SAMSUNG mikrohullámú sütő (11)

Összesen: 11
Rendezés

Találatok: 11

Legnépszerűbb termékeink

Samsung mikrohullámú sütők

A Samsung mikrohullámú sütő kínálatában egyaránt megtalálhatók a hagyományosnak tekinthető szabadon álló és a ritkábban választott beépíthető sütők is. A gyártó meglepően alacsony árfekvésű mikrohullámú sütőkkel van jelen a piacon, ennek köszönhetően ár-érték arányuk rendkívül magasnak tekinthető. Ráadásul több színvariáció is elérhető, aminek köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját ízlésének leginkább megfelelőt, illetve azt a megoldást, ami a legjobban illeszkedik a konyha stílusához.

A Samsung mikrohullámú sütők kifejezetten energiatakarékosak. Több funkció és innováció segíti a minél hatékonyabb működést, ami értelemszerűen a villamos energia megtakarítását vonja maga után. Az egyik ilyen innováció az Eco gomb használata, ami akár 40 százalékos megtakarítást eredményezhet stand-by módban. Az innovációnak köszönhetően egyetlen gombnyomással spórolhatunk, illetve védhetjük a környezetünket.

A Samsung mikrohullámú sütők fontos innovációja a hármas elosztású rendszer, ami három ponton bocsát ki mikrohullámokat. Ennek a megoldásnak köszönhetően az ételek sokkal egyenletesebben készülnek el, legyen szó akár egy csésze tej melegítéséről, akár egy méretes hússzelet átsütéséről. Ez az innováció igazán vonzóvá teszi a Samsung mikrohullámú sütőket, az áruk mégis igencsak kedvezőnek mondható.

A korszerű Samsung mikrohullámú sütők között megtaláljuk a kerámia bevonatú sütőtérrel készített termékeket is. Ezek kiválóan tisztíthatók, így roppant higiénikusnak tekinthetők. Az ilyen jellegű bevonat nem csak a baktériumok megtelepedését akadályozza meg, hanem sokkal tartósabb és a hagyományos lemezes megoldásoknál. A kerámiai sokkal jobban ellenáll a karcolásnak, ráadásul teljesen rozsdamentes felületet szavatol. Számos előkelő tulajdonságának, magas várható élettartamának és kedvező árának köszönhetően a Samsung mikrohullámú sütő kedvelt választás az igényes vásárlók körében.