DYRAS kenyérpirító (0)

Sajnos, a megadott keresési feltételekkel nincs egyetlen pontos találat sem! 

Legnépszerűbb termékeink

Dyras kenyérpirító

A Dyras kenyérpirítók jó választást jelentenek, ha átlagos felszereltségű készülékeket keresünk. Ha szívesen fogyasztunk reggelente pirítóst, ezek a készülékek magas ár-érték arányuknak köszönhetően nagyszerű választást jelenthetnek. 

A gyártó figyelmet fordított a külső megjelenésre, ezért olyan készülékeket terveztek, amelyek igényes kialakítással büszkélkednek. Ennél is nagyobb figyelmet kapott a biztonságos használat garantálása. A hidegfalú burkolatnak köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy egy óvatlan pillanatban megégetjük a kezünket. A megfelelő vastagságú hőszigetelő borítás képes garantálni, hogy a hosszú üzemidő végén is biztonságos a kenyérpirító falának megérintése. A biztonság növelése érdekében ezeket a készülékeket csúszásmentes talppal látták el, így nem kell balesettől tartanunk, ha esetleg meglökjük a készüléket, vagy megrántjuk az áramvezető kábelét. Az üzemjelző fény minden pillanatban jelzi számunkra, hogy a kenyérpirító milyen állapotban van: üzemel vagy már kikapcsoltuk. Az automatikus szeletkidobó kényelmes használatot tesz lehetővé. Ennek köszönhetően minden egyes szelet épp annyira pirul meg, amennyire szeretnénk. A pirítási időt szabadon megválaszthatjuk, mindezt könnyen kezelhető gombok segítségével állíthatjuk. Ha a világosabb és puhább szeleteket részesítjük előnyben, válasszuk az egyperces üzemidőt. Ha pedig a karakteresebb ízű ropogósabb szeleteket részesítjük előnyben, válasszunk hosszabb pirítási időt. A Dyras kenyérpirítók rendelkeznek egy úgynevezett kenyérközpontosító automatikus funkcióval, aminek köszönhetően a kenyérszeletek pirítása egyenletes lesz. Az extraszéles pirítóaknák az egészen vastag szelet pirítását is lehetővé teszik.

A morzsatálcának köszönhetően a Dyras kenyérpirítók tisztítása igazán egyszerű. A tálcát pillanatok alatt eltávolíthatjuk, illetve könnyedén elmoshatjuk és szárazra törölhetjük. Ha magas ár-érték aránnyal rendelkező készüléket szeretnénk vásárolni, ami akár a magas felhasználói igényeknek is maradéktalanul megfelel, ismerjük meg a Dyras kenyérpirító kínálatát.