SAMSUNG porszívó, takarítógép (14)

Összesen: 14
Rendezés

Találatok: 14

Legnépszerűbb termékeink

Samsung porszívók

A Samsung porszívó választéka kiváló minőséggel rendelkező készülékeket tartalmaz. A termékpalettán megtalálhatók a porzsákos és a porzsák nélküli porszívók, valamint a robotporszívók is. A gyártó kiváló ár-érték aránnyal rendelkező készülékeket kínál a legkülönfélébb felhasználói igények kielégítésére is.

A Samsung porszívók között megtalálhatók azok a kétkamrás rendszerrel készült porzsák nélküli készülékek, amelyek kimagasló eredményességre képesek. A megkettőzött kamrás rendszernek köszönhetően a felszívott szennyeződés keringetése hatékony kiválasztást tesz lehetővé; a kamrákban tulajdonképpen megtörténik a legapróbb porszemek, illetve a nagyobb szennyeződések szétválasztása, így a nagyobb szennyeződések tárolása is biztonságossá válik, azaz mentesülünk a drága eldobható porzsákok rendszeres vásárlásától. A porzsák nélküli, mégis fejlett technológiát képviselő megoldás gazdaságos használatot tesz lehetővé.

A fejlett technológiai megoldásokkal rendelkező modern Samsung porszívók HEPA szűrő segítségével teszik még tisztábbá és biztonságosabbá az otthonainkat. A speciális filter tökéletesen alkalmas a legfinomabb porszemek kiszűrésére is, beleértve az allergén anyagokat. A HEPA filter nélkülözhetetlennek tekinthető azokban a háztartásokban, ahol porallergiás személyek élnek, általánosságban azonban minden otthon megérdemli azt a pormentességet, amit csak ezek a szűrők képesek szavatolni. Egy átlagos HEPA szűrő hozzávetőlegesen a 0,3 mikrométernél nagyobb porszemeket képes szűrni, azonban léteznek ennél érzékenyebb megoldások is, amelyek a porszemek csaknem 100 százalékát képesek eltávolítani.

A Samsung porszívók sorában megtalálhatók a fejlett technológiával rendelkező porzsákos készülékek is. Nagyszerű választást jelentenek a legtöbb háztartás számára, legyen szó akár szőnyegfelület vagy kőfelület takarításáról. Kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően sokak számára ideális választást jelentenek a Samsung porszívók, amit a kétéves gyártói garancia is szavatol.