Bútor, lakberendezés (2604)

Összesen: 2604
Rendezés

Találatok: 2604

Legnépszerűbb termékeink

Bútor, lakberendezés

Az otthonunk berendezésén túl az elmúlt időszakban felértékelődött az otthon végzett munka szerepe, a home office is. Így a lakásunk gyakran vált az irodánkká is egyben. E helyzet kapcsán számos lakberendezési megoldást, esetleg újabb bútorok beszerzésének igénye fogalmazódhatott meg bennünk. Vegyük sorra ezeket is.

Otthonosan az irodában, avagy az otthoni iroda kellékei
Irodafelszerelések között számos gurulós széket, forgószéket találhatunk, melyek lehetnek irodai felszerelések, vagy gamerszékek is. Több órát kényelmesen eltölthetünk ezekben az ülőalkalmatosságokban, mely a kiegyensúlyozott munkavégzés alapjául szolgál. Magasságuk általában állítható, támlájuk pedig hátrébb dönthető. Választáskor számos tényező szerepet játszhat abban, hogy végül a legmegfelelőbb darab kerülhessen íróasztalunk mögé. Ilyen például: az állíthatóság, a terhelhetőség, az anyag, a méret, a színe és külleme, valamint az ár is, természetesen. Ezek között a paraméterek között egyénileg súlyozva letehetjük voksunkat a megfelelő darabra.

A szék után következzen az íróasztal
Fontos munkaeszköz, irodai eszköz íróasztal, a laptopasztal, illetve a különféle polcok is. Ebben az esetben is fentebb felsorolt szempontok mellett tudunk jó döntést hozni vásárlásunkkor.

Polcok a tároláshoz
Polcaink különböző anyagúak, méretűek, és teherbírásúak, emellett fontos szempont lehet az összeállíthatóság is. Ha például könnyű, praktikus megoldásra vágyunk, vehetünk műanyagpolcot, mely összerakása szinte semmilyen szerszámot sem igényel.

Ha fontos a dizájn
Abban az esetben, ha lakberendezés céljából szeretnének vásárolni, szintén számtalan termék közül válogathatnak. A szekrényektől, kanapéktól és étkezőszettektől, szőnyegektől, a polcokon és a kaspókon keresztül, az apró díszekig, vagy konyhai tárolóeszközökig.

Pénztárcakímélő megoldások népszerűsége töretlen
Szintén fontos szempont lehet a mobilitás, és a jó ár-érték arány is egy-egy darabnál. Ha például vászon tárolószekrényt keresnénk nem kell sokáig kutatnunk; az Extreme Digital megoldást nyújt lakberendezési igényeink esetén is. Ez a kialakítás amellett, hogy olcsóbb megoldásnak számít, kiválóan alkalmas kollégistáknak, vagy albérletben élőknek, hiszen könnyedén csomagolható, szállítható, és nem foglal sok helyet. De a tartós berendezkedésre vágyók is megtalálhatják itt a nekik való bútorokat, hiszen ágykeretet, előszobai szekrényt és étkezőasztalt, valamint étkezőszéket, szetteket is találhatnak a termékek között különböző színekben, formákban és stílusokban egyaránt.

Lakberendezési kiegészítők, avagy az ördög a részletekben van...
A kiegészítőknél is nagy a választék, szinte csak a képzeletünk szab határt az otthonunkban komfortosságot és funkcionalitást ötvöző daraboknak.
Legyen szó akár felszerelhető polcokról, szőnyegekről, ébresztőórákról (retró és digitális változatban is), kulcstartókról, ágyneműkről, kaspókról, törölközőkről, fa puzzle díszekről, vagy éppen gyertyákról, mindet megtalálhatjuk a webáruházban.

Közeleg az ajándékozások hónapja
Minden bizonnyal megfelelő darabokra találnak azok is, akik ismerősüknek kedveskednének, például lakásavató ajándékokkal.

A konyhába is van néhány jó ötletünk
Lakberendezési termékeink között találhatók továbbá praktikus konyhai kiegészítők is. Ilyen a hőérzékelős bögre, a fűszermalom, a dizájnos pizzaszeletelő, a jégkockatartó, a hűtőtáska, a szívószál, vagy akár a bevásárlószatyor is. Emellett kártyákat, posztereket és egyéb ismeretterjesztő-, vagy társasjátékokat is vásárolhatunk. Ezek szintén remek ajándékötletek, de akár saját magunknak is választhatjuk, ha érdeklődünk bizonyos témakörök iránt, mint például, a művészetek.  

Dekoráljunk kedvünkre!
Az év végével beköszöntenek az ünnepek is, amit rendszerint dekorálással, csinosítgatással is töltünk. Számos karácsonyi dekorációs ötletünket valósíthatjuk meg az itt kapható dekortárgyakkal, égőkkel, de még a környezettudatos karácsonyfa-választást is egy csapásra elintézhetjük otthonról, pár gombnyomással.

Az Extreme Digital bútorkínálatában minden bizonnyal mindenki megtalálja a neki valót, legyen szó akár családi ház, lakás berendezéséről, akár irodai felszerelésről, sportpálya borításáról, vagy háztartási és egyéb apróságokról. Jó válogatást!