Páraelszívó (236)

Összesen: 236
Rendezés

Találatok: 236

Legnépszerűbb termékeink

Páraelszívó – A kellemes illatú konyháért

Végre főzés közben is búcsút inthetsz a kellemetlen közérzetnek, a páraelszívó segítségével az erőteljes szagok és a magas páratartalom már a múlté: a ruhák megőrzik a frissességüket, és a tapéta sem szívja magába a hagyma vagy a paprika szagát. Már akkor is modern páraleszívót költöztethetsz a konyhádba, ha rendkívül kis alapterületen kell megoldanod a kérdést. A kínálatban a hagyományos darabok mellett a beépíthető, falra szerelhető, kihúzható típusokat is megtalálod. Az állítható szívóerővel percek alatt eltüntetheted a kellemetlen szagokat, a nehezen szellőztethető háztartások kényelméhez ez különösen fontos szempont! Nemcsak hatékonyak, de igazán szépek is az új generációs páraelszívók: ha stílusos otthonra vágysz, keresd meg a konyhádhoz illő dizájnt. Milyen típusú páraelszívó illik az otthonodba? Szükséged van-e egy nagyobb teljesítményű eszközre? Hova szereld fel a páraleszívót?

Az Extreme Digital kínálatában a hagyományos páraelszívó mellett megtalálod az ultramodern darabokat is, nézz szét a nagyszerű választékban!

Bárhol elfér a páraelszívó
Már felújítottad a konyhád, de kifelejtetted a páraleszívót, vagy most szeretnéd kiegészíteni a háztartásod ezzel a hasznos eszközzel? Megnyugodhatsz, mert gond nélkül igazodik az otthonod kialakításához. A hagyományos típusok mellett ma már elérhetőek a mennyezetre szerelhető sziget páraleszívók is. De ha egy sarokrészben helyezted el a tűzhelyed, könnyedén beépítheted oda is! A konyhapult, a szekrények és a hűtő valóban szűkítik a lehetőségeidet, mégis a modern páraelszívó igazodik ehhez a kihíváshoz. Fontos, hogy a főzési felületed közelébe szereld fel, hogy közvetlenül szüntethesd meg a kellemetlen szagokat. Ha nehezen szellőztethető a konyhád, egy jó teljesítményű páraleszívóval akkor is felfrissítheted a levegőt. Válassz a kínálatból egy praktikus, könnyen elhelyezhető darabot!

Csökkenti a hőséget
Megkönnyíti a főzés folyamatát, valamint hatékonyabban szellőztethetsz, így jobban óvhatod a lakásod tárgyait a kellemetlen szagokkal szemben. Optimalizálja a háztartás magas hőmérsékletét is, hogy komfortosan készíthesd elő az ebédet. Sok időt töltesz a tűzhely közelében? Akkor számodra egy kürtőbe építhető típus lesz a megfelelő darab. Mindent tud, amit egy páraleszívótól elvársz, hatékonyan bánik el a nagyobb páramennyiséggel és az erősebb szagokkal is. Kisebb konyhában ideális, ráadásul nagyon szép. Így nemcsak hasznos, de stílusában is háztartáshoz illő darab oldja meg a szellőztetést!

Óvja a falat és a bútorokat
A magas páratartalom kártékony, a kellemetlen érzésen túl nyomot hagy a falon és a bútorokon is. A páraelszívóval valójában nemcsak a konyhádat, de a teljes otthonodat is megóvod. Ha nem a fal mellé kerül a tűzhelyed, hanem a konyha közepére, egy mennyezetre szerelhető típus segítségével oldhatod meg a szagtalan és kényelmes főzést. A sziget páraelszívó bekötése előtt ellenőrizd le, hogy jó-e a felület teherbírása, ugyanis ezek a készülékek méretesebb darabok. Sajnos, álmennyezetre nem erősítheted fel.

Frissen tartja az otthonod
Nincs időd főzni, a konyhában is ritkán tartózkodsz? Ekkor is megéri páraelszívóval felszerelned az otthonod. Nemcsak a kellemetlen szagokkal bánik el könyörtelenül, a segítségével megoldhatod a nehezen szellőztethető rész levegőcseréjét is, így kellemes közérzetet biztosíthatsz a lakásban. Télen is praktikus, nem kell kinyitnod az ablakot, elég csak fokozatra állítanod a páraelszívót. A hagyományos típusok kiválóan megfelelnek erre a célra, könnyen elhelyezheted a konyhabútorok közé, és, ha csak ritkán használod, már akkor kifizetődik a páraelszívó ára.

A konyhabútorba is elrejtheted
Kisebb lakásban még praktikusabb megoldásra van szükséged, ha helytakarékosan szeretnéd megalkotni az otthonod. A konyhádba is olyan páraelszívót válassz, amely egy meglevő bútorhoz illeszthető, vagyis hatékonyan kezelheted a párás és szagos levegőt anélkül, hogy újabb üres felületet használtál volna el. Húzd ki, ha szükséged van rá, és told vissza, ha már fejeztél. Szinte észre sem veszed, olyan ügyesen megbújik a háztartásodban. Habár valóban kicsi, mégis erőteljes munkára képes. Nézd meg a kínálatban, milyen teljesítményt nyújtanak ezek a páraelszívók.

Páraelszívó ár: így dönts
Már otthoni használatra is elérhetőek a kisebb, mégis igen nagy hatásfokkal dolgozó szagtalanítók. A páraelszívó ár jól tükrözi azt, hogy egy hagyományos vagy egy modern kialakítású darabról van-e szó. A végső döntés előtt érdemes átgondolni, a háztartásban hol működtetheted ideálisan, a falon kívülre kell-e eljuttatnod a levegőt, vagy szellőzőrendszerben áramoltatod majd. Szükséges-e a nagyobb teherbírású eszköz, vagy számodra elegendő egy ritkább használatra gyártott termék is? A páraelszívó árát sok tényező határozza meg, nem feltétlenül kell drágább készüléket vásárolnod, ha nem tudod kihasználni az előnyeit. Válassz optimálisan a kínálatból!

Ha megfelelő készüléket szeretnénk választani, nagy figyelmet kell fordítanunk a páraelszívó kapacitására. E tekintetben általában két szempontot szoktunk figyelembe venni: az elszívandó gőz mennyiségét és a helyiség nagyságát. A feladatot némileg nehezíti, hogy a gőz mennyisége a fontosabb szempont, ezt viszont nehéz előre tervezni. Mégis érdemes alaposan megfontolni ezt a kérdést, hiszen egy alulméretezett elszívó nem képes ellátni a feladatát, a túlméretezés viszont szükségtelen ráfordítást jelent. A méretezéssel együtt meg kell választanunk a ventilátor forgási sebességét is, ami tulajdonképpen egyenesen arányos a páraelszívó működési kapacitásával.

Ezek után már csak a megfelelő típus kiválasztása okozhat fejtörést. Érdemes tudni, hogy a mai napig a hagyományos páraelszívók a legnépszerűbbek. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen kisebb helyiségek és kisebb gőzterhelés esetén ideális választást jelentenek. Tehát ezek a berendezések kisebb konyhák esetén nyújtanak ideális megoldást. Ha rendszerint több edényben főzünk egyidejűleg, akkor már nagyobb gőzterheléssel kell számolnunk. Ilyen esetben a kihúzható páraelszívó jelenthet tökéletes választást, amely rendszerint egy- vagy kétmotoros kivitelben készül. A némileg nagyobb szívókapacitásnak köszönhetően ezek a készülékek képesek tökéletes munkát végezni abban az esetben is, ha az egész családnak főzünk. A fali kürtős páraelszívók a tágas konyhákban jelentenek ésszerű választást. A nagyméretű kürtőnek köszönhetően ezek a gépek képesek megbirkózni a legintenzívebb párolgással és az erős szagokkal is. Szerkezeti kialakításukból adódóan ezek a páraelszívók nem rendelkeznek szénszűrős megoldással, így mindenképpen kivezetésre van szükség. Érdemes szót ejteni még az úgynevezett sziget páraelszívó készülékekről is, amelyek abban az esetben használhatók, ha a tűzhely a konyha közepén kapott helyet. Ezek a páraelszívók a plafonról lógnak le, így mindenképpen tudni kell, hogy csakis valódi mennyezeten helyezhetők el, álmennyezeten nem. A sziget páraelszívók esetében keringetéses és kivezetéses megoldás is lehetséges. A kategóriában megtalálhatók az AEG, Amica, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Cata, Davoline, Electrolux, Fagor, Gorenje, Mora, Whirlpool, Zanussi és egyéb gyártók készülékei. Tekintsük meg az Extreme Digital páraelszívó választékát, hiszen a legkülönfélébb készülékeket vásárolhatjuk meg akár ingyenes házhozszállítás mellett is!