Fertőtlenítő (22)

Összesen: 22
Rendezés

Találatok: 22

Legnépszerűbb termékeink

Konyhai fertőtlenítő szerek - Biztonságban a konyhában is

A konyhai higiéniai jelentőségét nem lehet elégszer hangsúlyozni, hiszen a nedves és zsiradékokkal szennyezett környezet rendkívül kedvező a baktériumok és kórokozók szaporodásának. Az Extreme Digital kínálatában kiváló minőségű konyhai fertőtlenítő szereket találunk, amelyek kiválóan alkalmasak a felületek fertőtlenítésére és tisztítására.

A konyhai tisztítószerek képesek a konyhai felületeket tisztává és csillogóvá varázsolni. Nagyon fontos odafigyelnünk a vásárlásnál, hogy konyhai felhasználásra valóban konyhai fertőtlenítőszert válasszunk, hiszen csak ezek használhatók teljesen biztonságosan a különböző konyhai felületeket, amelyekkel az élelmiszereink is érintkeznek. A minőségi konyhai fertőtlenítőszerek képesek elpusztítani a baktériumokat, vírusokat és a gombákat is, így a nedves környezet penészesedését is megakadályozhatjuk a segítségükkel. Érdemes olyan fertőtlenítőszert választani, ami rozsdamentes acélfelületeken, kerámián, festett fán és zománcozott felületeken is alkalmazható, így nem kell minden egyes felületre más-más készítményt vásárolnunk. Az univerzális konyhai fertőtlenítő tökéletesen ellátja a feladatát. 

A szórófejjel rendelkező konyhai fertőtlenítő szerek praktikus és kényelmes használatot tesznek lehetővé. Érdemes előnyben részesíteni az ilyen flakonnal rendelkező készítményeket, hiszen a használatuk sokkal kényelmesebb, ráadásul az egyenletes szórásnak köszönhetően kevesebb szerrel is tökéletes fertőtlenítő hatást érhetünk el. Nincs más dolgunk, mint a szórófej segítségével a felületre permetezni a szert, majd alaposan letörölni. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a konyhai fertőtlenítőszerek nem használhatók forró felületeken, így a főzőlapok tisztítását mindig kihűlt állapotban végezzük! A legtöbb készítmény esetében a szórófej rendelkezik „stop” állapottal, így a készítmény tárolása is teljesen biztonságos. 

A konyhai fertőtlenítőszerek biztonságossá teszik a konyhánkat, hiszen megvédenek bennünket a baktériumoktól, a vírusoktól és a gombáktól, azonban a használatuk odafigyelést igényel, illetve minden esetben gondoskodnunk kell arról, hogy a készítmény gyermekektől elzárva tároljuk. Első használat előtt el kell olvasni a termék használati útmutatóját, illetve be kell tartani az ott megfogalmazott figyelmeztetéseket. A konyhai fertőtlenítő nem kerülhet szembe, máskülönben súlyos szemirritációt okoz. Ha mégis a szembe kerül, bő vízzel óvatosan öblítsük ki. Amennyiben a szemirritáció nem múlik, orvosi segítséget kell kérni. Óvakodjunk a permet belégzésétől is! Az Extreme Digital kínálatában található konyhai fertőtlenítő készítmények remek választást jelentenek, ha tökéletesen tiszta és biztonságos környezetet szeretnénk teremteni az otthonunkban.