Kenyérpirító (135)

Összesen: 135
Rendezés

Találatok: 135

Legnépszerűbb termékeink

Kenyérpirító – Diéta nélkül is az egészségedért

Nincs időd még a legfontosabb étkezésre sem? Maradj lendületben, és hagyd, hogy a kenyérpirító gondoskodjon a reggeli falatokról! Könnyű, mégis finom ételeket készíthetsz az egyik legklasszikusabb háztartási géppel: gondoltad volna, hogy a kenyérpirító kitűnő megoldás a rohanós reggelekre és a fáradt estékre is? A profi gépekkel lerövidítheted az étkezés előkészületeire szánt időd, elég csak bekapcsolnod az indító gombot, beállítani a kívánt hőfokot, nyugodtan koncentrálhatsz a munkába indulásra, a kenyérpirító a felügyeleted nélkül is tökéletes munkát végez. A pirítós talán a gyerekkorod kedvence, azonban még felnőtt fejjel sem érdemes „kinőni” belőle, ugyanis jó hatással van a vérkeringésedre, és az emésztőrendszered működését is megkönnyíti. Cukorbetegséggel küzdőknek ideális táplálék. Ha most beszerzel egy kenyérpirítót, nagy lépést tehetsz az egészséges étkezés felé! A kenyérpirító segítségével rendszeressé teheted a táplálkozásod, így könnyebben túllendülsz a stresszes helyzeteken, és a nagy pörgésben is jól teljesítesz!

Az Extreme Digital kenyérpirítóival kiegyensúlyozottá teheted a táplálkozásod, különösen finom és egészséges falatokra számíthatsz!

Diétás reggeli, ínyenc vacsora
Hintsd meg olívaolajjal, pakold meg almával és sajttal, kend meg avokádókrémmel vagy humusszal – a kenyérpirítóval izgalmassá és változatossá teheted az étkezéseid. Habár valóban egy kenyér szelet, de mégis több annál: helyezd a kenyérpirítóba, állítsd kényelmes fokozatra, és máris ínyencként falatozhatsz. Nemcsak a fogyókúrázók vagy a diétázók kedvenc konyhai gépe ez, bármikor könnyű ételt jelent egy-egy roppanós szelet. Ideális a reggeled indításához, és tökéletes vacsora mellé is. A kenyérpirító tálcájával a felhalmozott morzsát egy mozdulattal eltávolíthatod. Ezek a profi és modern eszközök szinte helyet sem foglalnak a konyhában, észrevétlenül megbújnak egy sarokban. Folyamatos használat mellett is könnyen karban tarthatod. Készíts omlós pékáru falatokat a mirelit funkcióval: egyetlen gombnyomással kiolvaszthatod és megsütheted a fagyasztott tésztát. Az időzítő funkcióval pedig nem fogod odaégetni a kenyeret, helyetted is odafigyel, hogy tökéletes falatokat tehess a tányérodra. Válassz a kínálatból olyan darabot, amely valóban egyenletesen süt át minden szeletet!

Piríts biztonságosan
A professzionális kenyérpirító a felügyeleted nélkül is jól végzi a dolgát. Minél pontosabban szabályozhatod a végeredményt, annál biztosabb, hogy az ízlésednek megfelelő falat kerül a reggelizős tányérra vagy uzsonnás dobozba. A kenyérpirító valóban sok bosszúságtól ment meg, például azzal sem kell törődnöd, hogy a kenyeret pontosan középre helyezd. Mindig egyenletesen átsütve kaphatod kézhez, hogy utána hangulatod szerint variáld zöldséggel és gyümölccsel. Milyen funkció nélkülözhetetlen egy hatékony kenyérpirítónál? A kikapcsoló funkció garantálja a biztonságos működést: ha vége a sütésnek, automatikusan leáll a kenyérpirító. A hőszigetelésnek köszönhetően pedig nem kell aggódnod amiatt, hogy működés közben a burkolat égési sérülést okoz. Ha kisgyerek van a családban, valóban felelősségteljesen kell háztartási gépet választanod!

Kenyérpirító ár: minden nap lendületben
Vajon mi lehet a különbség kenyérpirító és kenyérpirító között, a széles választékból mit érdemes kiszemelni? A kenyérpirító árával egy rendkívül egészséges, diétás étkezést valósíthatsz meg, azonban az elkészült kenyérszeletek között bizony látványos különbségek lehetnek. Egy jó kialakítású alapdarab is egyenletesen süti át a belehelyezett terméket, és kiadja, miután elkészült, azonban, ha gyakori használatra szánod, válassz egy erősebb eszközt. A magasabb kenyérpirító áráért cserébe hosszú időn keresztül indíthatod fitten a reggeled. Időt spórol meg neked, ha nem kell folyton azért aggódnod, vajon nem égeti-e oda a kenyérpirító a következő szeletet! Fedezd fel újra, ha már kikerült az étrendedből, mert a saját otthonodban kaphatod kézhez a tápláló falatokat, ráadásul indulásnak nem is kell több egy teljes kiőrlésű kenyérszeletnél! Még a barátaidnak is ajánlani fogod, annyira jó!

A kenyérpirító tisztítása
Mint a legtöbb konyhai eszköz, a használat során a kenyérpirító is szennyezetté válik. A legfőbb ok rendszerint a túlzott pirítás, illetve a túlzottan hosszú pirítási idő, ám tagadhatatlan, hogy a leggondosabb használat esetén is maradhatnak morzsák a fűtőbetét szálain, illetve a kenyértartó kosáron. A morzsák zöme a morzsafogóba hullik, de egy-egy apró darabka mindig oda fog ragadni a készülék hőtermelő egységeihez. Ezek az apró darabkák pedig csak szenesednek és szenesednek. A morzsák méretéből adódóan teljesítménycsökkentésről nem beszélhetünk, kellemetlen szagokról viszont annál inkább, ráadásul az elszenesedett ételdarabkák elfogyasztása cseppet sem egészséges. 

A kenyérpirító alapszintű tisztítása rendkívül egyszerű, hiszen csak a fejére kell fordítani és kirázni belőle a morzsákat. A morzsatálcát természetesen elmoshatjuk, rendszerint mosogatógépben is. Figyeljünk rá, hogy csak teljesen szárazon helyezzük vissza a készülékbe. Más alkatrészeket azonban nem érhet víz, így nincs könnyű dolgunk. Csupán a külső burkolatot tisztíthatjuk nedvesen, arra azonban fokozottan kell figyelnünk, hogy víz és tisztítószer ne kerüljön a kenyérpirító belsejébe. A fűtőszálakra tapadt morzsák eltávolítása némileg nehézkesebb. Ezt legkönnyebben egy puha ecsettel vagy egy fogkefével végezhetjük el, így elkerülhetjük a szenesedésből származó szagok terjedését. Mindennél fontosabb, hogy a tisztítást csakis áramtalanított készülék esetében végezhetjük!

Kenyérpirító választás okosan
A pirítós sokunk számára a hétvégi reggelek elhagyhatatlan finomsága, ám egyáltalán nem mindegy, milyen készüléket választunk az elkészítéséhez. Érdemes áttekinteni azokat a szempontokat, amelyek megkönnyítik a kenyérpirító választást.

Az Extreme Digital kenyérpirító választéka igen széles, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek leginkább megfelelő készüléket. Elsősorban a kenyérpirító méretét kell megválasztanunk; a készülékek között találhatunk apró, testes, elnyújtott, magas, lapos, tömzsi, kerekded, sarkos darabokat… Habár a kenyérpirítók többsége a klasszikus enyhén megnyújtott téglatest kialakítással rendelkezik, a kínálatban szépszámmal találhatunk egyéb formával rendelkező készülékeket is. Arra viszont fokozottan figyeljünk, hogy a trendiség és a helytakarékosság ne menjen a hatékonyság rovására; a kenyérpirító legyen alkalmas kisebb és nagyobb szeletek, illetve péksütemények és bagettek pirítására is.

A kenyérpirító kiválasztása során érdemes figyelmet szentelni a borítás anyagának is. A piacon megtalálható készülékek borítása rendszerint műanyagból, inoxból, nemesacélból vagy ezek kombinációjából készül. Általánosságban elmondható, hogy az olcsóbb készülékek műanyag, a magasabb osztályba tartozó kenyérpirítók pedig inox vagy nemesacél borítással rendelkeznek, ez azonban csalóka képet festhet egy termékről. A fémek jó hővezetők, így ezek csak abban az esetben jelentenek kiváló megoldást, ha a borítás alatt megfelelő minőségű hőszigetelő réteg található. Ennek hiányában hosszabb üzemidő esetén a borítás átmelegedhet és akár balesetveszélyt is jelenthet. 

Ha magasabb minőségi osztályba tartozó készüléket szeretnénk vásárolni, érdemes azokat a kenyérpirítókat keresni, amelyek nikkel-króm fűtőszálakkal rendelkeznek. Ezek kiváló hőátadást biztosítanak, a legnagyobb előnyük azonban abban mutatkozik meg, hogy képesek ellenállni az ételek nedvességtartalmából adódó korrodálásnak is. Ma már egyre több olyan készülék közül választhatunk, ami nem csak kiváló felszereltséggel, hanem számos okos funkcióval, digitális panellel és hőfokszabályozóval is rendelkezik. Válasszunk az igényeinknek megfelelő készülékek közül, akár kenyérliftes megoldással rendelkező kenyérpirítót! Az Extreme Digital széles kenyérpirító kínálatában biztosan megtaláljuk, amire szükségünk van!

A kategóriában megtalálhatók az Ariete, Bestron, Bosch, Crown, Cuisinart, Delonghi, Dyras, Electrolux, ETA, Fagor, Gorenje, Graef, Grundig, Hauser, Hausmeister, Orion, Philips, Russell Hobbs, Scarlett, Severin, Tefal és más gyártók kenyérpirítói.