Beépíthető mikrohullámú sütő (52)

Összesen: 52
Rendezés

Találatok: 52

Legnépszerűbb termékeink

Beépíthető mikrohullámú sütő a helytakarékosság jegyében

A mikrohullámú sütők nagyszerű szolgálatot tesznek az ételeink felmelegítésében és elkészítésében, sőt egyéb funkcióikkal is segítik a munkánkat a konyhában. Hasznos háztartási gépekről van szó, amelyek egyre több háztartásban megtalálhatók. A kiválasztás során azonban felvetődik az elsődleges kérdés: szabadon álló vagy beépíthető mikrohullámú sütőt válasszunk…

A kérdésre általában nem nehéz válaszolni, hiszen az igényeinkkel és a lehetőségeinkkel tisztában vagyunk. A két típus közül általában a rendelkezésre álló hely alapján dönthetünk. A döntés kicsivel tágabb határok között mozoghat, ha épp új konyhát vagy beépített egyedi szekrényt tervezünk. Ilyen esetekben igazán érdemes átgondolni a beépíthető mikrohullámú sütő választásának lehetőségét, hiszen ilyen módon akár jelentős helyet szabadíthatunk fel a konyhában, illetve a munkafelületeken. Szerencsére ma már a beépíthető mikrohullámú sütők esetében is jelentős kínálat áll rendelkezésre, legyen szó akár a sütőtérfogatról, a teljesítményről, a fokozatok és funkciók számáról vagy a burkolatok milyenségéről.

A beépíthető mikrohullámú sütő esetében még fontosabb jó döntést hoznunk a sütőtérfogat méretével kapcsolatban. Míg a rosszul méretezett szabadon álló mikrókat egyszerűen lecserélhetjük, addig a beépített sütők esetében egy jóval bonyolultabb. Érdemes megtalálni az arany középutat, hiszen a túl kicsi sütőtérfogatot nem tudjuk megfelelően kihasználni, míg a túlméretezett térfogat szükségtelen kiadást jelent. A középutat rendszerint a 20-22 literes készülékek jelentik. Ezek esetében már kényelmesen elhelyezhetők a klasszikus méretű tálak, így nagyszerűen kihasználhatók a legtöbb étel melegítésére, sütésére és olvasztására. Érdemes szem előtt tartani, hogy a sütőtérfogat különbözik magától a sütőtér alapterületétől, ezért érdemes azt is érdemes megvizsgálni. A forgótányér átmérője között lehetnek különbségek. A legtöbb klasszikus berendezés esetében ez 24 és fél centiméter, azonban számos olyan készülék található a kínálatban, ami ennél nagyobb tányérral rendelkezik.

A korszerű beépíthető mikrohullámú sütők sokféle funkcióval, beállítási lehetőséggel és teljesítményfokozattal rendelkeznek. Az általános felhasználás során ezeket kevésbé tudjuk kihasználni, illetve általánosságban el lehet mondani, hogy négy teljesítményfokozatnál többre a legritkább esetben van szükség. Ennyi fokozat, illetve a rendelkezésre álló funkciók rendeltetésszerű használata garantálja számunkra, hogy ideális melegítést, sütést vagy olvasztást tudunk végezni.