Botmixer, botmixer szett (137)

Összesen: 137
Rendezés

Találatok: 137

Legnépszerűbb termékeink

Keverj, mixelj botmixerrel!

Egy botmixer kicsi és könnyű kialakítása mellet erős és sokoldalú készülék. Nem csoda, ha a háziasszonyok egyik legkedveltebb konyhai kiegészítője. Ha még nem rendelkezel ilyen klassz készülékkel, nézz körül az Extreme Digital kínálatában, s vásárolj egyet, megkönnyítve ezzel minden konyhai feladatot!

Vezeték nélküli botmixerek
Mivel a botmixer egy kompakt készülék, ha már ezt választjuk mint aprító- keverő gép, jó ha vezeték nélküli gépre ruházunk be. Zavaró vezetékek nélkül nagyobb mozgásterünk van, így kényelmesebben dolgozhatunk, akár az éppen a tűzhelyen főlő ételeket is mixelhetjük.

Kényelmes kialakítás, csendes működés
Szintén kényelmi szempontból lényeges, hogy a botmixernek kényelmes fogása legyen. Ez talán elhanyagolható tulajdonágnak tűnik, de gyakori használat esetén elengedhetetlen. Főleg nagyobb, mennyiségű, keményebb állagú ételek esetén a puha kezelőgombok, és a csendesebb, rázkódásmentes működés fájdalmas pillanatoktól kímélheti meg kezeinket. Ezért ha lehet olyan botmixert vásároljunk, amely ergonomikus, és halkan dolgozik, ezáltal kényelmes használatot biztosít.

Nagy teljesítmény a hibátlan működésért
Fontos szempont a teljesítmény is. Nem mindegy, hogy órákig szobrozunk a pépesíteni kívánt étel felett, vagy pár másodperc, s már készen is vagyunk. Ráadásul egy kisebb teljesítményű botmixer nem képes keményebb ételekkel, magvakkal megbirkózni, így hibátlan, krémes finomság helyett, darabos, félkésznek tűnő pépet kapunk. Tanácsos tehát nagyobb teljesítménnyel rendelkező készüléket vásárolni, 600 W körül, már hatékony munkát garantál egy gép, sokkal több teljesítményre nem feltétlenül van szükség, az ugyan is jelentősen növelheti a botmixer árát is.

Extra funkciók és hasznos tartozékok
Pürésítésen kívül több feladatot is képes ellátni. Aprító, habverő, turmix funkcióit, akár egy háztartási robotgép is megirigyelheti. Egy botmixer szett több konyhai gépet is kiválthat. Ebben az esetben több kiegészítőt kapunk a készülékhez, ilyenek a mixerkehely, az aprító, a habverő feltét, vagy egyéb más hasznos tartozék, mely segítséget nyújt a konyhai feladatok ellátásában.