_large_12617.jpg
Az LG Prémium tartalmak azok a népszerű hazai és nemzetközi internetes portálok, amelyek megjelenése kifejezetten a TV képernyőjére lettek optimalizálva.

Vezeték nélküli zene hallgatás
ds3_urban_large_12618.jpg
Élvezze a kedvenc zenéit az okostelefonjáról vagy más Bluetooth-os eszközről az LG Házi-mozi rendszerén keresztül vezetékek nélkül.

WiFi-s hátsó hangsugárzók
ds3_urban_large_12619.jpg
A kényelmes és stílusos hangzás megérkezett a vezeték nélküli hátsó hangszórókkal. Élvezze a tiszta, elegáns megjelenést a nappaliban, könnyű és egyszerű üzembe helyezéssel.

ULTRA HD Felkonvertálás
ds3_urban_large_12620.jpg
Most minden részletre fény derül! Az Ultra HD felkonvertálás funkcióval a Full HD felbontásnál négyszer nagyobb felbontású képpé lehet az eredetileg alacsony felbontású tartalmakat feljavítani, így páratlanul tiszta és részletes vizuális élményt biztosít.

Full HD Felkonvertálás
ds3_urban_large_12621.jpg
Élvezze régi DVD kollekcióját magasabb minőségben az LG BH9530TW házimozi rendszer segítségével! Az 1080p felkonvertálás nagyobb képernyőfelbontást állít elő.

3D Blu-ray lejátszás
ds3_urban_large_12622.jpg
Élvezze a legkényelmesebb 3D-s élményt otthonában az LG BH9530TW Smart 3D Blu-ray Házimozi rendszerrel. Ne csak nézze filmjeit, váljon az események részesévé!

2D-3D konverzió
ds3_urban_large_12623.jpg
Kedvenc műsorait és régi filmjeit is élvezheti 3D-ben. A 2D - 3D konvertálás segítségével szinte bármilyen, alapvetően 2D-s videó tartalmat megjeleníthet szédítően valósághű, 3D-ben.

USB közvetlen felvétel
ds3_urban_large_12624.jpg
Élvezze a modern technológia előnyeit otthonában a DH6430P Házimozi rendszer segítségével! Nem csupán DVD-it és CD-it, hanem USB-jén vagy MP3 lejátszóján tárolt zenéit is gond nélkül lejátszhatja, emellett zene tartalmat rögzíthet az USB közvetlen felvétel funkcióval.

Lejátszás külső merevlemezről
ds3_urban_large_12625.jpg
Csak csatlakoztassa hordozható tárolóeszközét, és jelenítse meg kedvenc filmjeit, a zenéit és fényképeit a házimozi segítségével nagyobb kijelzőn.

Wi-Fi Direct
ds3_urban_large_12626.jpg
Élvezze az egyszerű, vezeték nélküli fájlmegosztás előnyeit. A Wi-Fi Direct TM lehetővé teszi a különböző digitális eszközök közötti gyors, egyszerű kapcsolatot és tartalom megosztást.

Automatikus hangerő szabályozó
ds3_urban_large_12627.jpg
Nem szükséges többé a hangerőt beállítani minden egyes csatornaváltáskor. Az automatikus hangerő szabályozó a kívánt szinten tartja a hangerőt, függetlenül a különböző műsorszórási jelektől.

iPod,iPhone és iPad támogatás
ds3_urban_large_12628.jpg
Élvezze kedvenc iPod, iPhon vagy iPad készülékén tárolt zeneválogatásait gazdagabb hangzással. Csak csatlakoztassa a készüléket a házimozihoz USB kapcsolaton keresztül.

DLNA
ds3_urban_large_12629.jpg
Élvezze a vezeték nélküli világ nyújtotta szabadságot! Ossza meg számítógépén tárolt zenéit, videóit vagy képeit egyszerűen, vezeték nélkül a DLNA funkciónak köszönhetően.

LG Alkalmazástár

LG Alkalmazástár segítségével a család minden tagja alkalmazások és interaktív játékok széles tárházából válogathat, amelyek megszínesítik a mindennapokat.

Okos megosztás

Böngésszen tartalmai között egyszerűen, vezeték nélkül! Az okos megosztás funkciók segítségével könnyedén oszthatja meg zenéit, képeit, videóit különböző digitális eszközei között.

SIMPLINK

A SIMPLINK rendszer egyetlen távirányító segítségével képes vezérelni az összes csatlakoztatott, kompatibilis LG audio-videó eszközt. A SIMPLINK gomb megnyomásával a HDMI-n keresztül csatlakozó valamennyi LG készülék bekapcsolható és vezérelhető.

Fiatalos és stílusos megjelenés

A magas, karcsú hangsugárzók letisztult, matt fekete kivitelezését fiatalos lendülettel egészíti ki az aramid szálak élénk, narancssárga színe.

NFC- Címke

Az NFC- képes telefon képernyőjén, a címkéhez történő érintés után, egyből megjelenik az éppen futó műsor képe és további szolgáltatások, mint például az okostelefonos távirányítás.

Eddig ismeretlen hangzásvilág, bámulatosra emelt képi minőség és a legmodernebb technológia az LG BH9530TW Smart 3D Blu-ray Házimozi rendszerével!

A 9.1 csatornás, 1460 W-os teljesítményű, aramid szálas hangrendszerrel olyan audio élményben lehet része, mely messze felülmúlja az eddig ismert hangzásvilágot, a 4K felkonvertálással pedig a Full HD minőség négyszeresét élvezheti*! A 3D tartalomlejátszás és a 3D hangzásvilág igazi moziélményt visz otthonába. A Miracast gyors és egyszerű kapcsolatot tesz lehetővé az okostelefonok és a számítógépek között, ezzel digitális tartalmak átvételét és megosztást teszi lehetővé. Az LG Remote okostelefonos távirányító alkalmazással akár telefonját is használhatja távirányítóként. A 2D -3D konvertálással régi filmjeit vagy kedvenc sorozatait fedezheti fel valósághű, 3D-s formátumban. Az LG Alkalmazástár és Prémium tartalmak segítségével pár kattintással elérheti kedvenc weboldalait és alkalmazásait. Az LG névjegyévé vált elegáns formatervezés pedig az aramid szálak merész, narancssárga színével egészül ki, így egyszerre letisztult és fiatalos kiegészítője lehet otthonának.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
240083
Gyártó
LG
Garancia
1 éves
Adathordozó típus
3D Blu-ray lemez, Blu-ray lemez, CD, CD-R, CD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW
Teljesítmény
1 460 W
Lejátszható formátumok
CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DivX, MP3, JPEG, MPEG4, Blu-ray, WMV, MKV, CD, 3D Blu-ray Disc, XviD
Video rendszer
NTSC, PAL
Beépített dekóderek
nincs adat, DTS, Dolby True HD, Dolby Digital, Dolby Digital Plus
Tuner
FM RDS tuner
Bemeneti csatlakozók
video, digitális (optikai), HDMI, AUX, USB, Ethernet
Kimeneti csatlakozók
video, HDMI
Távirányító
van
Extrák
4K felskálázás, 2D konvertálás 3D-re
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 / 1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2013 aug. 2)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
vékony
Ami nem tetszik:
halk

Még a nagypapámtól örököltem, a blueray lejátszó nélkül.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!