Borhűtő (45)

Összesen: 45
Rendezés

Találatok: 45

Legnépszerűbb termékeink

Borhűtő – Ha igényes vagy és szereted a minőségi bort

A borhűtő a saját otthonodban is profi körülmények között tárolja a palackokat. Egyszerre modern és szép, praktikus és halk működésű. Ezzel a hűtő típussal valóban maradandóvá teheted az ínyenc vacsorákat, a közös desszertezéseket, vagy a vendégvárásokat. Mintha egy valódi sommeliert, egy borszakértőt fogadnál az otthonodba: tölts a megfelelő hőmérsékletre hűtött borból, az íz zamata pedig önmagáért beszél. Ezt a felejthetetlen élményt a barátaiddal, családoddal, vagy ügyfeleiddel is megoszthatod. Az igényesség és stílus már csak egy karnyújtásnyira van. Nincs többé kellemetlen meglepetés, mert bármikor lenyűgözheted a környezeted egy fantasztikus borkínálattal. Honnan tudhatjuk, hogy megfelelő nagyságút választottunk? Mit árul el a borhűtő ár?

Válassz az Extreme Digital borhűtői közül, hogy stílusos és profi vendéglátó lehess bármikor!

Felejthetetlen élményt – bárhol
Rajongasz a finom borokért? De, ha te nem is, a barátaid vagy az ügyfeleid bizonyosan! A borhűtőből bármikor olyan minőségben kínálhatod fel, ahogyan a borszakértők előírják. Az esztétikus és praktikus darab nemcsak tároló, de igazán szép berendezési tárgyként is elhelyezheted az otthonodban, a dolgozószobádban, vagy akár a nyaralótokban is. Megbízható és szinte zajtalan; nemcsak a bor minőségéről, hanem a kényelmedről és pénztárcabarát áramköltségről is gondoskodik. Válassz szabályozható hőmérsékletű darabot, mert azzal tovább növelheted az energiahatékonyságát!

Szép és takarékos
Egy borhűtőt kényelmesen tárolhatsz bárhol. Építsd be a konyhabútorok közé, vagy helyezd látható helyre a nappaliban, a modern dizájn gondoskodik a szép látványról. Akár az irodád egy kiemelt pontjára is teheted, ahol nyugodt környezetben kortyoljátok a zamatos borokat. A kínálatban a nagyobb, 42 palackos borhűtők mellett megtalálod a kisebb, praktikus darabokat is, például 6 palackos kialakításban. Gondold át az igényeidet és szokásaidat, hogy valóban egy profi darabot szerezz be. A fagyasztókhoz és hűtőkhöz hasonlóan ez a termék is folyamatosan üzemel. Csökkenteni szeretnéd a költségeid? Dönts egy magas energiaosztályú borhűtő mellett, amely A+ minősítéssel a ízlésed mellett a pénztárcádra is ügyel!

Ilyen a professzionális borhűtő
A borhűtő íves felületű polcain kényelmesen és biztonságosan tárolhatod a palackokat. Gondold el, melyik évjáratba kortyolnál bele szívesen. Ki sem kell nyitnod, mert az ajtó üvegfelületén keresztül nyugodtan végignézheted a teljes kínálatot. A beépített LED lámpa segítségével pedig egy homályos szobában is könnyen boldogulsz a választékkal. Mivel a borhűtő rendszere automatizált, nagyon egyszerűen állíthatod be a szükséges hőfokot, a digitális kijelzővel pedig szemmel tarthatod az aktuális hőmérsékletet. Kifejezetten hasznos az UV-szűrővel ellátott üvegajtó, a kiszáradás filter és a páratartalom növelő, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy mindig magas minőséget tölthess a borospoharakba. Kínálj profi színvonalat bármikor!

Alacsony borhűtő ár – alacsony villanyszámla?
A minőségi bor még akkor is meggyőzhet a többletkiadásról, ha megfontolt költekező vagy, mert szinte megismételhetetlen élményben lehet részed egy-egy különleges palack tartalmával. Mi a helyzet a borhűtő árral? Ár-érték arányban találod-e meg a kínálat darabjait? Mit ígér egy alapdarab, milyen extráért érdemes fizetned? Nem minden esetben növeli meg a borhűtő árat a benne elhelyezhető palackok száma, de felesleges egy 12 üveges típust választanod, ha nem használod ki az űrtartalmat. Lényegesen sokat takaríthatsz meg egy energiahatékony borhűtővel – elsősorban ezt érdemes figyelembe venned. A kezdő lépés hosszú távon kifizetődik, és te is jobban örülsz majd a hónap végi villanyszámla végösszegének. Ha fontos számodra a kényelem, válassz olyan darabot, ahol a borhűtő ár jól tükrözi a praktikus extra kiegészítőket. Így biztosan jó szájízzel kortyolod majd a borokat!