Gyümölcsfacsarás

Találatok: 59

Legnépszerűbb termékeink

Gyümölcs centrifuga az egészséges életvitelhez

Az egészséges, vitamindús ételek az egészséges életvitel alappillérei. Mindennapos zöldség és gyümölcs fogyasztással megőrizhetjük szervezetünk egészségét. Ahhoz azonban, hogy ezek az étkezések ne váljanak egyhangúvá, bevethetünk néhány trükköt. Ilyen lehet egy gyümölcscentrifuga beszerzése.

Milyen a jó gyümölcsfacsaró?
Egy jó gyümölcs facsaró feldobja unalmas étkezési szokásainkat. Isteni turmixokat, gyümölcsleveket készíthetünk vele, melyek nem csak finomak, egészségesek is. Ahhoz azonban, hogy a végeredmény tökéletes legyen, jó készülékre van szükségünk!

De milyen egy jó gyümölcscentrifuga?
A jó gyümölcs centrifuga nagy teljesítményre képes. Legalább 700 W szükséges ahhoz, hogy a gép a keményebb gyümölcsökkel is megbirkózzon. Majdnem ugyan ehhez kapcsolódik a következő előny is, mely a nagy betöltő nyílás. Ha ezzel áldotta meg a gyártó a készüléket, aprítás nélkül, egészben is belehelyezhetjük a gyümölcsöket. A kényelmi szempont pedig a könnyed tisztíthatóságot emeli harmadik helyre. Fontos, hogy könnyedén szét lehessen szedni a készüléket, ne kelljen vele sokat pepecselni, esetleg mosható lehessen mosogatógépben. Ha ezen három tulajdonsággal rendelkezik az áhított gyümölcs centrifuga, biztosan nem fogunk vele mellé.

Gyümölcs centrifuga vagy gyümölcsprés
Mielőtt azonban elvesznénk a technikai részletekben el kell döntenünk, hogy pontosan milyen készülékre van szükségünk. Hagyományos gyümölcscentrifugára, vagy hidegen sajtoló gyümölcsprésre. A gyümölcscentrifugák a centrifugális erő segítségével választják szét a gyümölcspépet a létől. A gyümölcsdarabokat kés aprítja fel, majd egy szűrőn átpréselődnek. Előnyük, hogy gyorsak olcsók, s egyszerűen kezelhetők. A gyümölcsprések ezzel szemben lassú, hideg sajtolási technológiával készítik a leveket. Bár ez a folyamat sokkal több időt vesz igénybe, így akár 35%-kal több gyümölcslevet nyerhetünk ki, mely ráadásul tápanyagban is jóval gazdagabb marad. Hátrányuk viszont, hogy drágábbak, s jóval több időt vesz igénybe vele a gyümölcslé készítés.

Receptek, megmaradt gyümölcspép
Gyümölcsfacsaró használata alkalmával felmerül a kérdés, hogy mi legyen a hátramaradt gyümölcspéppel. Egy kreatív háziasszony sosem hagyná kárba veszni a gyümölcsvelőt. Rengeteg olyan gyümölcscentrifuga recept található, a pép felhasználáshoz, ilyen például az ebből készített muffin, de gyümölcsszósz, vagy palacsinta töltelék is készülhet belőle.

Az Extreme Digital kínálatában kézi gyümölcsprés, citrus facsaró, és gyümölcscentrifuga között minden megtalálható. Nézz körül oldalunkon, s válogass kedvedre!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!