BEKO hűtő, fagyasztó (34)

Összesen: 34
Rendezés

Találatok: 34

Legnépszerűbb termékeink

Beko hűtőszekrények

Az újgenerációs Beko hűtőszekrények intelligens megoldásokkal felvértezve igyekeznek kiszolgálni a legmagasabb vásárlói igényeket is. A fűtő és fagyasztó részekkel is ellátott hűtőszekrények egymástól függetlenül működő funkciókkal rendelkeznek annak érdekében, hogy mindkét hűtőrendszer optimális tulajdonságokkal bírjon.

Minden egyes hűtőszekrény esetében jelen van, illetve szükséges a megfelelő légáramlás. Fontos azonban, hogy ez a légáramlás elkülönüljön a hűtő és a fagyasztó rekesz között, így nem csak a szagok áramlása előzhető meg, hanem az energiaveszteség is. A Beko hűtőszekrények esetében a levegő keringése optimálisan valósul meg, amit elsősorban a technológia innovációknak köszönhetünk, másodsorban pedig a rekeszek és polcok megfelelő kialakításának. A levegő megfelelő mozgatásáért egy kis teljesítménnyel működő ventilátor a felelős, ami a kompresszor kikapcsolt állapota mellett képes működni. Ennek az innovatív megoldásnak köszönhetően a polcok közötti légáramlás optimálisnak mondható, aminek köszönhetően hosszan megőrizhetjük az élelmiszerek frissességét.

A Beko hűtőszekrények tervezése során kiemelt figyelmet kapott a megfelelő páratartalom fenntartásának lehetősége. Rengeteg olyan élelmiszer van, ami rendkívül gyorsan kiszárad a nem megfelelő hűtés során, gondoljunk csak a sajtokra, a pékárukra vagy a gyümölcsökre. A megfelelő páratartalom fenntartásának és keringetésének köszönhetően a kiszáradás mértéke csökkenthető, ilyen módon tovább megőrizhető az élelmiszereink frissessége.

A modern Beko hűtőszekrények kifejezetten halknak mondhatók. Míg korábban a Beko hűtőgépeit gyakran érte negatív kritika a kissé hangos működés miatt, ma már nem kell ettől tartanunk. A modern Beko hűtőszekrények általában három hűtőventilátorral üzemelnek, mégis csendesek. A zajszint körülbelül 40 dBA körül alakul, ami a legnevesebb gyártók versenyében is előkelő helyre emeli a Beko gépeit.

A Beko tervezőmérnökei elkészítettek egy roppant egyszerű, de annál hasznosabb fejlesztést is, ez pedig nem más, mint az „nyitott ajtó” riasztás funkció. A hűtőszekrény egy perc nyitott állapot után hangjelzést ad le, így figyelmeztetve bennünket arra, hogy egészen biztosan megfeledkeztünk valamiről… A funkció hasznossága abban mutatkozik meg, hogy komoly energiaveszteségtől képes megóvni bennünket. Szinte soha nem fordul elő, hogy tárva nyitva hagyjuk a hűtőszekrény ajtaját, viszont annál gyakrabban hagyhatjuk résnyire nyitva. Általában egy hanyagul elhelyezett edény vagy az ajtókon elhelyezett túlméretes élelmiszerek egyszerűen meggátolják, hogy rendesen be tudjuk csukni az ajtót. A hibajelzésnek köszönhetően ez többé nem okozhat energiaveszteséget.

A technikai innováció mellett nagyon nagy figyelmet kapott a Beko hűtőszekrény rekeszeinek kialakítása. Némely modern Beko hűtőszekrény rendelkezik többzónás rekesszel is, ennek köszönhetően igény szerint alakítható hagyományos hűtővé vagy éppen fagyasztóvá. Mivel könnyedén állítható a hőfok, ez a rekesz kiválóan alkalmazható kevésbé intenzív fagyasztásra is. Ezzel a módszerrel rövidebb ideig tárolhatjuk az élelmiszereket, viszont abban az esetben, ha néhány napon belül felhasználjuk, kiváló megoldást jelentenek. Az ilyen módon fagyasztott húsok könnyedén szeletelhetők, megőrzik frissességüket és könnyedén elérhetők a fagyasztóban tárolt élelmiszerek áttúrása nélkül is.

Árkategóriától függően választhatunk hagyományos és érintőgombos elektronikus vezérlőpanellel ellátott Beko hűtőszekrényt. Ez a megoldás nem csak kényelmesebb, hanem sokkal elegánsabb megjelenést is kölcsönös a Beko hűtőszekrényeknek.

A Beko hűtőszekrény kiválasztása során számos szempontot érdemes még szem előtt tartanunk. Biztosak lehetünk benne, hogy a gyártó termékei megfelelő minőségűek és megfelelnek az általános igényeknek, de miért ne szánnánk némi időt arra, hogy alaposabban megismerjük az Extreme Digital kínálatában szereplő Beko hűtőszekrényeket és kiválasztjuk a számunkra leginkább megfelelőt? Érdemes számba venni, szeretnénk-e ionizátorral működő védőrendszert alkalmazni az élelmiszereink megóvása érdekében. Érdemes többet megtudnunk a szagszűrő rendszerről, az ezüstbevonatos rendszerről és az antibakteriális ajtótömítésekről is.