Alkategóriák

NEFF mikrohullámú sütő (1)

NEFF mikrohullámú sütő (1)

Összesen: 1
Rendezés

Találatok: 1

Legnépszerűbb termékeink

Neff mikrohullámú sütő

A Neff mikrohullámú sütők nem tartoznak az általánosan elterjedt készülékek közé, hiszen a gyártó elsősorban a prémium minőséget képviselő beépíthető sütőivel vált sikeressé. 

A Neff mikrók tervezése során fontos szempontnak bizonyult, hogy az ételeinket biztosan elhelyezhessük bennük és szükség esetén kicsit nagyobb adagot is készíthessünk. Érdemes tehát áttekinteni, milyen sütőtérfogat, illetve milyen méretű forgótányér nyújt ideális megoldást számunkra. A mikrohullámú sütők kiválasztása során nagyon fontos szempontként jelentkezik a sütőtér mérete. A gyártók kínálatában szereplő készülékek mérete igen széles skálán mozog, de általánosságban érdemes a 20-24 literes sütőtérfogattal rendelkező készülékeket részesíteni előnyben. Természetesen ezt az ajánlást az egyedi igények felülírhatják, hiszen egy egyedül élő személy számára rendszerint kisebb sütőtérfogatra van szükség, mint egy család esetében. Ám ez sem jelenthető ki kőbe vésett szabályként, hiszen néhány szelet pizza melegítése nagyobb méretű forgótányért követel, míg egy főtt étel melegítése általában magasabb falú edényekben történik. A gyártó előszeretettel alkalmaz az átlagos méreteknél picit nagyobb sütőtérfogatot, általánosságban viszont azt lehet mondani, hogy a beépíthető sütők között teljesen normális méreteket képviselnek.

A korszerű Neff mikrohullámú sütők esetében rendszerint LED kijelzőt találunk, ami nem csak kényelmes használhatóságot, hanem szép megjelenést is kölcsönöz ezeknek a készülékeknek. 

A gyártó nagy figyelmet szentelt arra, hogy a készülékek használata minél egyszerűbb és kényelmesebb legyen, azonban érdemes olyan mikrohullámú sütőt választanunk, aminek gombjai megfelelnek az igényeinknek. A mikrohullámú sütők esetében digitális és analóg gombokkal és adatbeviteli panelekkel találkozhatunk. Habár mindkét típus kényelmes használatot tesz lehetővé, érdemes a számunkra szimpatikusabbat választani. A digitális készülékek mellett szólhat, hogy általában több funkcióval és beállítási lehetőséggel rendelkeznek. Elsősorban ez a magyarázata annak, hogy az újabb termékek esetén a Neff is inkább a digitális megoldásokat részesíti előnyben. Sőt, az érintőszenzoros vezérlés a mikrohullámú sütők új generációját jelenti, ami még kényelmesebb és még elegánsabb megjelenést biztosít ezeknek a készülékeknek. Ha valóban prémium kategóriás készüléket keresünk, ismerjük meg a Neff mikrohullámú sütő kínálatát.