Konyhai tisztítószer (5)

Összesen: 5
Rendezés

Találatok: 5

Legnépszerűbb termékeink

Konyhai tisztítószerek

A konyhai tisztítószer hatalmas segítséget jelent a konyhai tisztaság és higiénia megteremtésében. A korszerű, fejlett összetétellel rendelkező konyhai tisztítószerek nem csupán általános fertőtlenítők. Sokkal többet tudnak ennél; kiválóan alkalmasak a különböző felületek tisztítására, a gombák és spórák szaporodásának megakadályozására, a különböző eszközök fertőtlenítésére, a vízkő és tisztítószermaradványok eltávolítására…

A konyhai tisztítószerek között különböző készítményeket találunk, ezek rendszerint egy-egy felület tisztítására vagy fertőtlenítésére jelentenek ideális választást. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a konyhában a kisebb-nagyobb ételmaradványok és lerakódások a baktériumok számára ideális táptalajt jelentenek, ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a különböző felületek fertőtlenítésére. Nem kivétel ez alól a mosogatógép sem. A konyhai tisztítószerek között találhatunk olyan terméket, amely épp ezt a célt szolgálja. Nincs más teendőnk, mint lefújni és szárazra törölni a mosogatógép felületeit, csupán az elektromos készülékek tisztítási útmutatójában megfogalmazott ajánlásokat kell szem előtt tartanunk. 

A mosogató és a csepegtető tálca rendszeres tisztítása is alapfeltétele a konyhai higiénia megteremtésének. A nedves környezet rendkívüli módon kedvez a baktériumok megtelepedésének, különösen abban az esetben, ha mosogatás után nem tisztítjuk meg kellőképpen a mosogatótál falát. A zsíros szennyeződések eltávolítása sokkal eredményesebb e célra alkalmas konyhai tisztítószerrel, amely fertőtlenítő hatással is bír. Ne feledkezzünk meg a mosogatószivacsok, törlőruhák rendszeres fertőtlenítéséről is, amelyek talán a legjobb táptalajt biztosítják a kórokozók számára. Ha szennyezett szivaccsal végezzük a mosogatást, rengeteg baktériumot és más kórokozót vihetünk át az edényeinkre, evőeszközeinkre és poharainkra. A konyhai munkafelületek tisztítása is nagy jelentőséggel bír. Ezek a felületek rendszerint érintkeznek az élelmiszereinkkel, így egyáltalán nem mindegy, gondoskodunk-e a tisztántartásukról. Használjunk e célra alkalmas konyhai tisztítószert és fordítsunk kiemelt figyelmet a vegyszermaradványok alapos eltávolítására.

A konyha nélkülözhetetlen része a szemeteskuka. Mivel rengeteg szerves hulladék kerül bele, emiatt ideális környezetet biztosít a baktériumok szaporodására. A mosogatótálca mellett a szemeteskuka nyújt legjobb táptalajt a kórokozóknak. Szerencsére a konyhai tisztítószerek között több olyan készítményt is találhatunk, amelyek ideális választást jelentenek a szemetes fertőtlenítésére és tisztítására. Mossuk ki rendszeresen fertőtlenítő hatású szerrel vagy válasszuk a kényelmesebb megoldást és fújjuk le spray-vel. Ne feledkezzünk meg a szemeteskukát övező konyhai környezet fertőtlenítéséről sem. Mint látható, az általános és speciális konyhai tisztítószerek nélkülözhetetlenek a mindennapi higiénia megteremtésében. Használjuk őket rendszeresen és legyünk biztonságban minden nap!