Hősugárzó (72)

Összesen: 72
Rendezés

Találatok: 72

Legnépszerűbb termékeink

Hősugárzó – Tekerd fel maximumra az otthonod kényelmét

Magas hatásfokú, mégis csak bizonyos esetekben pénztárcabarát: ám, ha jókor jó helyen használod, nem lesz vetélytársa! A hősugárzó a legjobb fűtés-kiegészítő.  Elfelejtetted feljebb tekerni a radiátort, nem elég komfortos a fürdő egy kényelmes zuhanyzáshoz, vagy egyszerűen csak kellemesen meleg közegre vágysz? Ennél gyorsabb és egyszerűbb megoldást úgysem találsz: a hősugárzót pontosan arra alkották meg, hogy kiszolgálja az igényeidet. Válassz olyan olyan darabot, ahol hőfok-szabályozóval tovább fokozhatod az energiatakarékos működést! A formájának köszönhetően is kevés helyet foglal, ezért sehol sem akadályoz majd a szabad mozgásban, mégis kellemes környezetet teremt. A komfortérzet valójában nem luxus, mert alacsonyabb hőfoknál már a koncentrációd is csökken. A hatékony munkavégzéshez megfelelő hőmérsékletre van szükséged – hűvösebb időszakokban elég csak előkapnod a hőszabályzó távirányítóját, hogy egy mozdulattal megoldhasd a problémát! Mire érdemes odafigyelned a döntésnél? Fűthetsz-e vele teraszt? Csak melegítésre használhatod, vagy hideget is fúj? Miért előnyös egy halogén hősugárzó?

Ne csak gyors legyen – válassz megfelelő hősugárzót az Extreme Digital kínálatából, nézz szét a kifejezetten megbízható készülékek között!

Így gondoltunk a hősugárzókra…
A mai modern hősugárzó készülékek már nem azok az energiazabáló monstrumok, mint a korábbi évtizedekben. Az új technológiák megjelenésének köszönhetően ezek a készülékek ma már kiváló választást jelentenek kiegészítő és elsődleges fűtési megoldásként is. 

Nem véletlen azonban, hogy a mai napig sokan ellenérzésekkel gondolnak ezekre a készülékekre. A régi hősugárzók nagyon nagy áramfelvétel mellett kifejezetten kis területen adtak le koncentrált hőt. Emiatt a készülék közvetlen közelében szinte lehetetlen volt tartózkodni az égető hőmérséklet miatt, a szoba másik felében viszont már alig érezhettük a hatását. Ehhez komoly áramfogyasztás társult… A hőt egy klasszikus fűtőszál állította elő, ezt pedig egy ventilátor továbbította a szoba irányába. Mivel ez a működési elv kifejezetten nagy energiafelvételt igényelt, így kellő hőmérsékletet csak a nagyobb teljesítményű készülékek tudtak biztosítani, természetesen magas költségek mellett.

A mai modern technológiáknak köszönhetően a költséges működtetés a múlté. Számos olyan megoldás született az évek során, aminek köszönhetően a hősugárzók kiválóan alkalmasak kiegészítő és elsődleges fűtésként is. Ezek rendszerint termosztátos megoldással rendelkeznek, így az áramfelvétel az üzemidő kisebb hányadában valósul meg, ráadásul az alapfogyasztásuk is sokkal alacsonyabb a régi hősugárzók energiaigényénél. Mivel a modern készülékek folyamatosan figyelik a szoba hőmérsékletét, így a ki-bekapcsolások között kifejezetten rövid idő telik el. Ez a működés elsősorban az elektromos fűtőpanelekre jellemző.

Kint és bent is biztosítja a kényelmed
A nyári hőség visszavesz a lendületedből? Sajnos, az ugyanez igaz az alacsonyabb hőmérsékletű környezetedre is. Mindegy, hogy szellemi vagy fizikai munkát végzel, a teljesítményeden meglátszik, ha nem tudsz teljesen a feladatra koncentrálni. Ha nyitott, vagy félig nyitott térben tevékenykedsz, szükséged lesz egy hősugárzóra – ez a legkönnyebb és legolcsóbb módja annak, hogy feltornázd a hőmérsékletet. Nem szeretnéd a műhelyedet egész nap fűteni? Vigyél magaddal egy kerámia, halogén vagy ventilátoros hősugárzót, és saját igényeid szerint melegítheted a környezeted, amíg ott tartózkodsz. Aggódsz, hogy véletlenül fellököd, vagy túlmelegszik? Az újabb generációs hősugárzók remek funkciókat kínálnak, hogy valóban biztonságban érezd magad, ha otthagyod akár egy belső, akár egy külső térben. Ha a teraszod szeretnéd felmelegíteni, már ehhez is találsz teraszfűtőt a kínálatban!

Erre figyelj
Csökkenthet a villanyszámlád akkor, ha kényelmes közérzetedért nem a fűtőrendszert tekered feljebb, hanem bekapcsolsz egy hősugárzót. Szabályozd a készülék erősséget, így valóban csak annyi energiát használsz fel a melegítéshez, amennyire szükséged van. Akár felügyelet nélkül is hagyhatod, arra azonban figyelj, hogy közvetlenül ne takard le semmivel. A szűk helyek nem okoznak többé gondot, mert a védelmi funkciónak köszönhetően nem melegszenek túl, azonban például ruha szárítására alkalmatlanok.

Válaszd a megbízható, tartós hősugárzót
Akár már el is szundíthatsz egy megfelelő hősugárzó mellett, a túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően biztonságban leszel. A kerámia hősugárzók nemcsak önszabályzó tulajdonsággal bírnak, a minőség garantálja a hosszú élettartamot. Válaszd ezt a típust, ha egy rendkívül praktikus felépítésű darabot szeretnél, ugyanis a kerámia hősugárzók meghibásodásának lehetősége igen alacsony. Messzire elkerülheted a szervizelést, így időt és pénzt is megtakarítasz! A profi hősugárzókat ráadásul egyre szebb kivitelezésben találod meg, igazán dizájnos darabokkal teheted kényelmessé az otthonod hangulatát. Sötétebb vagy világosabb tónusokat kedvelsz? A modern hősugárzók között biztos rátalálsz a neked tetszőre. Már a fotelben ülve is bekapcsolhatod a  az eszközt, a távirányító sokkal kényelmesebbé teszi a használatát. A LED-kijelzők segítségével pedig könnyen leolvashatod az adatokat. Egy érintős kezelőpaneles darabbal pedig úgy érezheted, hogy egy újabb okos géppel bővítetted a háztartásodat!

Így csökkents a költségeket
Minél precízebben szabályozhatod a fűtés fokozatát, annál jobban felügyelheted az energiafogyasztást, és így csökkentheted a hónap végi rezsi végösszegét is. Miért hagynád ki ezt a lehetőséget? Még könnyebb, ha olyan hősugárzót választasz, amely már felépítésében is energiahatékony. A halogén típusok alacsony fogyasztás mellett biztosítják a kívánt hőmérsékletet. Használd a teraszodon, vagy a fürdőszobában, biztonságosan fűti fel a környezeted. Mivel csak egy irányba sugároznak a halogén csövek, bátran elhelyezheted egy sarokban is. Helyezd magad kényelembe, a nagyon csendes működésű hősugárzóval élmény lesz a pihenés – még egy hűvösebb délutánon is!

A hideg-meleg kényelem
A modern kerámia vagy halogén típusok sokkal vonzóbb darabok, mint a klasszikusnak számító ventilátoros hősugárzók. Mégis egy valamiben verhetetlenek ezek a kevésbé szép, megszokott formák! Egyedi módon szabályozhatod, hogy fűtésre vagy hűtésre használod fel az eszközt! Állítsd be a komfortérzetednek megfelelően, és igazítsd az évszakhoz és a hangulatodhoz a funkciót. A ventilátoros hősugárzók egész évben a segítségedre lesznek! A méretüknek köszönhetően pedig bárhol elhelyezheted a lakásban, kiválóan hűtik a dolgozószobát, vagy melegítenek a közös vacsoránál. Hűvösebb időszakban bárhol megkönnyítik a tartózkodást. Ha erre a sokoldalú darabra van szükséged, nézd meg a kínálatban, milyen egyéb funkciókkal érheted el a ventilátoros hősugárzót!

Fűtsd a teraszt is
A félig vagy teljesen nyitott tereket pénztárcabarát módon fűtheted fel. Vigyáz rád akkor is, ha nincs lehetőséged megmozgatni magad, vagy kifejezetten arra vágysz, hogy a teraszon egy pokróc alá kuporodva teázz a barátaiddal. Kellemes környezetet terem a pavilonokban, az árus standoknál, és a saját kis erkélyeden is. A stabil kialakításnak és biztonsági beállításoknak köszönhetően egy ilyen térben is biztonságosan használhatod. Helyezd el igény szerint, válassz akár egy körbeforgó hősugárzó típust. Egy rázós nap után igazi relaxációt jelenthet a felfrissítő láblógatás a kellemesen langyos teraszon, egy szinte zajtalanul működő hősugárzóval. Nézd meg a kínálatban, milyen további extra funkciókat kínál az eszköz!