Ventilátor (217)

Összesen: 217
Rendezés

Találatok: 217

Legnépszerűbb termékeink

Ventilátor – Korszerű szellőztetés és friss levegő

Tudtad, hogy akár néhány °C eltérés is látványosan visszafoghat vagy előrelendíthet a precíz és hatékony munkában? Így tartsd a tempót a nyári hőséggel. A korszerű ventilátor nemcsak az otthonod szellőztetését és levegőcseréjét oldja meg, sokkal egészségesebb környezetet teremthetsz magad köré a beépített párásító funkcióval. Frissítsd fel a szoba forró és állott levegőjét, hogy valóban kényelmesen pihenhess, amíg házon kívül szinte elviselhetetlen hőmérséklet uralkodik. Érzékeny vagy a huzatos szellőztetésre, hiába húzod le az árnyékolót, semmi változást nem tapasztalsz? Válassz hordozható ventilátort, amit kényelmesen elhelyezhetsz bárhol a lakásban. A kínálatban már megtalálod a kifejezetten energiatakarékos és halk típusokat is, az időzítő funkciónak köszönhetően pedig akár el is szundíthatsz mellettük, mert a gép automatikusan kikapcsol. Megbízhatóak és praktikusak! Az új darabok már rendkívül okosak: hűtenek, fűtenek, párásítanak és levegőt is szűrnek.

Nézd meg az Extreme Digital ventilátorait, amelyekkel még a legmelegebb estén is pihentetően lazíthatsz!

A levegőmozgás hűt
Ideális esetben még be sem fejeződik a ház építése, már tudni, hogy a benne lakók kényelmesen szabályozhatják a hőmérsékletet: télen egyszerű felfűteni a teret, nyáron komfortos a hűsölés. Azonban legtöbbször nem ezt tapasztalhatod. Sőt, hiába nyitsz ablakot, a forró levegőtől nem szabadulsz. A ventilátor áráért egy olyan megbízható készüléket kapsz, amellyel az otthonod bármelyik részét komfortossá teheted. Ha megmozgatod a meleg levegőt, máris érezhetően csökken a hőmérséklet. A kisebb lakásokban akár egy mennyezeti ventilátor is látványos eredményt hoz. Ha nagyobb a család, érdemes minden szobát külön felfrissíteni. A hordozható ventilátor remek alternatíva, hogy energiahatékonyan oldhasd meg az otthonod hűtését.

Párásíts, mert egészséges
Állítsd „menetirányba”, és dőlj hátra – a legtöbb modern ventilátor már távkapcsolóval is szabályozható, fel sem kell állnod a fotelből, hogy magasabb fokozatra kapcsold a felfrissülést. Ha átmész egy másik helyiségbe, könnyen magaddal viheted. Jó hír, hogy a hordozható álló és asztali ventilátorok egyre okosabbak lettek: a hűtés mellett képesek a hőmérsékletet feljebb tornázni, valamint párásítani is. A lakásodban sokkal kellemesebb közérzetet teremthetsz, ha egy ilyen többfunkciós darabot választasz. A párásítás kifejezetten egészséges környezetet teremt, ahol ráadásul még jól is érezheted magad!

Megszűri a levegőt, annyira okos
Egy profi ventilátor sosem tapasztalt kényelmet jelent. Válassz okos darabot, amelyet könnyen szabályozhatsz és valóban kielégíti az igényeidet. Nemcsak élmény lesz a felfrissülés, de egy komolyabb típus már a hétvégi rezsiszámládat is csökkenti. Ha forró a nyár, ez megfellebbezhetetlen érv, ugye? Fokozd a kényelmed olyan ventilátor típussal, amely az egészségedre is odafigyel: egy léghűtő csökkenti a hőmérsékletet, vízpermetesen párásít, valamint levegőt is tisztít. Nyomd meg a bekapcsolás gombot, így nemcsak a forróságnak, de a pornak és mikroorganizmusoknak is búcsút intesz. Felfrissül az otthonod levegője, mintha csak kellemes sétát tennél a szabadban. Nézd meg a kínálatban, milyen nagy teljesítményre képes ez a ventilátor típus!

Ezzel az otthonod is fűtheted
Örülnél-e annak, ha ventilátor már egész évben kézben tartaná a lakásod hőmérsékletét? Keresd azokat a típusokat, amelyekkel praktikusan fűthetsz a nyári szezonban, és télen sem kell elcsomagolnod. Hűvös időben is azonnal üzembe állíthatod, a fokozatok segítségével pedig igazán személyre szabottan használhatod. A hálószobában ideális, hiszen működés közben nem csap zajt, így biztosan kipihenten ébredhetsz reggel. Elviselhetővé teszi a kirívó hőmérsékletet, mindegy, hogy fagyos, vagy forró időszak köszönt az otthonodra. A profi hűtő és fűtő ventilátorok stabil, megbízható darabok, amelyekkel aktívvá teheted a pihenő vagy a munkaidőszakokat!

Ventilátor ár
Állítható dőlésszög, nagy kapacitás, több sebességfokozat – az alap ventilátor ár tud mindent, amire egy forró nyári délutánon szükséged lehet. Pénztárcabarát megoldás a levegőtlen szobára és a kevésbé praktikus szigetelésre. Fokozd a hatékonyságát olyan kiegészítőkkel, amelyek többet adnak, mint pusztán a levegő áramoltatása. A párátlanító, légnedvesítő és léghűsítő funkciók a pillanatnyi komfort mellett odafigyelnek a lakókörnyezeted egészségére is. Egyes ventilátor árak a ionizálást is magukban foglalják, így ki sem kell mozdulnod otthonról, hogy az eső utáni levegő frissítő hatását átéld. Elég csak egy gombnyomás, és maximumra tekerheted a kényelmed! Mindegy, hogy a komfortos hőmérsékleten elheverednél, vagy munkához látsz, válassz olyan ventilátort, amellyel tényleg megkönnyíted a napod!