Robotporszívó (50)

Összesen: 50
Rendezés

Találatok: 50

Legnépszerűbb termékeink

Robotporszívó – Az okos és profi takarító

Képzeld el, hogy működés közben hozzá sem érsz a porszívódhoz, mégis pormentes és tiszta lesz az otthonod! A robotporszívó ma már valóság: nyomd meg az indító gombot, és a lapos szerkezet ügyesen manőverezve portalanítja a padlót, megtisztítja a fürdőszoba csempéjét, vagy az előszoba linóleumát. Zsúfolt a lakásod? A robotporszívó a szűk helyeken is könnyen boldogul. Igazán okos, ezért hatékonyan takarít, és közben felügyeletet sem igényel. A legintelligensebb típusokat már okostelefonnal is irányíthatod, vagyis nem kell otthon lenned ahhoz, hogy bekapcsold a robotporszívót. Megmarad a szabadidőd, mégis tiszta és komfortos környezetet teremthetsz magad köré a lakásodban. A porszívó rendkívül halkan tisztítja a járófelületet, így te közben zavartalanul intézheted a saját ügyeidet! Hol alkalmazhatod hatékonyan a robotporszívót? Érzékeli-e a lépcsőket? Mit tud az okos porszívó?

Az Extreme Digital kínálatában olyan robotporszívókat találsz, amelyekkel jelentősen csökkentheted a takarításra fordított idődet, mégis tiszta és takaros lesz otthonod!

Mire képes a robotporszívó?
Akár már 2 órán keresztül is aktívan takaríthatsz ezzel a készülékkel. A halk üzemmódnak köszönhetően nem fog zavarni működés közben a robotporszívó. Verhetetlen előnye, hogy rendkívül önálló, és fejlett érzékelőrendszerével gyorsan és ügyesen közlekedik az otthonod bútorai között. Azt is jelzi neked, ha takarítás közben megtelt a porzsákja. A felügyeleted nélkül is remek munkát végez, a forgó kefék segítségével már a sarkokban kitisztítja, a porcicákat eltávolítja. Ha fapadlót tisztítasz vele, érdemes utána bekapcsolni a padlófényező funkciót is, így valóban újszerű és tiszta hatást kelt majd az otthonod. Az utolsó pillanatok mestere a robotporszívó. Amíg te készülődsz, addig ő feltakarít. Hiba nélkül. Nem esik le a lépcsőről, nem ütközik neki a tárgyaknak, kikerüli a magaslatokat, átjut a küszöbön, felmászik a szőnyegre. Igazán sokoldalú! Ha befejezte a feladatát, néhány mozdulattal megtisztíthatod és a helyére teheted. Akár egy nagyobb fiókban is kényelmesen elfér, a tárolása nem okoz gondot.

Ápolja és tisztítja az otthonodat
A robotporszívó olyan igényesen takarít, mintha te magad végezted volna el a portalanítást. Minden szobát hatékonyan tisztít, az sem gond, ha a csempét szeretnéd szebbé varázsolni vele. Az erős szívóerőnek köszönhetően nincs többé poros felület, a szőnyeggel is jól bánik. Mindegy, hogy egy garzonlakást bízol rá, vagy az emeletes családi házban szeretnél rendet tenni. Lépést tart a takarítás ütemével, sokáig lendületben marad. Ha okos porszívót szerzel be, azt is megparancsolhatod neki, hogy önállóan végezze el saját maga feltöltését, majd a takarítást ott folytassa, ahol korábban abbahagyta.

Leküzdi az akadályokat
Fa padló, parketta vagy csempe? Az intelligens robotporszívó megbirkózik vele. Azonban a legtöbb lakás felülete nem egyenletes, a díszszőnyegtől kezdve a bútorok keresztül az egyéb tárgyakig, ami neked használati dolog, az a robotporszívónak kihívás! A fejlett érzékelőjének köszönhetően mégsem akad fenn, egyes darabok még a 2 centiméteres felületemelkedést is jól kezelik, „felmásznak” rá. Úgy tisztítják meg a bútorok alatti árnyékolt részt, hogy forgás közben nem csapódnak a tárgyaknak, ezzel a robotporszívó a berendezéseinket és saját magát is óvja a sérülésektől. Már érintés nélküli érzékeléssel kerüli el a szekrényeket, széklábat, virágcserepet, az elakadásmentesítővel felszerelt okos darabok pedig még egy kábelhalomból is kiszabadítják magukat. Az kiváló fejlesztésnek köszönhetően lépcső közelbe engedheted a készüléket, mert időben felismeri a veszélyhelyzetet, és a szintérzékelő adatai alapján elindul abba egy megfelelő irányba. Nézz szét az okos robotporszívók között, ahol egyes daraboknak már a tisztítási adatait is programozhatod, vagyis beállíthatod, hol szabad és hol tilos takarítaniuk a lakás területén.

Okos és erős
Ezzel új szintre emelheted a takarítás fogalmát. Épp az irodádban ülsz, amikor eszedbe jut, nem porszívóztál fel az esti családi vacsora előtt? Applikáció segítségével ott sem kell lenned, hogy a robotporszívó az előre betáplált parancsok szerint csillogó fényűre törölje a padlódat, és minden porcicát eltüntessen a bútorok alól, vagy a fal tövéből. Legközelebb előre is beprogramozhatod a tisztítás időpontját. Ez a háztartási gép olyan intelligens, mint az okostelefonod. Már egy gombnyomással is kétszer hatékonyabban takarítja át az otthonod. A rendívül erős akkumulátornak köszönhetően nagy felületet bízhatsz rá, és töltés nélkül is többször aktiválhatod. Precíz, finom mozgású, megbízható: felismeri az akadályokat, még a szabad szemmel nem látható állatszőröket is felszedi, és addig nem fejezi be a tisztítást, amíg tökéletes munkát nem végez. Ha igényes vagy a környezeteddel szemben, erre a robotporszívóra rábízhatod a feladatot, mert maradéktalanul elégedett leszel az eredménnyel. Nemcsak a komfortérzeted nő meg, egy sokkal egészségesebb otthont valósít meg a számodra. A pornak esélye sincs vele szemben! Kíváncsi vagy rá, mi mindenre képesek még az intelligens robotporszívók? Nézz szét a kínálatunkban!

Hogyan válasszunk robotporszívót?
Mindenekelőtt érdemes átgondolnunk, mi a célunk a robotporszívó vásárlásával. Ha csupán a tisztántartást szeretnénk elősegíteni, de rendszeresen saját kezűleg is porszívózunk, akkor elegendő lehet számunkra egy belépő kategóriás robotporszívó. Amennyiben ennél magasabb elvárásokat támasztunk a készülékkel szemben, nagyobb összeget kell rászánnunk. A középső árkategóriába tartozó készülékek már teljesen önállóan végzik el a takarítást, így nekünk gyakorlatilag semmi teendőnk nincs a készülék beüzemelésén kívül. A közép- és felsőkategóriás robotporszívók számos extra funkcióval rendelkeznek, amelyek segítenek hatékonyabbá tenni a takarítást. Érdemes tudni, hogy a magasabb felszereltséggel rendelkező robotporszívók több figyelmet és karbantartást igényelnek, így ezt is érdemes figyelembe venni a kiválasztás során.

Ennél azonban alapvetőbb szempontokat is figyelembe kell vennünk, ha robotporszívó vásárlását tervezzük. Érdemes tudni, hogy nem minden készülék alkalmas a szőnyegek tisztítására, illetve azt is érdemes áttekinteni, milyen vastagságú szőnyegeket képes maradéktalanul kitisztítani. Ha a lakásunkban nincsenek szőnyegek, válasszunk kifejezetten kemény padlókhoz tervezett készüléket. Ha vannak háziállataink, arra is figyelnünk kell, hogy az állatszőrök összegyűjtésére alkalmas porszívót rendeljük meg. A gyártók rendszerint feltüntetik, hogy az adott robotporszívó alkalmas-e az állatszőrök összegyűjtésére. Ilyen esetekben érdemes HEPA szűrőt is alkalmazni, ami nem csak a legapróbb porszemeket és allergén anyagokat képes szűrni, hanem magát a készüléket is megóvja az állatszőröktől.

A robotporszívó kiválasztása során mindenképpen figyelembe kell vennünk, mekkora területet szeretnénk takarítani a segítségével. A robotporszívók többségét átlagos méretű lakások takarítására tervezték, de találhatunk olyan készülékeket is, amelyek egész irodaházak tisztítását is képesek elvégezni egyetlen töltéssel. Sőt, a dokkolóval rendelkező készülékek képesek feltölteni saját magukat, így gyakorlatilag vég nélkül működhetnek, legalábbis a portartály telítődéséig. Természetesen a robotporszívók képesek a bútorok alatt is kitakarítani, de csak abban az esetben, ha beférnek alájuk.

Ha robotporszívót szeretnénk vásárolni, érdemes nagy figyelmet fordítani a kiszemelt készülékek árára. El kell döntenünk, hogy mennyit fizetnénk egy ilyen készülékért, melyik árkategóriából választanánk, illetve egy olcsó robotporszívó jó választás jelenthet-e számunkra. Mindenekelőtt tudni kell, hogy olcsó robotporszívó alatt a neves és elismert gyártók belépőkategóriás készülékeit értjük, semmiképpen sem a minőségi elvárásoknak megfelelni képtelen no-name készülékeket. Az olcsó robotporszívók, illetve a prémium kategóriás társaik között igen komoly különbségek tapasztalhatók a rendelkezésre álló felszereltség és funkciók tekintetében, ezért vásárlás előtt mindenképpen érdemes mérlegelni és megtalálni az igényeinknek megfelelő készüléket. Ismerjük meg az Extreme Digital robotporszívó kínálatát és válasszunk az igényeinknek megfelelő készülékek közül! A kínálatban Concept, Croccus, Domo, Electrolux, Eta, Hoover, Irobot, Lenovo, Navon, Proficare, Roborock, Rowenta, Samsung, Sencor, Xiaomi készülékek is megtalálhatók.