Kávéfőző

Találatok: 394

Legnépszerűbb termékeink

Melyik az ideális kávéfőző reggeli kávéd elkészítéséhez?

Sokak számára a reggel el sem indulhat egy csésze kávé nélkül. Legyen szó eszpresszóról, kapucsínóról, tejeskávéról vagy feketéről, cukorral vagy anélkül – nem tudunk felébredni, amíg el nem kortyoltuk az aromás forró italt. Azonban ahhoz, hogy a reggeli kávé igazán finom legyen, nem elég, ha a kávébab fajtája, illetve a pörkölés erőssége megfelel az ízlésünknek; az is fontos, milyen kávéfőző készülékkel készítjük el az italunkat. Akár kapszulás kávéfőzőt, akár automata kávéfőzőt, akár darálós kávéfőzőt, akár párnás kávéfőzőt szeretnénk vásárolni, érdemes odafigyelni a termék minőségére, hiszen csak így lehet a kávé olyan finom, mint ahogyan a kedvenc kávézónkban megszokhattuk.

Hagyományos kávéfőző
Ha rendelkezünk külön kávédarálóval, nem szükséges, hogy a kávéfőző készüléken is legyen daráló; egy hagyományos gép épp megfelel. Illetve, ha nincs kávédarálónk, előre darált kávét főzhetünk le vele. A régi, „kotyogós” és a modernebb, korszerűbb készülékek közül egyaránt válogathatunk.

Darálós kávéfőző
Ha nem vagyunk megelégedve az előre darált kávé minőségével (amely egyébként kibontás után gyorsan veszít élvezeti értékéből), érdemesebb saját darálású kávét fogyasztanunk. Ha nem szeretnénk külön kávédarálót beszerezni, vásároljunk darálós kávéfőző gépet, és máris élvezhetjük a frissen darált kávé semmivel össze nem hasonlítható aromáját. Ráadásul így nem kell minden egyes kávéfőzés előtt megdarálnunk egy adagnyi kávét, amivel időt spórolhatunk.

Kapszulás kávéfőző
Ha a lehető legkényelmesebbé szeretnénk tenni a reggeli kávéfőzést, választhatunk kapszulás vagy párnás kávégépet is. Ezek a kávéfőzők egyszerűen kezelhetők, nem kell a kávézaccot kikapargatni az adagolóból, illetve a kávét mindig ugyanúgy készíthetjük el. A kapszulás vagy párnás kávéfőző használata rendkívül egyszerű: mindössze behelyezzük a kapszulát vagy párnát, megnyomunk egy gombot, és miután lefőtt a kávé, eltávolítjuk a kapszulát. A kapszulás kávé természetesen drágább, mint a kilós, de cserébe ez a megoldás sokkal kényelmesebb. Ha olyan kávéfőző gépet választunk, amely kizárólag saját kapszuláival működtethető, vásárlás előtt mindenképp kóstoljuk végig az adott márka kínálatát, ízlenek-e egyáltalán a kávéi.

Különböző típusú kávék
Olyan automata, darálós kávéfőző vagy elektromos kávéfőzőt is választhatunk, amely elkészíti kedvenc presszó- vagy hosszú kávénkat, mindössze egy gombnyomással. Ha Te is azok táborát erősíted, akik számára nem indulhat el a nap egy csésze kávé nélkül, válassz egy minőségi kávéfőző gépet az Extreme Digital kínálatából, és készítsd el magadnak kedvenc aromás italodat minden reggel!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!