Kihúzható elszívó (63)

Összesen: 63
Rendezés

Találatok: 63

Legnépszerűbb termékeink

Kihúzható páraelszívó

A kihúzható páraelszívó egyre népszerűbb típusnak mondható, hiszen egyre többen döntenek úgy, hogy bizalmat szavaznak ennek a szerkezeti kialakításnak. Nagy előnyük a praktikusság, amit elsősorban a helykihasználásuk jelent. Használat után a kihúzható páraelszívó egyszerűen visszatolható a helyére, így egyáltalán nem zavar bennünket a mindennapi konyhai munkavégzésben. Általában a szekrényelemekbe építjük be őket, így használaton kívül gyakorlatilag észrevétlenek maradnak. A legtöbb kihúzható páraelszívó átlagosnak mondható teljesítménnyel rendelkezik, amit egy vagy két motor biztosít számára, a korszerű termékek legtöbbje beépített fényforrásokkal is rendelkezik. Jellemző rájuk a mechanikus vezérlés, a távvezérlés sokkal kevésbé elterjedt. A kihúzható páraelszívó között találhatunk kivezetéses, szépszűrős és keringetős megoldásokat is. A legtöbb kihúzható páraelszívó átlagos kapacitással rendelkezik.

A páraelszívó használata számos előnnyel jár, amelyekről mindenképpen érdemes említést tenni. Természetesen ezek elsődleges feladata a gőz, illetve a szagok eltüntetése, ebből adódóan számos kellemetlenségtől megvédhetjük magunkat. A megfelelő kapacitással rendelkező páraelszívó képes hatékonyan elszívni a gőzt, illetve a gőz által szállított szagokat. Az elszívásnak köszönhetően hosszútávon megvédhetjük a bútorainkat, hiszen a gőz képes károsítani a vákuumozott fóliákat és furnéros felületeket, illetve a ragasztások leválását idézheti elő. 

Természetesen szót kell ejteni arról is, hogy a páraelszívók használata néhány apró kellemetlenséggel is járhat. Számolnunk kell némi energiafogyasztással. Noha az apró ventilátorok áramfogyasztása kifejezetten alacsony, némi villamos energiát mégis fogyasztanak a használat során. Azzal is számolni kell, hogy a ventilátorok némi zajjal járnak. Magasabb fokozat használata esetén ez a zajszint már zavaró lehet egyesek számára, tudni kell azonban, hogy a magasabb kategóriába tartozó páraelszívók gyakran rendelkeznek belső hangelnyelő panelekkel. Illetve meg kell említeni azt is, hogy a páraelszívók időnként tisztítást igényelnek. Ha átlagos képességekkel rendelkező, praktikus és helytakarékos megoldást szeretnénk használni, ismerjük meg az Extreme Digital kihúzható páraelszívó kínálatát!