279 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Sony BDV-N9200WB UHD 3D SMART Bluray Házimozi rendszer

5.1 csatornás Blu-ray házimozi rendszer
1200W összteljesítmény
NFC, Bluetooth, beépített Wi-Fi & SEN + böngésző

Extra évek Részletes leírás »
279 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

A házimozi és a nagy felbontású hang kombinációja

Varázsoljon mozitermet nappalijából a N7200W házimozirendszer segítségével. Töltse be a szobát az 5.1 csatornás surround hangzással és tiszta, torzítatlan nagy felbontású hanggal a Magnetic Fluid hangsugárzóknak köszönhetően. Nézzen online tartalmakat a beépített Wi-Fi® funkcióval, és tükrözze okostelefonját a nagy képernyőre.

A nagy felbontású audio működése

A nagy felbontású hang, amely a hagyományosnál nagyobb sebességgel alakítja át digitálissá az analóg hangot, feltárja azokat a finomságokat és részleteket, amelyek eddig rejtve maradtak a hangban és a párbeszédben.

Semmi más, csak erőteljes hangzás

A hely- és energiatakarékos Magnetic Fluid hangsugárzók kiváló minőségű hangzást és kivételesen tiszta párbeszédeket biztosítanak. Az S-Master HX digitális erősítő a teljes frekvenciatartományban csökkenti a torzítást, így mindent tisztán és részletgazdagon hallhat, legyen szó suttogásról vagy robbanásról.

Okostelefon nagy képernyőn

Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy táblagépét a házimozirendszerhez, hogy videóit, fotóit és más tartalmait a TV-re tükrözze.

Merüljön el a hangzásban

A szobát betöltő hangzás érdekében a High Definition 5.1 csatornás hangzás gazdag, elragadó hangot nyújt minden szórakoztató tartalomhoz, még online adatátvitel esetén is.

Az élő előadás élménye

A Live Football Mode által úgy érezheti magát, mintha Ön is a futballpályán lenne. A hangbeállításnak köszönhetően a tömeg hangja hangos és tiszta. A Digitális Aréna hangzásmód segítségével érezze magát egy koncert első sorában – hozza el otthonába a londoni O2 Aréna jellegzetes akusztikáját.

Egyszerű online hozzáférés a beépített Wi-Fi® révén

Streameljen szórakoztató tartalmakat az internetről vagy vezeték nélküli otthoni hálózatáról a beépített Wi-Fi® által, majd csatlakozzon más DLNA tanúsítvánnyal rendelkező eszközökhöz. A Bluetooth® lehetővé teszi az egyszerű, vezeték nélküli kapcsolatokat, így Ön gond nélkül élvezheti filmjeit és zenéit.

A legjobb képminőség filmjeihez

A mellékelt 3D Blu-ray Disc™ lejátszó a legmagasabb képminőségű filmélményt biztosítja az Ön számára. Játssza le DVD-gyűjteményét, és tekintse meg a HD-hoz közelire feljavított képminőséget vagy élvezze a Blu-ray és 3D Blu-ray filmeket egyenletes és magával ragadó Full HD és 3D minőségben.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
298405
Gyártó
SONY
Garancia
1 éves
Adathordozó típus
3D Blu-ray lemez, Blu-ray lemez, CD, CD-R, CD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-Audió, DVD-R, DVD-RAM, DVD-RW, DVD-Videó
Teljesítmény
1 200 W
Lejátszható formátumok
CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-Audió, DVD-RAM, DivX, VCD, SVCD, MP3, WMA, JPEG, MPEG4, DVD-Videó, Blu-ray, WMV, MKV, CD, 3D Blu-ray Disc, XviD, AVCHD, GIF, PNG, FLAC
Video rendszer
NTSC, PAL
Beépített dekóderek
DTS, Dolby Pro Logic II, DTS-HD, Dolby True HD, Virtual Dolby Surround, Dolby Digital Plus
Tuner
FM RDS tuner
Bemeneti csatlakozók
audio, digitális (optikai), HDMI, USB, Ethernet, mikrofon, wifi
Kimeneti csatlakozók
HDMI, 3,5 jack csatlakozó
Távirányító
van
Extrák
-
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!