Elektromos tűzhely (30)

Összesen: 30
Rendezés

Találatok: 30

Legnépszerűbb termékeink

Elektromos tűzhely – Gyorsan finomat!

Mindent tud a főzés-sütésről, biztonságos és nagyon szép. Konyhatündéreknek és hobbi-konyhalakóknak is ideális. Az elektromos tűzhely pillanatok alatt megfelelő hőfokra melegíti a kerámialapokat, vagyis gyorsan, mégis ízletesen készítheted el a fogásokat a saját otthonodban. Válassz korszerű technológiával kialakított elektromos tűzhelyet, amely sütésben és főzésben is egyaránt helyt áll. A sokoldalú funkcióknak köszönhetően finom pizzát, roppanós perecet, vagy ínycsiklandó grillt is süthetsz. A hónap végi rezsiszámla biztos nem árulja el, hogy a kedvenc hobbid a konyhához köt, hiszen ez az eszköz energiatakarékos is.

Az Extreme Digital elektromos tűzhelye élménnyé varázsolja a főzést, válassz a komfortos és praktikus darabok közül!

Érezd otthon magad a konyhában
Modern és praktikus – az elektromos tűzhelyről már a kisebb lakásokban és szűkebb konyhákban is sem kell lemondanod, ugyanis keskenyebb kivitelezésben szinte bárhol elfér. A gyors ebéd első számú titka a kerámialapos tűzhely, azonban az újabb darabok nemcsak funkciójukban, de kialakításukban is rendkívül hasznosak. Tartsd kézközelben azokat az edényeket és eszközöket, amelyeket gyakran felhasználsz a konyhában, pakold az elektromos tűzhely fiókjába. A sütő alatt elhelyezett alsó rész, mondhatni, összkomfortossá teszi ezt a nagyon okos háztartási eszközt.

A leggyorsabb idő alatt hevítheted fel a főzőlapokat a szükséges hőfokra – a kijelző azt is mutatja, ha véletlenül hagytad bekapcsolva, illetve még nem hűlt ki a lap. Igazán biztonságos és energiatakarékos módon készítheted el a legfinomabb falatokat. Kényelmesen, egyszerre akár több étellel is foglalatoskodhatsz, hiszen gond nélkül elférsz a felületén. A modern elektromos tűzhelyek multifunkciós eszközök, a főzés mellett a sült fogások rajongóinak is kedveznek a gyártók. Pizza vagy grill? Megtalálod a megfelelő beállítást, hogy feledhetetlen élményt varázsolj a családi asztalra. Ugye, megéri a dicsérő szavakért, és az ínycsiklandozó illatokért? Az elektromos tűzhely mindig megbízható partnered lesz ebben!

Könnyen takaríthatod
Kifutott a kedvenc ételed? Vége a bosszankodásnak. Ugyanis az üvegkerámia felület nemcsak a főzést gyorsítja meg, hanem az elkerülhetetlen takarítást is. Kapj elő egy nedves törlőkendőt, és máris tükörtisztára moshatod az ételmaradékoktól, fűszerektől tapadó, makacs felületet. Rendkívül hatékonyan melegít, érzékenységében és finomságában nagyon sérülékeny a kerámia. Viszont, ha megőrzöd, cserébe időt takarít meg neked. Jó egyezségnek hangzik, ugye? Nézz szét a kerámia főzőlapos elektromos tűzhelyek között, és tudd meg, mi mindenben praktikusak még!

Készíts pizzát!
Képzeld el, hogy az elektromos tűzhely sütőjében egyszerre többféle ételt is elkészíthetsz, anélkül, hogy az ízek összekeverednének! A modern kialakítású sütök rendkívül praktikusak, és egyre több egyedi funkciót biztosítanak. A korszerű technológia segítségével például képesek arra, hogy a levegő felmelegítésével tegyék még tökéletesebbé a sütés folyamatát. Ha konyhatündér vagy, nagyon fogod szeretni ezeket a tűzhelyeket. Készíts saját recept alapján pizzát az erre kialakított funkcióval – csodálatos eredményt kapsz! Szinte bármit megálmodhatsz, mert a hőlégkeverő megoldáson túl már alsó- és felső sütéssel is tökéletesítheted a falatokat. Álmodd meg, állítsd össze, és az elektromos tűzhely elkészíti neked! Többé nem kell nekigyürkőznöd a sütő takarításának: a felület, a kerámialapokhoz hasonlóan könnyedén tisztítható. Töröld át az üvegajtót is, így mindig nyomon követheted a sütőbe rakott falatokat. A modern elektromos tűzhely már többet tud a korábbi generációknál, sőt, folyamatosan új funkciókkal találkozhatsz, amelyek megkönnyítik a használatot. Például, ha katalizátorral felszerelt darabot illesztesz az otthonodba, a lecsapódó zsiradékot le sem kell törölnöd a sütő faláról, mert elnyelődik.

Kinek milyen elektromos tűzhely ár a kifizetődő?
Időt és pénzt takarít meg neked, ha az igényeidnek megfelelő elektromos tűzhelyet választasz. De, vajon az elektromos tűzhely árból mennyit faraghatsz le, milyen extráért érdemes többletet fizetned, és mit ne hagyj ki semmiképpen sem a funkciók közül? Szinte minden alapdarabon az üvegkerámia főzőfelület teszi gyorssá és hatékonnyá főzést. Tervezhetővé válnak a konyhai feladatok, pontosan tudod, hogy mennyi idő alatt készítheted el a kedvenceidet. Ha imádsz sütni, a tűzhely alsó részével is maradéktalanul elégedett leszel, számos funkciót kínál grillezéshez és pirításhoz is. Azonban, ha még precízebb beállításokra van szükséged, a legkorszerűbb technológiával ötvözve, csapj le egy magasabb elektromos tűzhely árra, amellyel sok-sok extra kerülhet az otthonodba. Megoldásaiban finomabb és kialakításában stabilabb konyhai eszközzel könnyedén felpörgetheted az étkezéseidet, időben és változatosságban egyaránt!