7 990 Ft

Lowepro fotókesztyű L fekete
lowepro-fotokesztyo_3eefbb24.jpg

Lowepro fotókesztyű L fekete

Fotókesztyű
Mérete: L

Kifutott

7 990 Ft

Részletes leírásGreg Lowe gondolt egy nagyot
1967-ben Greg Lowe garázsában megszületett az első Lowepro. Azóta eltelt több mint 40 év és a Lowepro már régóta egyet jelent a minőségi hordtáskák fogalmával. A Lowepro páratlan innovációja a fényképezéssel foglalkozók igényeit maximálisan kielégíti, kínálatában megtalálható az amatőr és a profi célokra szánt táskák széles választéka. A szélsőséges időjárási viszonyok és az extreme felvételezési körülmények között fényképezők számára a Lowepro nyújthat kellő biztonságot ahhoz, hogy a drága felszerelés, munkaeszköz ne sérüljön.
A táskák tartósságát mi sem bizonyítja jobban mint a termékekre biztosított élettartam garancia.

Puha tapintású kesztyűk fotósoknak kitalálva. Kezét melegen tartja a Lycra® anyag; a DuPont® Thermax® pedig a nedvességet hárítja el. Továbbá Control Dots™ (csúszás gátló, apró gumi dudorok) nyújtanak biztos fogást a törékeny kamerák, vagy háromlábú állványok kézbevételekor. Ideális hidegben való fotózás, vagy biciklizés alkalmával.
Mérete: L
Külső anyag: Lycra®

A képeken látható fényképezőgépek és egyéb kiegészítők nem a táska részei, azok csak illusztrációként szolgálnak!
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
2073
Gyártó
LOWEPRO
Garancia
élettartam

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!