Mosókapszula (0)

Sajnos, a megadott keresési feltételekkel nincs egyetlen pontos találat sem! 

Legnépszerűbb termékeink

Mosókapszulák

A mosókapszulák viszonylag újkeletű készítmények, amelyek népszerűsége a mai napig egyre csak növekszik. Rendkívül kényelmesen használható mosószerről beszélhetünk, ami különböző kiszerelésben és árkategóriában is elérhető. Az Extreme Digital kínálatában mosókapszulák között válogathatunk.

A mosókapszula számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek kompenzálni képesek a némileg magasabb árat. A használatuk rendkívül egyszerű és kényelmes, tulajdonképpen nincs szükség adagolásra, a kapszulát egyszerűen be kell helyeznünk a gépbe. A tárolást biztosító filmréteg víz hatására tökéletesen feloldódik, így biztosítva a mosószerek és hatóanyagok elegyedését. A kapszuláknak köszönhetően biztosan nem adagoljuk túl a mosószert, kimérésre és adagolóedényre sincs szükség. A kapszulás mosószereknél nehéz lenne kényelmesebb megoldást elképzelni.

Természetesen szót kell ejteni azokról a tulajdonságokról is, amelyek miatt sokan a mosóporok vagy a folyékony mosószerek mellett teszik le a voksukat. A mosókapszulák legnagyobb hátrányát a magasabb ár jelenti; hozzávetőlegesen 30-60 százalékkal kerül többe ez a mosószer, mint a „hagyományosabb” társai. Kiszereléstől és gyártótól függően természetesen az ár jelentős mértékben változhat. Azt is érdemes elmondani, hogy a kapszulák nem használhatók a foltok előkezelésére. Silányabb minőség és alacsonyabb vízhőmérsékletű mosás esetén előfordulhat, hogy a kapszula nem oldódik fel megfelelően vagy túl sok idő telik el az oldódásig. Nagyon fontos, hogy a kapszulák gyermekektől elzárva tárolandók, hiszen a színes kis párnácskák számukra cukorkának tűnhetnek.

A mosókapszulák rendkívül kényelmes mosást tesznek lehetővé, ezért megkérdőjelezhetetlen a létjogosultságuk. A kényelemért némileg magasabb árat kell fizetnünk, de mindazok számára tökéletes megoldás lehet, akik nem szívesen fordítanak nagyobb figyelmet a mosásra.