17 390 Ft

Hasonló elérhető termékek

JBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóró, fekete

3 W teljesítmény
3,5 jack, Bluetooth csatlakozás
Akár 8 órás üzemidő

Nem kapható

Színvariációk

JBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóró, feketeJBL Clip 2 vízálló Bluetooth-os hangszóró, kékJBL Clip 2 vízálló Bluetooth-os hangszóró, szürkeJBL Clip 2 vízálló Bluetooth-os hangszóró, pirosJBL Clip 2 vízálló Bluetooth-os hangszóró, türkizJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóró, terepmintás
17 390 Ft

Részletes leírás

JBL Clip 2+, vízálló Bluetooth-os hangszóró, fekete adatai:

AKÁR 8 ÓRA LEJÁTSZÁSAz eszközben egy 40mm-es hangszóró és egy 730 mAh-s akkumulátor kapott helyet, ami akár 8 órás üzemidőt is garantál. A felső részen masszív karabiner biztosítja, hogy bármilyen körülmények között használhassuk a hangszórót, így bárhová felakaszthatod, persze ha vízbe esne sem kell aggódnod, mert:   

IPX7 MINŐSÍTÉS 1

Az új JBL Clip 2+ mindezt már új IPX7-es teljes vízálló borítással teszi - 1 méteres mélységig legfeljebb 30 perc időtartamban - így a hordozhatóság korlátai megszűnnek. A zenéd akkor is veled lesz ha egy nyári zápor szakítja meg a forróságot, vagy ha lementek a strandra napozni. Vidd ki magaddal a tengerpartra, vagy a medence mellé és ne aggódj ha vízbe esne a JBL Clip 2+.

730 mAh-ES AKKUMULÁTOR

A zenehallgatáshoz csatlakozhatunk szabvány 3,5-ös jack kábellel, vagy kényelmesebben, vezeték nélkül, Bluetooth-on, ez 10 méteren belül stabilan működik. Kezelése rém egyszerű, csak egy be/ki kapcsoló, és nyomógombos hangerőszabályzó található rajta. Bekapcsolás után automatikusan keresi a már egyszer csatlakoztatott eszközöket, és ha elérhető, azonnal kapcsolódik is. Ha nem talál semmit, a keresés egy idő után leáll. Szabvány USB kábellel tölthető bármilyen forrásról, adapterről, hálózati töltő tartozékként jár hozzá.

DAISY CHAIN

Az új Daisy Chain lehetővé teszi, hogy két JBL Clip 2+-t vezeték nélkül párosíts, így növelve a teljesítményt, illetve kedvenc zeneszámaid hangerejét. Ha a 8 órás üzemidőt teljesen kimerítetted, csupán 2,5 órát kell várnod, hogy teljesen feltöltődjön az akkumulátor, és máris folytathatod a bulizást.

1 Az IP rövidítés (Ingression Protection) a behatolás elleni védettségre utal. Az IP jelölést két karakter követi. Az első a szilárd testek (pl. por) behatolása elleni védelmet, a második a víz elleni védelmet adja meg. Ha az adott védettség-típus a készülékre nem definiált, úgy az IP után X betűt írnak. Ha a készülék megfelel valamelyik védettségi szintnek, akkor az X helyett annak számát írják. A nagyobb szám nagyobb védettségnek felel meg. A szilárd testek esetében a skála 0-6-ig, a víz esetében pedig 0-8-ig terjed. A terepi használatra szánt kézi GPS vevők esetében tipikus IPX7 jelölés tehát annyit jelent, hogy a készülék a tesztek alapján a víz elleni védettség szempontjából eleget teszt a 7-es kategória követelményeinek, amely szerint az eszköz kiállja a maximum 30 percig tartó, 1 m mély vízbe való merítést. A fentiek természetesen sértetlen, zárt készülékházra vonatkoznak.

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
422554
Gyártó
JBL
Garancia
1 éves
Akkumulátoridő
8 óra
Hatósugár
10 m
Akkumulátor kapacitás
730 mAh
Kiemelt tulajdonságok
Vízálló, Bluetooth csatlakozás
Teljesítmény (W)
3 W
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.9 /17 Értékelés
5 csillag
16
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2018. febr. 8.)

JBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóró, fekete
JBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóró, fekete

23 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
kis helyen elfér, vízálló, élménydús hangzás
Ami nem tetszik:
basszus hiánya

A Charge 2-esem mellé vettem ezt a Clip 2+-t, hogy még kevesebbet kelljen cipelni, ha az ember táborozáshoz, strandoláshoz, szabadtéri dínomdánomokhoz szeretne némi zenebonát. A termék szinte semmi helyet nem foglal, kis túlzással még zsebre is lehet vágni, gyakorlatilag húsz deka párizsi nehezebb nála. Hangzása élménydús: alacsony frekvenciájú basszust természetesen nem képes kiadni, viszont olyan életteli, dinamikus hangzást produkál, hogy nem is érzed, hogy ebből bármi is hiányozna. Mindezt akár egészen extrém hangerőig fokozva, és még a maximális hangerőn sem torzít. Hihetetlen kellemes meglepetés, egy lapon nem említhető az olcsóbb, noname, néhány ezres bluetooth-hangszórócskák tökéletlen cincogásával.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!