HBO GO 7 nap +1 havi ingyenes előfizetés

minden notebook, TV, mobil,
tablet, notebook, monitor
és Chromecast vásárlása esetén,

 

2020. október 12-től a készlet erejéig,
de legkésőbb 2020 november 11-ig.

 

TUDHATTAD VOLNA PREMIER: 2020. október 26!

 

hbo-half

 

untv2

Televíziók

Megnézem »

 

undoing-mobil

Okostelefonok

Megnézem »

 

untablet2

Tabletek

Megnézem »

 

unnote2

Notebookok

Megnézem »

 

Chromecast

Chromecast

Megnézem »

 

unmoncsi2

Monitor

Megnézem »

 

Hogy kapom meg a HBO GO 7 nap +1 havi előfizetést?

Vásárolj ONLINE a megjelölt termékek közül a promóciós időszakban vagy a készlet erejéig, és a megrendelésed mellé járó HBO GO 7 nap +1 havi előfizetéshez tartozó kódodat legkésőbb 2020. november 12-én elküldjük neked a regisztrációhoz tartozó e-mail címedre. Fontos, hogy rendelkezz email címmel, mert csak ebben az esetben tudjuk hozzád eljuttatni a kódot!

FONTOS: csak hírlevélre feliratkozott vásárlóink részére tudunk HBO GO Vouchert küldeni, így ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, az oldal alján megteheted!

 

Meddig tudom beváltani a kódomat?

A megrendelés mellé járó HBO GO 7 nap+1 havi előfizetést 2020. december 30-ig lehet aktiválni. A kódot a megrendelés után emailben küldjük, így ha több, a promócióban részt vevő termék szerepel a Kosaradban, ahhoz egy Voucher kódot küldünk ki.

 

Hogyan tudom beváltani a kódomat?

1. Regisztráció és kód aktiválása

1. Látogass el a www.hbogo.hu weboldalra és kattints a Regisztráció gombra!

2. Válaszd a Regisztráció közvetlenül opciót!

3. Hozd létre a Felhasználó fiókodat, regisztráld bankkártyádat (nem kerül összeg levonásra az ingyenes időszak alatt)!

4. "Voucher hozzáadás?" gombra kattintva add meg az e-mail-ben kapott voucher kódot! A promócióban HBO GO regisztrációval még nem rendelkező ügyfelek vehetnek részt. A kód nem személyre szóló, bármikor átruházható. Amennyiben már előfizető vagy oszd meg egy barátoddal, ismerősöddel, akinek szívesen ajánlanád a szolgáltatást.

2. Ha korábban előfizető voltál, de már nem használod a szolgáltatást, akkor aktiváld újra előfizetésed és váltsd be voucheredet, hogy további 1 hónapig ingyen élvezd az HBO GO kínálatát.

 

Kezdd el nézni a több, mint 7 000 órányi tartalmat!

A szolgáltatást bármikor lemondhatod! Amennyiben nem mondod le a szolgáltatást a 2. hónaptól a teljes havidíj 1 890 Ft/hó kerül felszámításra.

 

Voltál már HBO GO előfizető, vagy éppen az vagy?

1. Ha még nincs előfizetésed: a regisztrációs folyamatban tudod beváltani a vouchert/kódot, ilyenkor a 7 nap próbaidőszakot + az 1 hónap voucher kód időszakra ingyenes a szolgáltatás

2. Ha éppen az 7 napos próbaidőszakot töltöd:+ 1 hónap voucher időszakkal tudod a szolgáltatást igénybe venni a jelenleg futó  7 napos próba időszak lejárta után további 1 hónapig ingyenes a szolgáltatás

3. Élő előfizetésed van? Vagyis már elhasználtad a próbaidőszakot és előfizetője vagy a HBO GO  a szolgáltatásnak? A promócióban HBO GO regisztrációval még nem rendelkező ügyfelek vehetnek részt. A kód nem személyre szóló, bármikor átruházható. Amennyiben már előfizetővel vagy oszd meg egy barátoddal, ismerősöddel, akinek szívesen ajánlanád a szolgáltatást.

4. Jelenleg nem vagy előfizető, de már egyszer felhasználtál egy ingyenes próbaidőszakot más promóció keretein belül? 1 éven belül egy email címmel csak egy ingyenes hónapra jogosító kódot tudsz felhasználni. A kód nem személyre szóló, bármikor átruházható.

 

 

 

hbo