Elindult!

Őrült napok, őrült árak: akciók itt

9 990 Ft

 

 

Lowepro S&F Deluxe 11 deréköv
lowepro-s-f-deluxe-11-derekov_4cce2a75.jpg

Lowepro S&F Deluxe 11 deréköv

Nagy felszerelésekhez
SlipLock kelléktartók
Élettartam garancia

Kifutott

9 990 Ft

Részletes leírásGreg Lowe gondolt egy nagyot
1967-ben Greg Lowe garázsában megszületett az elsõ Lowepro. Azóta eltelt több mint 40 év és a Lowepro már régóta egyet jelent a minõségi hordtáskák fogalmával. A Lowepro páratlan innovációja a fényképezéssel foglalkozók igényeit maximálisan kielégíti, kínálatában megtalálható az amatõr és a profi célokra szánt táskák széles választéka. A szélsõséges idõjárási viszonyok és az extreme felvételezési körülmények között fényképezõk számára a Lowepro nyújthat kellõ biztonságot ahhoz, hogy a drága felszerelés, munkaeszköz ne sérüljön.
A táskák tartósságát mi sem bizonyítja jobban mint a termékekre biztosított élettartam garancia.

Nagy méretû garnitúra cipelésekor alapfelszerelésként szolgál. Az S&F Deluxe deréköv opcionális SlipLock kelléktartók, vagy más, nehéz alkatrészek kényelmes szállítására alkalmas. Használja az S&F vállpántot, vagy mellényszerkezetet, és így tovább növelheti a kapacitást.
  • Hordképesség: 3-8 SlipLock™ kelléktartóig (méretükön múlik)
  • Kapható méretek: S: 61-71cm; M: 71-86.5cm; L: 86.5-106.5cm; XL: 106.5-122cm;

A képeken látható fényképezőgépek és egyéb táskák-kiegészítők nem a deréköv részei, azok csak illusztrációként szolgálnak!
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
1473
Gyártó
LOWEPRO
Garancia
élettartam

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!