Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Alkategóriák

GODDESS hűtő, fagyasztó (3)

GODDESS hűtő, fagyasztó (3)

Összesen: 3
Rendezés

Találatok: 3

Legnépszerűbb termékeink

Goddess hűtőszekrények

A Goddess hűtőszekrények kiváló választást jelentenek, ha megfelelő minőségű, kiváló ár-érték arányú hűtőgépeket szeretnénk vásárolni. A középkategóriát erősítő Goddess termékei jellemzően a legalsó és a közép árkategóriába sorolhatók. A márka megítélése kedvező, a termékei megbízhatóak és energiatakarékosak.

A Goddess hűtőszekrény kínálatban szereplő termékek jellemzően A+ és A++ energiaosztályba sorolhatók. Ez a besorolás azonosítja a hűtőszekrény energiafogyasztását; minél magasabb besorolással rendelkezik, annál gazdaságosabb működésre képes. Fontos megjegyezni, hogy az A+ és az A++ energiaosztály hatékonysága között is akár 20 százalékos eltérés tapasztalható, így érdemes komolyan venni az energiaigényre és felhasználásra vonatkozó besorolásokat.

A Goddess hűtőszekrények között megtalálhatók az egészen kis mérettel rendelkező hűtőszekrények és a nagyméretű családi gépek is. A kisebb mérettel rendelkező hűtőszekrények optimális megoldást jelenthetnek egyedülállóknak és kisebb családoknak, illetve remek szolgálatot tehetnek nyaralókban és hétvégi házakban is. Természetesen a Goddess gyárt nagyméretű családi hűtőket is. Ezek hozzávetőlegesen 177 literes hűtő résszel és 55 literes fagyasztóval rendelkeznek. Ez a tárkapacitás ideális lehet egy négytagú családnak.

A nagyméretű modern Goddess hűtőszekrények két nyitható ajtóval rendelkeznek; külön nyitható ajtót kapott a hűtő és a fagyasztó rekesz is. Ez a megoldás sokkal kényelmesebb nyitást eredményez, illetve az energiapazarlást is elkerülhetjük ennek köszönhetően. Ha ki szeretnénk venni a hűtőből egy doboz tejet, nem szükséges a fagyasztó ajtaját is nyitva tartanunk. A kettős ajtóval elkerülhetjük, hogy minden egyes kávézás vagy étkezés során energiaveszteséget idézzünk elő a fagyasztóban.

A Goddess hűtőszekrények hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a legminőségibb hűtőgépek. Érdemes számba venni ezeket a tulajdonságokat, illetve összehasonlítani más magasabb árkategóriába sorolt hűtőgépek tulajdonságaival. Ki fog derülni, hogy a Goddess hűtőszekrények megfelelő és olcsó alternatívát jelentenek a legtöbb háztartás számára, ahol az általános hűtési igények kiszolgálása a cél. A Goddess hűtőszekrények is rendelkeznek automatikus leolvasztás funkcióval, állítható lábakkal, állítható üvegpolcokkal, amelyek ellenállnak a legnagyobb terhelésnek is. A Goddess hűtőszekrények belső terének kiosztása kiváló, így nagyban megkönnyíti a tárolást. Az átlátszó fiókoknak köszönhetően sok felesleges mozdulattól kíméljük meg magunkat, ami az energiaveszteség csökkentésében is megmutatkozik.