Mosogatógép

Találatok: 187

Legnépszerűbb termékeink

Beépíthető és különálló mosogatógépek

A mosogatás az egyik legkevésbé kedvelt házimunka, nem véletlenül. A portörlésnél vagy a porszívózásnál sokkal feltűnőbb, ha egyszer kihagyjuk, hiszen a mosatlan ott tornyosul a konyhában, és rontja a helyiség esztétikáját. A víz és a vegyszerek száríthatják a háziasszony bőrét, sőt, az utóbbiak allergiás reakciót is okozhatnak; illetve, az odaragadt zsír és ételmaradékok eltávolítása sokszor egyáltalán nem egyszerű: a súrolás komoly fizikai munkát jelent.

Egy mosogatógép megkönnyíti a háziasszony dolgát
Így nem csoda, ha minden háziasszony arra vágyik, hogy egy mosogatógép megkönnyítse a dolgát. A legkisebb konyhákban is elhelyezhetünk egy mosogatógépet: ez esetben érdemes egy beépíthető típust választani, és nem 6, 9 vagy 12 terítékest, hanem kisebbet. A mosogatógép használata nagyon egyszerű: a gép bekötése után mindössze el kell helyezni benne a leöblített edényeket, adagolni a mosogatószert, majd programot választani, és egy gombnyomással beindítani. Ezzel a háziasszony rengeteg időt megspórolhat; sőt, akár még a vízzel is takarékoskodhat – főként, ha a csapot a kézi mosogatás során nem szokta elzárni.

A mosogatógép mérete
Ahhoz, hogy megállapíthassuk, milyen méretű mosogatógépre van szükségünk, gondoljuk át, hány tagú a család, milyen gyakran főzünk, milyen típusú ételeket (mindössze spenótot melegítünk egy lábasban, vagy háromfogásos vacsorát készítünk), milyen gyakran hívunk vendégeket és hány főt, illetve mennyi edényünk és egyéb konyhai eszközünk van.

Szabadon álló és beépíthető mosogatógép
Ha a cél az egységes design a konyhában, válasszunk beépített mosogatógépet, amely kevesebb helyet is foglal. A szabadon álló mosogatógép szinte bárhol elhelyezhető, ahol rá tudjuk kötni a vízvezetékrendszerre. Ez utóbbi típust is beépíthetjük, ha eltávolítjuk a felső lemezét, így befér a konyhapult alá. Ha túl kicsi a konyha, így sem a szabadon álló, sem a beépített mosogatógép nem fér el, választhatunk asztali változatot is.

Energiatakarékosság
A mosogatógépek energiafelhasználását A-G betűkkel jelzi a gyártó: a legkevésbé takarékosak a G jelzésű, a legtakarékosabbak pedig az A és A+ jelzésű gépek. Ez utóbbiak nemcsak kevesebb elektromos áramot használnak, de kevesebb vizet is fogyasztanak: 11-18 litert, míg a kevésbé takarékos – így olcsóbb – változatok akár 25 litert.

Zajtalan működés
A zajtalan működés ugyancsak fontos szempont, ha főként esténként használnánk a mosogatógépet; vagy ha gyermekek és idősek is vannak a családban, akik délután lepihennének. Egy hagyományos mosogatógép 50 dB-es, míg egy modernebb típus 44 dB-es erősségű hangot bocsát ki működés közben. A fentiek alapján könnyedén kiválaszthatod az ideális szabadon álló vagy beépíthető mosogatógépedet az Extreme Digital széles kínálatából.

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!