Serpenyő (217)

Összesen: 217
Rendezés

Találatok: 217

Legnépszerűbb termékeink

Serpenyők – Ezzel fald az egészséget!

Szupergyorsan készíted el a kedvenc fogásaidat? Tedd ezt mostantól egészségesen: próbáld ki, mit tud a serpenyő! A gyors hőátadás segítségével megőrizheted a zöldség magas vitamintartalmát, ráadásul a professzionális bevonatoknak köszönhetően zsiradékmentesen alkothatsz a konyhában. A gáz-, elektromos- és kerámialapos tűzhelyen egyszerűen, gyorsan készíthetsz finom és tápláló ételeket. A vacsora után már nincs kedved mosogatni? Felejtsd el az odaégett falatokat, ezeket a darabokat igen könnyű tisztítani, néhány pillanat alatt végzel is vele. A speciális felületek időt takarítanak meg neked, és bosszankodás helyett tényleg az ízekre koncentrálhatsz. Biztosan megtalálod az ideális méretű serpenyőt, amit romantikus estékhez és nagy családi ebédekhez is használhatsz. Kerámia bevonatos vagy fém serpenyővel készülnek finomabb falatok? Mit tud egy indukciós serpenyő? Csak konyhában süthetsz vele mesteri falatokat?

Az Extreme Digital serpenyőivel változatossá és egészségessé teheted a táplálkozásod, nézz szét az óriási kínálatban!

Ha imádsz grillezni
Szereted vendégül látni a barátaidat a saját kertedben? A grillezett falatok igazi élményt jelenthetnek ezeknél a találkozóknál. Ha nincs lehetőség a kinti sütögetésre, vedd kezedbe a grillserpenyőt. A belső felületnek és a bevonatnak köszönhetően már bent, a saját konyhádban is a megszokott minőségi ízeket kapod, mindezt füstmentesen. Az öntött fémből készült serpenyők hosszú időre kiváló vendéglátóvá tesznek téged. Érdemes minden használat után zsírral bekenni a megtisztított eszközt, a karbantartásnak köszönhetően minden alkalommal egészséges grillfalatokhoz juttat. A kínálatban most szabad tűzi serpenyőt is találsz, amellyel a kerti parti ínyencségeit készítheted el.

Egészséget felső fokon
A jó serpenyők szinte örök darabok: minőségi bevonatuk ellenálló főzés közben, a felületük könnyen tisztítható, és olyan praktikus a nyelük, hogy mindig kézre esnek. Igazi élmény a házimunka egy modern kivitelezésű, szép darabbal. Mit szólnál, ha nemcsak kényelmedre, de az egészséges táplálkozásodra is odafigyelne ez az eszköz? A kevés olajjal készül falatok vitamindúsak, és így a zöldségek rosttartalmát is megőrizheted. A wok ideális serpenyő típus, ha nemcsak a kalóriákat számolgatod, de szeretnél is tenni a fitt és friss testedért. A wokban készülő ételek már rövid idő alatt tálalásra készen állnak, ezzel biztosíthatod, hogy tápanyagban gazdag fogásokat kerülnek a családi asztalra. A sokoldalú serpenyőben ízlés szerint fűszerezheted a hús- és húsmentes ételeket. Szeretnél egy lépéssel közelebb kerülni a tudatos táplálkozáshoz? A wokkal most megteheted.

Tartós és könnyen tisztítható
Az öntött vasból készült serpenyőben egyenletesen sütheted és párolhatod az ételeket, lassan melegszik át, ám cserébe eltervezheted és kiszámíthatod, pontosan mennyi időre van szükséged az elkészítéshez. Ha azonnal a megfelelő hőmérsékletre vágysz, hiszen néhány fasírhoz vagy halrudacskához ez is elég, a kerámia bevonatú típus ideálisabb megoldást jelent. Bármelyiket könnyen alkalmazhatod a gáz- és elektromos tűzhelyeken, vagy legújabb okos főzőlapokon is. Kialakításuknak köszönhetően tökéletes idomulnak a melegítési felülethez. Válassz a szokásodnak megfelelő típust, hogy kényelmessé varázsold a konyhai tevékenységeket.

Vásárolj szettet!
A csúcsminőségű alumínium öntvények garantálják a tartósságot és stabilitást – nem kell néhány hónap után kikukáznod a deformált formát. Tapadásmentes kerámiabevonattal pedig kevés zsiradék is elég ahhoz, hogy gyorsan készíthesd el a kedvenc fogásaidat, ráadásul, még a felület sem kopik keverés közben. Sokkal könnyebben alakíthatod az ételek mennyiségét, ha nem csak egy serpenyő áll a rendelkezésedre. Főzd a menüt mindig a megfelelő méretű serpenyőben, és nem kell aggódnod, vajon mi történik ebéd után a maradékkal. Ha többen ültök asztalhoz, használj méretesebb típust, egy romantikus vacsorához a kisebbel is elkészülhetnek a falatok. Imádod a palacsintát? Süss palacsintasütővel, mert az kényelmesebb, gyorsabb és finomabb, mint a főzéshez használt típusok. Válassz serpenyő-szettet, mert olyan praktikus, hogy élmény vele konyhatündérnek lenni.

Válaszd fedővel!
Főzni vagy sütni? A serpenyőkkel ma már mindkét folyamatot tökéletesen kivitelezheted – sőt, a párolva elkészült falatok vitamindúsabbak, és gőzöléssel a szervezeted is nagyobb rostmennyiséghez juthat. Az eredetileg sütésre tervezett serpenyőket elég csak egy fedővel letakarnod, máris biztosítottad a fogás táplálékgazdagságát. Vajon milyen fedővel kényelmes főzni? Az üvegből kialakított darabokkal végig nyomon követhetsz mindent, mégis a zománcos fedő is megfelel a célnak. A választékban már fedővel kiegészítve is elérhetőek a serpenyők. Érdemes együtt beszerezni a két darabot, hogy ne bosszankodj az eltérő méretezésen, valóban csak a finom ízekre koncentrálhass!

Serpenyő választás - Ezt tartsd szem előtt!
A serpenyő minőségét elsősorban az mutatja meg, mennyire alkalmas kevés zsiradékban történő magas hőfokon végzett sütésre. Amennyiben a serpenyő talpazata nem képes megfelelő módon eloszlatni a hőt, nem várhatunk tőle tökéletes végeredményt. Inkább kevesebb serpenyőt vásároljunk, de azok minősége legyen megfelelő. A minőség tehát elsődleges szempont, amiatt kijelenthető, hogy nem érdemes ezen spórolni. Egy minőségi serpenyő hosszú éveken át segíti a munkánkat, egy gyenge minőségű darab pedig csak fejtörést okoz. 

A minőségi serpenyők általában nehezebbek, mivel a talpuk vastagabb. A vastag talprész jobb hőeloszlást szavatol, így nem kell attól tartani, hogy a serpenyő némely részén elhelyezett szeletek megégnek, máshol pedig épp csak átsülnek. Hasznos lehet, ha a serpenyő hőálló vagy levehető nyéllel rendelkezik, hiszen így akár a sütőbe is be tudjuk helyezni. A kiválasztásnál figyeljünk a méretre is. Nem érdemes túlzottan kicsit választani, hiszen ez esetben túl fogjuk zsúfolni benne az élelmiszereket, ami párolódást fog okozni. Végül pedig meg kell említeni egy nagyon fontos szempontot: az úgynevezett indukciós tűzhelyeken csak azokat a serpenyőket használhatjuk, amelyek mágnesezhető anyagból készülnek. Ha ilyen tűzhellyel rendelkezünk, erre mindenképp fordítsunk figyelmet.