Vízmelegítő, bojler (40)

Összesen: 40
Rendezés

Találatok: 40

Legnépszerűbb termékeink

Vízmelegítő, bojler – Tusolj pazarlás nélkül

A langyos vizes kézmosás nem városi legenda. Valószínűleg te is óránként legalább fél tucatszor megérinted az arcodat – ha szeretnéd csökkenteni a fertőzésveszélyt, kézmosáskor engedd meg a meleg vizes csapot is! A vízmelegítő biztosítja számodra a megfelelő hőmérsékletet: tusolnál, vagy főznél, mindegy, mert gyorsan és praktikusan jutsz hozzá a forró vízhez. Már a háztartás alapfelszereléséhez tartozik, mert nemcsak komfortot nyújt, hanem elengedhetetlen tisztálkodási körülményeket is. Egy forróvíztárolóval reggel és este is várakozási idő nélkül frissülhetsz fel a kellemes tusvízzel. Ha fontos számodra, hogy környezettudatosan építsd fel az otthonod, szerelj átfolyós vízmelegítőt a fürdődbe, mert ez valóban csak a legszükségesebb vízmennyiséget és energiát használja fel; a takarékosság egyik leghatékonyabb módja, hiszen nem pörgeti túl a villanyórádat! Szereted a tartós és megbízható eszközöket? Ha a bojler felkerült a falra, neked már csak a vízhőfok beállításával kell törődnöd. A minőséges kialakításnak köszönhetően a vízmelegítő még az agresszív vízzel is elbír, és nem kell aggódnod a belső részben leváló darabkák miatt sem. Mikor érdemes forróvíz tárolót vásárolni? Hogyan csökkenthető a fogyasztási költség? Mit kell tudnod az átfolyós vízmelegítőről?

Az Extreme Digital bojlereivel feljebb tornázhatod az otthonod kényelmét, és látványosan hatékonyabban tisztálkodhatsz. Nézd meg, mit kínálnak a modern vízmelegítők!

Akár víkendházban, lakókocsiban is
A hideg vizes zuhany télen-nyáron élénkíti a vérkeringésed, így tökéletes eszköz a felfrissüléshez. Azonban a tisztálkodáshoz ennél többre van szükséged: melegített vízzel lehetsz hatékony. Szereld fel a fürdőszobádat forróvíztárolóval, vagy, ha kisebb lakásban élsz, akkor a kifejezetten környezetbarát átfolyós vízmelegítő lesz az ideális megoldás. Válaszd bármelyiket is, elég csak megnyitnod a csapot, máris érkezik a felhevített víz. A bojlerek a hosszabb utazásokat és a hétvégi kirándulásokat is komfortossá teszik. Ha ezt az eszközt használod, a higiénián túl a főzést is sokkal egyszerűbben oldhatod meg. Éld át az otthonod kényelmét már egy lakókocsikban vagy víkendházadban is: a vízmelegítő minőségi borításának köszönhetően mindig magas színvonalon tárolt vizet kapsz. A fokozatokat szabályozhatod is, hogy elkerülhesd a felesleges energiapocsékolást. Mivel a bojler naponta többször is működésbe lép, fontos kérdést, hogy mekkora fogyasztással dolgozik. Nálunk biztosan megtalálod azt a darabot, amely optimalizálja a havi kiadásaidat, beleértve a vízfogyasztásodat is. Legyél tudatos vízfelhasználó – ebben segítenek a modern vízmelegítők.

Készítsd be előre, használd bármikor
Ha egy nagyobb háztartást vezetsz, akkora vízmelegítőre lesz szükséged, amely mindannyiótok kényelmét kiszolgálja, hogy ne bosszankodjon az sem, aki a fürdőben utolsóként kerül sorba. A víztározók azért ideálisak, mert előre dolgoznak: a felhevített vizet a melegítő tartályából engedheted ki. Ha méretesebb, 120 literes bojlert választasz, biztosan senki sem marad meleg nélkül. A zártrendszerű tároló alacsony készenléti energiával működik, és megfelelő bevonattal óvja meg a víz minőségét. Jó hőszigeteléssel pedig hosszú időn keresztül melegen tartja, vagyis nem kell újra felforrósítanod. Már szűkebb helyeken is ugyanazt a megszokott kényelmet kaphatod, amit a saját lakásodban: egy 10 literes bojler a nyaralóban is komfortos közeget nyújt.

Környezetbarát tusolás? Lehetséges!
Kiváló korrózióvédővel és speciális tűzzománccal biztosítja a vízmelegítő, hogy a tartályban tárolt felmelegített víz higiéniailag kifogástalan maradjon. De, ha kisebb háztartást vezetsz, talán nincs is szükséged egy méretesebb bojlerre, tökéletesen elég az a vízmennyiség, amit tusolás közben elhasználsz. Az energiatakarékos átfolyós vízmelegítő csak annyi litert hevít fel, amennyit a csap megengedésével elhasználsz. Ha azon gondolkodtál, hogyan takarékoskodj a vízzel, és a villanyszámláddal is, próbáld ki ezt a típust – a minőséges zárt rendszer már nemzetközileg is nagyon népszerű. Nézz szét a kínálatban, már zuhanyrózsával és vízcsappal kiegészített darabokat is találhatsz!

Így spórolhatsz a bojlerrel
A vízmelegítő azonnal forróvízhez juttat, és ennek nemcsak a fürdőszobában, hanem a konyhában is hasznát veszed. Nem kell összevárnod a mosatlan edényeket, kerüld el a későbbi vesződést, és tisztítsd meg közvetlenül ebéd után gyorsan és könnyedén. Tapasztalatból állíthatjuk, hogy egy bojler több szempontból sem helyettesíthető más eszközzel a háztartásban, ám nem mindegy, milyen darabot választasz. Hiszen egy gyakran, szinte folyamatosan működtetett eszközről beszélünk. Keresd a jól szigetelt, minőségi belső bevonattal ellátott darabokat, mert akkor megfelelő minőségű vizet használhatsz, a megfelelő hőfokon. Csökkenhetnek a kiadásaid, de egy stabil és megbízható típussal a javítás költségeit is elkerülheted!