szolgáltatás

Szuper hetes

Mindig számíthatsz rá! 7% kedvezmény Cetelem hitelkártyával minden termékre!** THM 37,40-38,01%*

 

Vásárolj szaküzleteinkben Cetelem hitelkártyával és most értékhatártól függetlenül 7% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből.

HOGYAN JUTHATSZ PÉLDÁUL EGY 100.000 FT ÉRTÉKŰ OKOSTELEFONHOZ MÁR 93.000 FT-ÉRT?

A kedvezmény az akció időtartama alatt igényelt Cetelem hitelkártyával - már az első alkalommal történő vásárlás esetén is - vagy bármely, már meglévő Magyar Cetelem Bank által kibocsátott hitelkártyával egyaránt érvényes, amennyiben a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintéző pultnál történik. Tehát nézd ki a vágyott terméket webáruházunkban, vagy szaküzletünkben, rendeld meg szaküzletünkben törtnő átvétellel és fizetéssel, a helyszínen még fizetés előtt igényeld a Cetelem hitelkártyád hitelügyintézőnknél és fizess a termékért 7%-kal kevesebbet (példánkban egy 100 000 Ft értékű okostelefon, így már csak 93 000 Ft-ba kerül). A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra. A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, a 7% kedvezmény viszont csak a hitelkeretből felhasznált összegre érvényesítjük. Amennyiben a vételár meghaladja a hitelkeretet, a fennmaradó összeget készpénzzel tudod kiegyenlíteni.

Amennyiben élni szeretnél a kedvezménnyel, fontos, hogy még a vásárlás előtt jelezd ezen szándékodat értékesítő munkatársunknak!

 

 

 

*Cetelem Hitelkártya referencia THM: 38,01%; Cetelem Klubkártya referencia THM: 37,40%; 375 000 Ft hitelösszeg 2016. július 1. után kibocsátott kártyák figyelembe vételével. Az itt feltüntetett THM érték vásárlási tranzakció figyelembevételével került kiszámításra. Más tranzakciótípus esetén a THM mértéke magasabb lehet. Az akciós áruhitelt kizárólag bármely már meglévő Magyar Cetelem Bank által 2010. október 1-je után kibocsátott kártyával rendelkező vásárlók igényelhetik, vagy azok, akiknek hitelkártya igénylése pozitív elbírálásban részesül. A hitelkártya igénylése ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.  A hitelkártya kibocsátója a Magyar Cetelem Bank Zrt. A kedvezmény 2015. január 1-jétől visszavonásig érvényes. A kedvezmény az akció időtartama alatt igényelt Cetelem hitelkártyával, első alkalommal történő, azonnali vásárlás esetén, vagy bármely már meglévő magyar Cetelem bank által kibocsátott hitelkártyával érvényes abban az esetben, ha a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintézői pultnál történik. A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra. A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, de a 7% kedvezmény csak a hitelkártyáról felhasznált összeg alapján kerül kiszámolásra. Az Extreme Digital Zrt. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Az akció időtartama: 2015. január 1-jétől visszavonásig érvényes.

**A kedvezmény más akcióval is összevonható (például kuponos és akciós árú termékek), azonban kizárólag raktáron található termék, szaküzletben történő átvétele és fizetése esetén vehető igénybe.