Sólámpa (2)

Összesen: 2
Rendezés

Találatok: 2

Legnépszerűbb termékeink

A sólámpa az otthonunk dísze

A sólámpa nagy népszerűségnek örvend, hiszen szépségének köszönhetően szívesen használjuk, ráadásul a kellemes tompa fényével nyugtatóan hat ránk. Egyesek számos remek tulajdonságot tulajdonítanak a sólámpának, mások kicsit szkeptikusak a jótékony hatásaival szemben, azt azonban senki sem vonhatja kétségbe, hogy a sólámpa kiváló dekorációs eszköz, amely kellemes fényforrást biztosít számunkra.

Egyes vélemények szerint a sólámpának köszönhetően egészségesebb környezetet biztosíthatunk magunknak, hiszen használatával csökkenthetjük a helyiség portermelését, illetve megakadályozhatjuk a falipenész spóráinak elszaporodását. A jótékony hatásuk mellett a dekorációs szerepükről mindenképpen érdemes beszélni. Hangulatvilágításként remek szolgálatot tehetnek. Sokan a hálószobák megvilágítására használják, sokan pedig más hangulatvilágításokkal kiegészítve kellemes félhomályt teremtenek a nappalikban. Az ilyen jellegű világítás remek hatással van a közérzetünkre, segít megnyugodni egy hosszú és fárasztó nap végén, ráadásul felkészít az éjszakai pihenésre. Nem túlzás azt állítani, hogy a sólámpa stresszoldó hatással rendelkezik, amit elsősorban a tompa fény által biztosított kellemes környezetnek tudhatunk be. Mindenképpen érdemes elmondani, hogy a sólámpák többféle színben vásárolhatók meg. Noha a legismertebb a narancssárgás árnyalat, relatív népszerűek a fehér és vörös színű lámpák is.  

A sólámpa szinte minden helyiségben elhelyezhető, így érdemes akár több ilyen lámpát is vásárolni. Sokan a nappaliban helyezik el ezeket a lámpákat, ahol rendkívül kellemes, hangulatos és barátságos környezetet teremtenek. Mivel a sólámpa harmóniát sugároz, így szebbé varázsolhatja a családi körben eltöltött estéinket. Épp ezért remek szolgálatot tesznek a hálószobában is, ahol kellemes fényével nyugtatóan hat ránk és felkészíti a szervezetünket az alvásra. Ugyanakkor remek szolgálatot tesznek a gyermekszobában is, hiszen a kicsit jobban tudnak pihenni, ha nincs teljes sötétség szobában. A sólámpa kellemes tompa fénye épp elegendő fényerősséget biztosít számukra, de mégsem zavaró. Ugyanakkor jó ötlet elhelyezni ezeket a lámpákat az előszobákban és belépőkben is, ahol kellemes hangulat fogadja a családtagjainkat és vendégeinket. Sőt, érdemes a dolgozószobánkban vagy az irodánkban is elhelyezni egy-két sólámpát, hiszen képes barátságosabbá tenni az egyébként nem túl barátságos környezetet. Mivel az irodák és munkaállomások berendezése jellemzően rideg hangulatot áraszt, egy melegfényű sólámpa sokkal kellemesebbé teheti a munkával töltött órákat. Ismerjük meg az Extreme Digital sólámpa kínálatát és válasszunk az ízlésünknek megfelelő termékek közül!