SAMSUNG hűtő, fagyasztó (23)

Összesen: 23
Rendezés

Találatok: 23

Legnépszerűbb termékeink

Samsung hűtőszekrények

A koreai gyártó termékei között nem csak szórakoztató elektronikai cikkeket érdemes keresnünk, hanem háztartási nagygépeket is. A Samsung hűtőszekrények megfelelnek minden olyan minőségi elvárásnak, amit a piaci követelmények támasztanak feléjük. Érdemes jobban szemügyre venni ezeket a hűtőszekrényeket, hiszen remek alternatívaként szolgálhatnak a hűtő vásárlás során.

A Samsung hűtőszekrények jellemzően a középső és felső minőségi-, illetve árkategóriába tartoznak, így bátran válogathatunk közülük abban az esetben is, ha innovatív és fejlett megoldást szeretnénk választani. A tervezés során kiemelt jelentőséggel bírt a tárolókapacitás növelése, illetve a belső tér minél optimálisabb kialakítása. Ez egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen minden igénynek megfelelő kialakítást gyakorlatilag lehetetlen tervezni. Ennek ellenére a Samsung kiválóan megoldotta ezt a feladatot, óriási tárhelyet biztosít minden egyes nagyméretű hűtőszekrényéhez. Nem kell attól tartanunk, hogy nem jut megfelelő hely az élelmiszereinknek. Megfelelő tárkapacitás áll rendelkezésre az italoknak, a gyümölcsöknek és zöldségeknek, illetve a fagyasztott élelmiszereknek is. A rövid ideig tárolt élelmiszereket pedig kényelmesen és könnyedén elérhetjük, így a Samsung hűtőszekrények használata roppant komfortosnak mondható.

A tervezés során az ajtónyitás kialakítása is megfelelő figyelmet kapott, ennek eredményeképpen a belső tároló dobozok könnyedén kihúzhatók. Ez érvényes a fagyasztóban elhelyezett dobozokra is, amelyek mozgatása roppant kényelmes. Mivel a doboz könnyedén kihúzható és mozgatható, így az élelmiszerek közötti keresgélés is gyorsabb. Ennek köszönhetően kevesebb energiát pazarolunk el.

A Samsung hűtőszekrények egyik legfontosabb és leghasznosabb innovációjának tekinthető az úgynevezett All-around Cooling rendszer, ami a teljes beltér egyenletes hűtéséért felelős, azaz a tér sarkaiban is megfelelő tárolási hőmérsékletet szavatol. Ennek köszönhetően a sarkokban tárolt élelmiszerek is hosszú ideig megőrzik a frissességüket, nem kell többé ügyelnünk arra, melyik ételünket melyik polc melyik pontján tároljuk… Az All-around Cooling rendszer a belső tér minden egyes négyzetcentiméretén egyenletes hőmérsékletet szavatol, amit speciális fúvókákkal képes megvalósítani.  

A Samsung hűtőszekrények energiatakarékos készülékek. Nem csak a hűtéshez használt villamos energia felhasználása optimális, hanem a világításhoz használt fényforrás típusa is. A korábbi típusok esetében használt villanykörték jelentős mennyiségű energiát emésztettek fel, ezzel szemben a modern LED-es világítás energiaszükséglete sokkal alacsonyabb. Nem mellékes szempont a fényerő sem; a minőségi LED világítás nagyobb fényerőt képes produkálni a hagyományos villanykörtéknél. Ennek köszönhetően a belső tér minden pontja jól látható, nincs szükségünk a teljes konyha megvilágítására abban az esetben sem, ha a hűtőszekrény legalsó szintjén keresgélünk az ételeink között.

A Samsung hűtőszekrények polcrendszere rugalmasan alakítható, így könnyedén tárolhatjuk a legkisebb és legnagyobb méretű élelmiszereket is. A könnyedén kihúzható vagy görgős polcoknak köszönhetően a kialakítás pillanatok alatt elvégezhető a saját igények szerint. A Samsung hűtőszekrényekre jellemző innováció az összehajtható polc, ami kifejezetten a magas élelmiszereknek jelent ideális területet. Ha az ajtón elhelyezett üvegtartókban már nincs hely, abban az esetben ez a megoldás tökéletes alternatívát jelent.

Fejlett technológia felel a jegesedés megelőzéséért is. Ennek köszönhetően soha többé nem kell kiolvasztanunk a hűtőt és időt szánni erre a műveletre. Mivel a hűtés egyenletes, így nem jön létre jegesedés, ezáltal frissek és jégmentesek maradnak az élelmiszereink.

A fejlesztéseknek, a folyamatos tervezésnek és a sok éves tradíciónak köszönhetően a Samsung hűtőszekrények megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek is, így bátran választhatjuk ezeket a termékeket, ha hűtőszekrényt vásárlását tervezzük.