ELECTROLUX kenyérpirító (2)

Összesen: 2
Rendezés

Találatok: 2

Legnépszerűbb termékeink

Electrolux kenyérpirító

Az Electrolux kenyérpirítók minden tudnak, amit egy minőségi kenyérpirítótól elvárhatunk. Ha szívesen fogyasztunk reggelente friss és ropogós pirítóst, az Electrolux készülékeit szeretni fogjuk. Ismerjük meg a legfőbb tulajdonságaikat, hogy kellemesen induljanak a reggelek.

Az Electrolux kenyérpirítók számos pirítási fokozattal rendelkeznek, így választhatunk a világosabb és sötétebb pirítási fokozatok közül. Ha szívesebben fogyasztunk világosabb és puhább szeleteket, akkor a kisebb fokozatot érdemes használnunk. Amennyiben a karakteresebb ízvilággal rendelkező ropogós szeleteket fogyasztjuk szívesebben, használjuk a magasabb fokozatot. 

Az Electrolux kenyérpirítók olyan tartozékokkal is rendelkeznek, amelyekkel a legtöbb készülék esetében nem találkozhatunk. A porvédő fedélnek köszönhetően elkerülhetjük, hogy a háztartásban keletkező por bejusson a készülékekbe. A ritkábban használt készülékek esetében a fűtőszálakon megtapadó porszemek bekapcsolást követően kellemetlen szagokat eredményeznek, így ezek a készülékek kevésbé lehetnek higiénikusak. Az Electrolux kenyérpirítók esetében a porvédő fedél megóvja a fűtőszálakat a szennyeződésektől, így nem kell azok elkoszolódásától tartanunk. A korszerű Electrolux kenyérpirítók zsemlemelegítővel is rendelkeznek, amelyek sokrétűen használhatók különböző péksütemények melegítéséhez, akár kihűlt pirítósok felfrissítéséhez is. A morzsatálcának köszönhetően a készülékek tisztítása gyors és egyszerű, nem kell hosszú perceket töltenünk azzal a használat után, hogy próbáljuk eltávolítani az odatapadt morzsákat. A tálca könnyedén elöblíthető, illetve szárazra törölhető, így a mindennapi tisztítás csupán pillanatokat vesz igénybe. Amennyiben magas felhasználói igényeknek is megfelelő készüléket szeretnénk vásárolni, az Electrolux kenyérpirítók nagyszerű választást jelenthetnek.