Beépíthető mosogatógép (64)

Összesen: 64
Rendezés

Találatok: 64

Legnépszerűbb termékeink

Helytakarékosság beépíthető mosogatógéppel

A mosogatógépek már a 20. század első évtizedei óta próbálják kényelmesebbé tenni az életünket. Természetesen az első mechanikus mosogatógépek megjelenése óta hatalmas fejlődésen mentek keresztül ezek az eszközök, és egyre több és több feladatnak és elvárásnak képesek megfelelni. Szabadon álló és beépíthető mosogatógép vásárlására egyaránt lehetőségünk van. Figyelembe kell vennünk, hogy mekkora hely áll rendelkezésre a mosogatógép beépítéséhez, és fontos az is, hogy milyen mennyiségű edény egyidejű megtisztítására van szükség. A beépíthető mosogatógép ár a tudás növekedésével arányosan nő. Beépíthető mosogatógép vásárlása előtt számos szempontot át kell gondolnunk, mielőtt kiválasztjuk a leginkább megfelelőt.

Energia
Földünk védelme és a gépeink energiafelhasználása egyre kiemeltebb szerepet kap a fenntarthatóság jegyében. A technológia fejlődésének köszönhetően már igen hatékony energiamegtakarítású mosogatógépek vásárlására van lehetőség. Egyre gyakoribbak az A+, A++, és A+++ jelzésű eszközök. Vásárláskor vegyük figyelembe azt is, hogy mekkora vízfelhasználásra van szüksége a mosogatógépnek!

Terítékek száma
Minél nagyobb ez a szám, annál több termék egyidejű megtisztítására alkalmas az eszköz. Egy négy fős család esetén legalább 8 terítékes beépíthető mosogatógépet célszerű választani.

Zajszint
Ha éjszaka is szeretnénk működtetni a beépíthető mosogatógépet, célszerű minél csendesebb eszközt választani. Elérhetőek kifejezetten éjszakai üzemmóddal rendelkező modellek is. Ha nem ragaszkodunk az éjszakai működéshez, de csendesebb eszközt szeretnénk választani, akkor olyan mosogatógépet vásároljunk, amelynek zajszintje nem haladja meg a 48 dB értéket.

Gyorsaság és szárítás
Ha fontos, hogy a mosogatógép hamar megtisztítsa az edényeket, olyan készüléket válasszunk, amely rendelkezik valamilyen gyors mosási funkcióval. Ha nem akarunk az edények megszáradására várni, olyan beépíthető mosogatógépet is vásárolhatunk, amely nem csak elmossa, de meg is szárítja az edényeket.

További funkciók, szempontok
Az elérhető funkciók száma szinte felmérhetetlen. Adatok megjelenítése digitális kijelzőn, előre programozható mosogatásindítás olyan esetekben, amikor nem tudunk a gép mellett lenni, extra antibakteriális védelem, mert kiemelten fontos az egészségünk védelme, vagy az egyénileg alakítható belső tér és extra mosogatótálca mind-mind elérhető funkció. Egyes beépíthető mosogatógépekre élethosszig tartó vízkár elleni garancia érvényes. Gondoljuk át, milyen funkciókra van szükségünk, és milyen értékű beépíthető mosogatógépet engedhetünk meg magunknak, majd ennek szellemében válasszuk ki a megfelelőt!