CANDY hűtő, fagyasztó (19)

Összesen: 19
Rendezés

Találatok: 19

Legnépszerűbb termékeink

Candy hűtőszekrények

Ha kiváló ár-érték arányt képviselő középkategóriás hűtőt szeretnénk vásárolni, a Candy hűtőszekrény megfelelő választás lehet. Érdemes megismerni a gyártó termékeit, számba venni a minőségi tulajdonságait és természetesen a jellemző hiányosságokat is.

A Candy patinás múlttal rendelkezik, ezért a gyártóval szemben sokan bizalmat szavaznak abban az esetben is, ha a termékkínálata esetleg kisebb más ismert gyártókénál. Való igaz, hogy Magyarországon a Candy hűtőszekrények csak az utóbbi években váltak meghatározó szereplővé, noha több évtizede világmárkaként emlegetjük. A Candy büszke az innovatív megoldásaira, de mindig szem előtt tartották, hogy megfizethető készülékeket gyártsanak. A megfizethetőség mellett fontos szerep hárult a funkcionalitásra és a kiváló teljesítmény fenntartására is.

A gyártó szívesen tünteti fel magát családbarát és környezetkímélő szerepkörben; fontosnak tartják kihangsúlyozni, hogy a készülékeik részben újrahasznosított anyagból készülnek, illetve a gyártási folyamat során is a lehető legkevesebb káros anyagok igyekeznek kibocsájtani. Természetesen a készülékek energiahatékonysága is szorosan kapcsolódik a környezettudatos gondolkodáshoz; minél inkább energiatakarékos készülékeket gyártanak, annál többet tesznek a bolygó megóvása érdekében.

Számos Candy hűtőszekrény klasszikus kialakítással rendelkezik, azaz a fagyasztást végző rekesz felül helyezkedik el. Ezek a berendezések kiválóan ötvözik a hűtő és fagyasztó gépek előnyös tulajdonságait, mindezt kompromisszumok nélkül. A Candy hűtőszekrények tervezése során nagy figyelmet kapott a gyakorlatiasság és a kényelem, ezért a hűtő rekeszei rendszerint tágasak. Ennek köszönhetően könnyedén elhelyezhetjük benne az élelmiszereket, nem kell kisebb dobozokba pakolnunk és nem kell kettévágni a sárgadinnyét, ha a hűtőben szeretnénk tárolni… A fagyasztó rekeszek sok esetben külön ajtónyílással rendelkeznek, ez megfelelő módon szeparálja el a két területet. A külön ajtó nem csak kényelmesebbé teszi a ki-bepakolást, hanem energiahatékonyabbá is teszi a használatot. Ha ki szeretnénk venni egy doboz tejet a hűtőből, nem kell kinyitnunk a fagyasztó ajtaját is. Ugyanez érvényes a fagyasztóra is; míg a fagyott zöldségek és húsok között turkálunk, nem kell tárva-nyitva tartanunk a hűtő rész ajtaját.

Ha hűtőszekrényt szeretnénk vásárolni, érdemes megnézni a készülék energiaosztályát is. Érdemes összehasonlítani más gyártók készülékeivel; noha a gyártók rendszerint kínálnak A+ és A++ besorolással rendelkező hűtőszekrényeket, a Candy kimagasló eredményekre képes a maga árkategóriájában. Ha tudatosan szeretnénk dönteni egyik vagy másik modell mellett, akkor érdemes alaposabban szemügyre venni a hűtőszekrények adatlapjait. Minden esetben fel van tüntetve az energiafelhasználás mértéke, ami azt igyekszik megmutatni, normál használat mellett hány kWh teljesítményt igényel a hűtőszekrény egy év leforgása alatt.

A Candy hűtőszekrények jellemző tulajdonságai között szerepel az automatikus leolvasztás funkciója, a polcok rendszerint biztonsági üvegből készülnek, az ajtónyitás megfordításának lehetősége biztosított, rendelkeznek állítható első lábakkal. A Candy hűtőszekrény remek választást jelent, ha kiváló ár érték aránnyal rendelkező olcsóbb gépet szeretnénk választani.