Mikrohullámú sütő

Találatok: 131

Legnépszerűbb termékeink

Mikrohullámú sütő változatos funkciókkal

A mikrohullámú sütő az egyik leghasznosabb segítőtársunk a konyhában: pár perc alatt elkészül benne az ebéd, a forró tea, a kávé, vagy felolvad a mirelit élelmiszer. Így egy mikró minden háztartásba kell: lehet beépíthető, különálló, multifunkciós, grilles vagy hagyományos; a lényeg, hogy segítséget nyújtson azokon az estéken, amikor nincs kedvünk a tűzhely mellett állni, inkább gyorsan bekapnánk valami maradékot. De vajon melyik a legjobb mikrohullámú sütő, és az árakon kívül milyen egyéb szempontokat kell figyelembe vennünk vásárláskor? Az alábbiakban ebben segítünk.

Beépíthető mikrohullámú sütő
Ha most építkezünk vagy lakást felújítunk, a konyhaszekrény megtervezésekor, illetve a konyha berendezésének összeállításakor érdemes megfontolnunk a beépíthető gépek – mosogatógép, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő – lehetőségét. Ezek a gépek ugyanis segítenek megőrizni a konyha eleganciáját, dizájnjának egységét, illetve kevesebb helyet is foglalnak. A beépíthető mikrosütő helyet kaphat a konyhaszekrényben, például a mosogatógép fölött.

Szabadon álló mikrohullámú sütő
Ha már nincs lehetőség a mikró beépítésére, mert kész konyhába keresünk gépet, a szabadon álló változat az ideális. Egy inox mikró a konyha ugyanolyan elegáns kiegészítője lehet, mint egy beépített mikrohullámú sütő. De ha a hagyományos megoldásokat kedveljük, válasszunk egy fehér színű gépet. A fehéren és a szürkén kívül természetesen ma már szinte minden színben elérhető a háztartási gép, illetve az alakja sem feltétlenül téglatest: sarokban elhelyezhető modelleket is találunk.

A mikrohullámú sütő mérete
A legkisebb mikró körülbelül 14 literes: akár egy nagyobb tál is belefér, így nem szükséges ennél nagyobb gépet vásárolnunk. A nagyobb gépek mérete 17-34 liter. Balra, jobbra vagy lefelé nyíló ajtajú mikrókat egyaránt találunk.

Különböző funkciók
Mielőtt mikrohullámú sütőt vásárolnánk, gondoljuk át, a melegítésen kívül használni fogjuk-e másra is. Ha nem, felesleges funkciókért ne fizessünk. Ha például van egy hagyományos sütőnk, amelyet tudunk grillezésre használni; a grilles mikró felesleges. Az olvasztó funkció hasznos, ha rendszeresen főzünk nagy adagokat, tároljuk a maradékot a fagyasztóban – és mindig elfelejtjük előző nap kivenni a jégről. Ez a lehetőség azonban már a monofunkciós mikrókban is megtalálható; nem kell felárat fizetnünk érte. A monofunkciós mikrohullámú sütőkben tehát melegíteni, olvasztani és főzni, a bifunkciósokban ezen kívül grillezni, a multifunkciósakban pedig mindezek mellett sütni és párolni is lehet.

Nézd át az Extreme Digital széles kínálatát, és válaszd ki az ideális beépíthető vagy szabadon álló, mono- vagy multifunkciós mikrohullámú sütőt!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!