Páramentesítő és légtisztító (53)

Összesen: 53
Rendezés

Találatok: 53

Legnépszerűbb termékeink

Páramentesítő – Vegyszermentes megoldás a penész ellen

Új építésű társasház vagy vert falú parasztház? A penészgomba nem válogat – ahol megtelepedik, onnan időigényes és fáradságos eltávolítani a foltokat! A páramentesítő egy új dimenziót nyit a probléma megoldásában, ugyanis nemcsak a penészgombát, de az okát is megszünteti. Nincs többé folt a falakon, és a szép környezetnél is fontosabb, hogy így egészségesebbé teheted az otthonodat! Most újítottad fel a lakásod, hogy a modern nyílászárókkal energiatakarékossá tedd a háztartásod? A tökéletesen csukódó ablakok megnövelik a páratartalmat. Kezeld időben a helyzetet egy páramentesítővel, hogy valóban penészgomba-mentes környezetben örülhess az alacsonyabb fogyasztásnak. Rögzíthető vagy inkább mobilis páramentesítőt válassz? Talajvíznél, felázott tapétánál is segít a készülék? Mikor éri meg a páramentesítő ára?

Az Extreme Digital kínálatában a páramentesítők mellett már levegő tisztítókat is találsz, nézz szét hogyan teszik egészségesebbé az otthonodat!

Friss levegőt otthon is
Hiába tisztítod meg a falat, ha a magas nedvességtartalom miatt gyorsan és könnyen újraszaporodnak a gombák. A páramentesítőkkel nemcsak a szemmel látható helyekről tüntetheted el a penészt, hanem az eldugott zugokból is, vagy például ablakpárkányról. A levegő frissességét már egy nap után megérezheted, ha bekapcsoltad a készüléket. Korábban az illatosítók és a vegyszer sem segített eltüntetni a dohos, kellemetlen szagot? A páramentesítők igen alacsony energiafogyasztással érik el a látványos megoldást. Akár a szoba falára is rögzítheted a szerkezetet, de még praktikusabb megoldás a mobilis, hordozható változat. Helyezd el ott, ahol a legnagyobb szükség van rá: könnyen felszáríthatod a beázott tapétát, talajvíz után pedig a falak védelmében ez a leggyorsabb megoldás. Olyan csendesen működik, hogy nyugodtan pihenhetsz is mellette. Ha kell, használd akár a nap 24 órájában, hogy teljesen megszüntethesd a penészgombákat. Frissítsd fel az otthonod levegőjét, válassz hozzá páramentesítőt a kínálatból!

Rendbe hozza az elázott a falad
A páramentesítők teljes körű megoldás nyújtanak a gombák ellen. Azonban felújításkor is ideálisak a vakolat és a burkolat szárításához. Válassz hordozható darabot, helyezd a nedves felület közelébe, és kapcsold be. Nincs más dolgod, mint ellenőrizni a kijelzőt, megtelt-e a páramentesítő tartálya. Egy jó funkciókiegészítéssel tovább fokozhatod a kényelmet: mindig jelzést kapsz arról, ha ürítened kell a tárolót. Nagyobb lakások és irodaházak, vagy pincék párátlanítását egy erősebb kapacitású géppel gyorsabban elvégezheted. A beázott falfelületek száradása hamarabb elkezdődhet, és a penészgomba néhány hét alatt látványosan visszahúzódik. Ha csőtörés volt a házban, vagy elázott a parketta, ezzel szintén felpörgetheted a száradás folyamatát.

A falpenész veszélyei
A téli időjárás tökéletes körülményeket teremt a falpenész szaporodására. Ebben az időszakban a kinti hideg, illetve a szellőztetés hiányának köszönhetően megnő a lakások páratartalma, ami miatt a falak nedvessé és penészessé válhatnak. A falpenészt senkinek sem bemutatni, hiszen gyakori „vendég” a nem megfelelően szellőztetett lakásokban, ennek ellenére hajlamosak vagyunk félvállról venni a problémát. A falpenész tulajdonképpen több gombafaj gyűjtőneve, amelyek akár hónapokon keresztül is képesek várni a számukra ideális körülményekre, amikor szaporodni kezdhetnek. Ez az időszak jellemzően a téli hónapok beköszöntével jön el, amikor keveset szellőztetünk. A problémára nagyszerű megoldásként szolgál a páramentesítő használata, amely képes hatékonyan csökkenteni a belső térben lévő páramennyiséget, ezáltal egészségesebb környezetet biztosítva számunkra. 

Levegőtisztító asztmásoknak, allergiásoknak
Nemcsak a magas páratartalmú, gombás felület teheti egészségtelenné az otthonod. A finom porszemek és a mikroorganizmusok még észrevehetetlenebb részei az életednek. A levegőtisztító az asztmásokkal és allergiával élőkkel látványosan érzékelhetővé teszi a frissebb, tisztább levegőt. A speciális szűrőkkel ellátott készülék azonban szagtalanít is. Ha kisebb, ráadásul levegőtlen, nagyon poros környéken élsz, ezzel megkönnyítheted az otthonod lélegzését. Kíváncsi vagy, mit tud még a levegőtisztító? Nézd meg a kínálatunkat.

Nemcsak okos, szép is
Praktikus, könnyen elhelyezhető, és az automatizált működésnek köszönhetően nincs több dolgod, mint bekapcsolni. Állítsd önálló üzemmódra, és a letisztított falak egészségét még tovább őrizheted meg. Helyetted is ügyel az otthonod páratartalmára, és ha kritikussá válik a helyzet, aktiválja magát. Ennek köszönhetően nemcsak megszünteti, de meg is előzi a gombák kialakulását és elszaporodását. A páramentesítő talán egyik legfontosabb eszköz arra, hogy frissé és egészségessé tedd a lakásod. Most különösen szép, dizájndarabokkal egészítheted ki a háztartásod. Még a nagyobb tartállyal felszerelt változatok is könnyen illeszkednek a környezetedbe. Válassz szürke, vagy fekete-fehér kombinációt, a hozzád leginkább illőt biztosan megtalálod a kínálatban.

Páramentesítő ár: legyen takarékos
Okos, energiatakarékos és magas minőséget kínál – ezt a hatékonyságot kapod már egy alapdarab páramentesítő áráért is. Ha folyamatosan és nagyobb területen működteted, érdemes egy kifejezetten stabil és alacsony költséggel funkcionáló mentesítőt választanod. A kezdeti többletköltség a használat során térül majd meg. Nézz szét az extra funkciók között. Szabályozhatod a lakás páratartalmát; amikor megtelik a tartály, jelzés érkezik vagy automatikusan kikapcsol a gép. Akár egész nap működtetheted, a modern darabok szinte észrevétlenek maradnak az otthonodban. A páramentesítő árért a penészgomba leghatékonyabb ellenszerét kapod kézhez, amely ráadásul környezetbarát is, és kitisztítja az otthonod levegőjét.