Gáztűzhely (25)

Összesen: 25
Rendezés

Találatok: 25

Legnépszerűbb termékeink

Gáztűzhely – A gyorsaság és a kényelem a tiéd!

Készítsd el a legfinomabb falatokat – már egy gombnyomásra! A gáztűzhely továbbra népszerű alapdarab a háztartásokban: egy mozdulattal állíthatsz a gázláng erősségén, sokkal precízebben szabályozhatod a hőváltozást. Az eszköz időzítője segítségével biztosan nem felejted el, milyen sorrendben és hogyan követik egymás a műveletek. A gáztűzhellyel bátran kipróbálhatod a szimpatikus recepteket, a még sosem főzött falatokat és az új sütemény tippeket is. Miért ne kísérletezz egy megbízható és könnyen tisztítható gáztűzhellyel?

Az Extreme Digital gáztűzhelyével a hagyományos és a modern konyha legfinomabb ételeit is könnyen elkészítheted, nézz szét a kínálatban!

Villany vagy gáz: szokás kérdése lenne?
Az esetek többségében a megszokás, esetleg az otthonod feltételei szabják meg, hogy gáztűzhelyet vagy elektromos típust köttetsz-e be a konyhádba. Az eszközök előnyeiről, egyedi tulajdonságáról már csak ezek után esik szó. Egyszerűbb villanyáramra kötni a tűzhelyet, mint időről időre gázpalackot cserélgetni. Azonban a gáztűzhely verhetetlennek hitt előnyét sikerül beérni: az elektromos változat is képes arra, hogy gyorsabban kapcsoljon magas hőmérsékletre. Ez korábban a gáz kiváltsága volt, de a kerámialapoknak köszönhetően már mindkét típus azonnal készen áll a főzésre. Mégis mi alapján dönts, ha most vásárolod meg az otthonod első tűzhelyét? Mindenképp vedd figyelembe a villanyhálózat leterheltségét, továbbá, hogy könnyen és gyorsan beszerezheted-e a gázpalackot, amikor szükséged lesz rá. A bőséges választék zavarát úgy küzdheted le, ha megválaszolod magadnak, milyen funkciók lényegesek a háztartásodban. Dönts egy kombinált gáztűzhely mellett, mert így valójában egy helyen ötvözheted a legkiválóbb funkciókat: gyors és megbízható gázlánggal és egyenletesen melegítő sütőrésszel készítheted el a kedvenc ételeidet.

Távol-keleti konyhához ideális
A gáztűzhely villámgyorsan felhevíti az edényeket! A nyílt lángnak ez a kedvező tulajdonsága már a modern elektromos tűzhelyeknél is felfedezhető – így biztos nem kerülsz hátrányba, ha épp a másik típus mellett döntesz. Azonban az íves edények és tálak nem kapnak megfelelő meleget, ha sík felültre helyezed le. Ha imádod a távol-keleti ízeket, ha a háztartásod egyik büszkesége a wok, és gyakran használod, egy gáztűzhelyre van szükséged. A láng segítségével nem kell lemondanod a tradicionális ízekről. Készítsd el a saját otthonodban a karakteres ízvilág legkiválóbb fogásait. A gáztűzhely teljesítményének örülni fogsz!

Mindenről értesít
Miután befejezted a használatát, szinte biztos, hogy nem hagyod bekapcsolva a gáztűzhely rózsáját. A gázláng igen látványosan ég, ezért könnyen észreveszed, és, ha nincs rá szükséged, ki is kapcsolod. Az elektromos változat esetében elkerülheti a figyelmed a működő felület. Az egykezes szikragyújtás egyszerűbbé teszi a felhasználást, alágyújthatsz gyufa nélkül is. A technológiai újításoknak köszönhetően pedig kibővültek a funkciók, így a gáztűzhely áráért már jóval okosabb darabokhoz jutsz. Gyorsan kiolvaszthatod a fagyos ételeket, könnyebben tisztíthatod a felületeket, megválaszthatod a sütés pontos típusát is. A gáztűzhely esetében továbbá az fontos, hogy nyomon követhesd az aktuális gázmennyiséget, így elkerülheted a váratlan kifogyást, és ezáltal a kényszerű és kellemetlen várakozást is.

Ezért jó a kombinált gáztűzhely
Minden praktikusság és felhasználóbarát előny ellenére a gáztűzhely sütő részéhez bizony tapasztalat kell. Az elektromos változat alulról és felülről egyenletesen hevíti a levegőt, meg is választhatod, melyik hozza ki jobban a bennlevő étel zamatát. A gázsütő akkor lesz igazán hatékony, ha előmelegíted, ráadásul ebben a helyzetben is csak egy oldalról megoldott a melegítés.

Ha szabadidőd nagy részét a tűzhely mellett töltöd, vagy csak imádod a házi harapnivalókat, bizonyosan hasznát veszed annak a típusnak, amely az elektromos- és a gáztűzhely előnyeit egybeforrasztja! Tedd még hatékonyabbá a főzés-sütést, kezeld még barátságosabban az idődet egy kombinált gáztűzhellyel. Számos változata létezik már. Főzz gyorsan, süss mesteri fokon – költöztesd be a háztartásodba ezt az eszközt, és egy közepes árért mindkét változat előnyeit kihasználhatod. Nézd meg a kínálatban a kombinált gáztűzhelyeket, hogy még többet megtudhass a róluk!

Gáztűzhely ár: dönts okosan
A gáztűzhely áráért cserébe már egy kiválóan pakolható, fiókkal ellátott eszközhöz juthatsz hozzá. Nem kell többletet fizetned azért, hogy a tűzhelyed tárolóként is jól funkcionáljon a háztartásodban. Már egy egyszerű darab is gyorsan, hatékonyan dolgozik, és ezt csak fokozhatod, ha, például az igényeid szerint kialakított kombinált típus mellett döntesz. Egy magasabb gáztűzhely árért további kényelmi kiegészítőket is választhatsz. Csak akkor érdemes többletet költened rá, ha valóban ki is használod a sokoldalú megoldásokat. A kategóriában megtalálhatók az Amica, Beko, Electrolux, Gorenje, Hausmeister, Indesit, Mora, Orion, Zanussi és más gyártók gáztűzhelyei. Keresd a multifunkciós darabokat a kínálatban!