Illatosító, légfrissítő (58)

Összesen: 58
Rendezés

Találatok: 58

Legnépszerűbb termékeink

Illatosítók és légfrissítők

Hogy házunkat, lakásunkat valóban otthonnak tudjuk nevezni, nem elegendő csupán a bútorok és a kiegészítők harmóniájának a megteremtése. A környezetet, amiben élünk, csak akkor tudjuk igazán élvezni, ha az minden érzékszervüket kényezteti. Emiatt nagyon fontos, hogy otthonunkban kellemes illatok uralkodjanak. Ezt úgy tudjuk elérni, ha valamilyen illatosítót vagy légfrissítőt vásárlunk. Igen sok típusú és illatú darabokat tudunk beszerezni. Mindezt ízlésünknek és igényeinknek megfelelően.

Az illatok nagy hatást gyakorolnak fizikai és lelki állapotunkra is. Kihatással vannak a gondolatainkra, érzelmeinkre és természetesen a hangulatunkra is. Ha kellemes illatok lengik be a lakást, sokkal jobban és könnyedebben érezzük magunkat. A számtalan illatvariáció között találunk olyanokat, amelyek serkentően hatnak, növelik a teljesítményünket, ilyenek például a citrusos illatok. Vásárolhatunk olyan illatokat is, amelyek az ellazulásban segítenek, megkönnyítik az elalvást, erre a levendula a legmegfelelőbb.

A nehéz ételszagok és a dohányzás okozta kellemetlen szagok fejfájást, émelygést okozhatnak, és negatívan hatnak a hangulatunkra is. Az orrfacsaró szagok igencsak megkeserítik életünket. Kellemetlen helyzeteket teremthetnek, főleg akkor, ha vendégünk érkezik.

A főzés és a dohányzás okozta kellemetlen szagokat gyakran nem tudjuk csupán csak szellőztetéssel megszüntetni. Hiába főzünk nyitott ablaknál, ezektől a nehéz szagoktól nem könnyű megszabadulni. Egy hatékony illatosítóval vagy légfrissítővel e kellemetlenségeket végleg elfeledhetjük. A szagok megszüntetésére mostanában már igen sok féle megoldás közül válogathatunk. Ezek legnagyobb előnye, hogy könnyen használhatók, számtalan illat variációban beszerezhetők és elérhető áron tudjuk őket megvásárolni.

Milyen típusú légfrissítők közül válogathatunk?
Nem mindegy, hogy otthonunkban milyen illat uralkodik, hiszen ez határozza meg otthonunk személyiségét. Nincs is annál kellemesebb, mint amikor belépünk az ajtón, és egy kellemes, finom illat fogad bennünket. Az automata légfrissítő spray-ek nagyon praktikus kis szerkentyűk, hiszen szabályos időközönként friss illatfelhőket bocsátanak ki, így otthonunkban mindig friss illat lesz. A kívánt illaterősséget is beállíthatjuk, és akár két hónapon át is élvezhetjük a friss illatot.  

Az aeroszol spray-k használatakor a nedvesség permettel kell számolnunk, azonban manapság már olyan típusú, úgynevezett Pure illatosítók is léteznek a kínálatban, amelyek összetétele nem tartalmaz vizet, csak még koncentráltabb illatanyagot. Az elektromos légfrissítők folyamatos és hosszantartó illatot biztosítanak. Az illatok széles választékából válogathatunk. A készülék lehetővé teszi számunkra, hogy kedvünk szerint szabályozzuk az illaterősséget. A pálcikás légfrissítők nem igényelnek elektromos áramot, rattan pálcikáin keresztül juttatják a levegőbe a csodálatos illatot. Az illatgyertyák is pedig a kellemes illat mellet az idilli hangulatot is megteremtik.