Fürdőszobai tisztítószer (29)

Összesen: 29
Rendezés

Találatok: 29

Legnépszerűbb termékeink

Fürdőszobai tisztítószerek

A minőségi fürdőszobai tisztítószerek makulátlan tisztaságot és vízkőmentességet szavatolnak számunkra, miközben fertőtlenítő hatásuknak köszönhetően védelmet biztosítanak a kórokozókkal szemben. A fürdőszobai tisztítószerek palettája igen széles, így könnyedén megtalálhatjuk azokat a készítményeket, amelyekre a fürdőnkben szükségünk lehet.

A fürdőszobai tisztítószerek nem csak a baktériumokkal bánnak el, hanem a vírusokkal, gombákkal, illetve spórákkal is. A nyomukban nem marad más, csak tökéletes tisztaság. Ezek a készítmények hígítás nélkül erős fertőtlenítő hatással rendelkeznek, így kiválóan alkalmazhatók a szanitereken és más gócpontokon, ahol a kórokozók elszaporodásától kell tartani. A maximális hatás érdekében 20-30 percig a felületen kell hagyni a szereket, majd ezt követően kell leöblíteni.

A fürdőszobai tisztítószerek kiválóan alkalmasak nagyobb felületek tisztítására és fertőtlenítésére is. A padlók, csempék, járólapok tisztítása és fertőtlenítése könnyedén elvégezhető ezekkel a szerekkel. Különösen jó szolgálatot tehetnek az előszobákban, ahova a cipőnk talpán rengeteg kórokozót hordunk be nap mint nap. Ezeken a felületeken természetesen hígítva használjuk az erős fertőtlenítő hatású készítményeket. Minden egyes alkalommal tartsuk be a csomagoláson feltüntetett használati útmutatók és az adagolási javaslatokat. Egyes készítmények megfelelő hígítással rászáradásig a felületen hagyhatók, mások esetében felmosásra és feltörlésre lehet szükség. Ez elsősorban a tisztított felülettől függ, hiszen a padlók esetében a vegyszermaradványok nem okoznak problémát, egyes felületekkel azonban élelmiszerek érintkezhetnek. Ilyen esetekben megengedhetetlen a vegyszermaradványok jelenléte. 

A fürdőszobai tisztítószerek jól használhatók a lefolyók tisztítására is. Noha a dugulások elhárításához kifejezetten e célra alkalmas szert érdemes vásárolni, a lefolyók belső falán megtapadt kisebb szennyeződések eltávolításában remek szolgálatot tesznek a fürdőszabai tisztítószerek. Sőt, fertőtlenítő hatásuknak köszönhetően a kellemetlen szagok terjedése is megelőzhető. Minden egyes fürdőszobai tisztítószer használata során tartsuk be a használati utasításokat! A szerek más készítményekkel nem keverhetők és nem elegyíthetők, mivel a bennük lévő vegyi anyagok reakcióba léphetnek más készítmények összetevőivel, ami során akár mérgező gázok keletkezhetnek. A fürdőszobai tisztítószerek mérgező hatásúak az élővilágra nézve, ezért a környezetbe nem juttathatók. Szembe kerülés esetén a szemek azonnali öblögetése szükséges, majd orvoshoz kell fordulni. Bármilyen egészségkárosodás esetén, legyen szó a belégzést követő szédülésről, szembe kerülésről vagy lenyelésről, azonnal orvoshoz vagy toxikológiai központhoz kell fordulni segítségért.