Fali lámpa (177)

Összesen: 177
Rendezés

Találatok: 177

Legnépszerűbb termékeink

Kültéri fali lámpák

A kültéri fali lámpa kiváló szolgálatot tesz, ha otthonosabbá és hangulatosabbá szeretnénk varázsolni a kertünket, udvarunkat, járdáinkat, ösvényeinket vagy akár a medencénket. A kellemes fényekkel megvilágított kertekben szívesen töltjük az időnket, a friss levegőnek köszönhetően pedig jobban érezhetjük magunkat. A kültéri fali lámpa kettős funkciót képes ellátni; mindenekelőtt világítótestként tekinthetünk rá, ugyanakkor dekorációs célokat is szolgál. Érdemes nagy gondot fordítanunk a kültéri fali lámpák elhelyezésére, így elkerülhetjük, hogy a fények zavarók legyenek. Némi kreativitással, illetve odafigyeléssel rendkívül barátságos környezetet teremthetünk magunknak, ahol kellemes órákat tölthetünk a szeretteink és barátaink körében. 

Természetesen érdemes figyelmet fordítanunk arra, hogy a kiválasztott kültéri fali lámpa minden tekintetben megfelelő legyen számunkra. A kiválasztás során mindenképpen szem előtt kell tartanunk a lámpa stílusát. Az Extreme Digital kínálatában klasszikus és modern formatervezéssel rendelkező kültéri fali lámpákat is találhatunk. Könnyedén kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelőt, illetve szemügyre vehetjük a különböző formatervezéseket. A klasszikus kialakítással és berendezésekkel rendelkező kertekben és udvarokban remekül mutatnak a klasszikus lámpák és a kandeláberek, a modern kerti bútorok mellett viszont a letisztult formatervezéssel készített lámpák ajánlhatók. Szerencsére a széles kínálatban bárki megtalálhatja azt a lámpát, ami a leginkább megfelel az ízlésének. 

A kültéri fali lámpa esetében nagy figyelmet kell fordítanunk az elhelyezésre. Ez különösen abban az esetben fontos, ha nagyobb fényerővel rendelkező lámpákat szeretnénk választani. Ilyenkor érdemes előnyben részesíteni a meleg fényeket, amelyek az esti órákban is kellemes nyugtató hatással vannak ránk. A hideg fények elsősorban a munkafelületek megvilágítására, illetve olvasásra alkalmasak, így a kerti megvilágítás esetében döntsünk inkább a meleg színhőmérsékletű lámpák és fényforrások mellett. Arra is érdemes figyelnünk, hogy az ablakokkal szemközt elhelyezett nagyobb fényerővel rendelkező lámpák zavarók lehetnek azon számára, akik a lakásban tartózkodnak, illetve pihenni szeretnének. 

A kültéri fali lámpa kiválóan alkalmas a teraszok, közlekedők és kerthelyiségek megvilágítására, így nem csak hangulatos dekorációt biztosítanak számunkra, hanem a biztonságos közlekedést is szavatolják. Senki sem szeret orra bukni az éjjeli sötétségben, de ettől nem is kell tartanunk, ha megvilágítjuk a járdáinkat. A funkcionalitás és a fényerő azonban nem elegendő. További szempontokat is figyelembe kell vennünk annak érdekében, hogy jól válasszunk. Ezek közül rendkívül fontos lehet a különböző behatásokkal szembeni védelem. A kültéri fali lámpákat értelemszerűen a szabad ég alatt helyezzük el, így ellen kell álljanak az időjárás mindenféle viszontagságának. A minőségi lámpák nem csak a párával és harmattal szemben bizonyulnak ellenállónak, hanem akár a fröccsenő vízzel szemben is. A minőségre azonban nem csak a lámpa épsége miatt kell figyelmet fordítanunk. Egy minőségi termék teljesen biztonságosan használható, nem kell sérülésveszélytől tartanunk. Ráadásul a megfelelő minőségű termékek a villamos hálózatunkra sem jelenthetnek veszélyt. 

Végezetül, de nem utolsósorban érdemes szem előtt tartanunk az energiatakarékosság kérdését is. A legtöbb kültéri fali lámpa esetében cserélhető izzókat és fényforrásokat találunk így gyakorlatilag olyan izzót választunk, amilyet szeretnénk. Érdemes tudni azonban, hogy a halogén izzók, a kompakt fénycsövek és a LED fényforrások energiafelvétele között jelentős különbség van. A LED megoldásokat tekinthetjük a leginkább gazdaságosnak, ezek energiafogyasztása szinte töredéke a halogén izzók energiaigényének. Érdemes tehát az energiatakarékos megoldások közül válogatni, hiszen ezzel nem csak a világítás költségét csökkenthetjük, hanem a környezetet is védhetjük. Tekinsük át az Extreme Digital kültéri fali lámpa kínálatát és válasszuk azt a terméket, ami leginkább megfelel az ízlésünknek és igényeinknek!