64 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Pioneer XW-BTSP70-K hordozható Bluetooth-os hangszóró, szálhúzott alumínium, fekete

2x12.5 W teljesítmény
Akár 8,5 órás folyamatos zenelejátszás
Bluetooth

Extra évek Részletes leírás »
64 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Pioneer XW-BTSP70-K hordozható Bluetooth-os hangszóró, feketeszálhúzott alumínium adatai:

Vezeték nélküli hangszóró-rendszerek a Pioneer-tól

Új, magas hangminőséget kialakító audio technológiák felhasználásával, kompakt, alumínium borítással, vezeték nélküli hangszóró-rendszerek!

Ezek a rendszerek kiemelkedő hangminőségű zenelejátszást nyújtanak és vezeték nélkül csatlakoztathatóak iPhone-hoz, számítógéphez, okostelefonhoz és egyéb Bluetooth® eszközökhöz.

Ezek a modellek támogatják az „aptX” magas hangminőségű Bluetooth® átviteli technológiát és rendelkeznek Smart Audio Technology funkcióval, amely egy új, többféle, minőségi hangtechnológiai megoldás integrációjával létrejött technológia. Mindkét termék magas csillapítóképességű alumínium házzal lett felszerelve, így lehetővé teszi magas a minőségű, tiszta és erőteljes vezetéknélküli lejátszást. Emellett kompakt méretüknél fogva (szélesség: 180 mm x magasság: 53,5 mm x mélység: 59 mm) a modelleket könnyen magunkkal vihetjük egyik szobából a másikba, vagy akár kirándulásra is, a lítium akkumulátor pedig csaknem 8,5 órányi folyamatos, magas hangminőségű zenelejátszást tesz lehetővé.

Az “XW-BTSP70-K”-t és a “XW-BTSP70-S”-t előnyeit távolról is élvezhetjük Bluetooth® eszközzel való vezetéknélküli kapcsolaton keresztül.


Főbb tulajdonságok

Az legújabb fejlesztésű Smart Audio Technology felhasználása a kiemelkedő minőségű, tiszta és erőteljes hangzású zenelejátszásért egy kompakt eszközben.
  • Intelligens erősítő, amely maximális hangenergia leadására képes a hangfalak dinamikus vezérlésével a bemeneti jel méretének megfelelően.
  • A legújabb fejlesztésű Double-Molding Diaphragm membrán, amely kiemelkedő zenelejátszási képességeket biztosít, tisztán visszaadva az énekhang levegős hangzását az illesztésmentes erős membránnak és a hajlékony szegélynek köszönhetően.
  • Kettő passzív sugárzó, amelyek dinamikus és életteli mély hangokat hoznak létre nagy levegő-térfogat azonnali kiáramoltatásával.
  • Kompressziós hangvisszaverő, amely éles, ugyanakkor súlyos hangzású basszushangok hullámát hozza létre különböző helyeken az oldalsó vezetékből történő sűrített levegő (reakciós lemez használatával) kiáramoltatással.
A CSR „aptX” nevű magas minőségű hangzást biztosító Bluetooth® adatátviteli technológiájának támogatása
Az „aptX” a hallható tartományon belül (20Hz-20kHz) az adatok minden formáját képes továbbítani, így Ön élvezheti a magas frekvenciák korlátozása nélküli, kiváló hangminőséget. Emellett a tiszta hangzás visszaadásának érdekében az adatátvitel során kisebb a zaj és a torzítás mértéke mint a hagyományos Bluetooth kapcsolatok esetén. Ráadásul gyakorlatilag nincs hangkésés a video lejátszások streamingje során.

„TWS (True Wireless Stereo)” funkció, amely erőteljesebb sztereó hangzást biztosít két készülék együttes használatakor
Az egy eszközön történő sztereo lejátszást támogató „XW-BTSP70”-et használhatjuk a jobb- vagy a bal oldali csatorna hangszórójaként. Így lehetővé válik két eszközt használva még erőteljesebb sztereó hangzás létrehozása.

Tiszta hangok lejátszása a szükségtelen vibrációk kizárásával az alumínium ház segítségével
A termék tiszta hangokat játszik le, mivel a szükségtelen vibrációkat a lehető legnagyobb mértékben kizárja az alumínium ház segítségével. Az alumínium csökkenti a szükségtelen vibrációkat és kiváló csillapítási képességekkel bír. Mindegyik modell alumínium házát úgy vágtuk és alakítottuk ki, hogy erős és tartós legyen.

Lítium-ionos akkumulátor a csaknem 8,5 órás folyamatos zenelejátszásért
Az akkumulátor négy órán keresztül történő feltöltésével csaknem 8,5 óra folyamatos zenelejátszás érhető el.

AUDIO IN csatlakozás a különféle eszközök csatlakoztatásáért
Mindegyik rendszer rendelkezik egy φ3.5mm sztereo AUDIO IN csatlakozással, amely kiváló minőséget biztosít, ha a készüléket televízióhoz vagy más eszközhöz csatlakoztatjuk egy sztereo mini kábel segítségével.

Kényelmes, intelligens készenléti üzemmód funkció
Az „XW-BTSP70” automatikusan bekapcsol a készenléti üzemmódból, ha Bluetooth® eszközhöz csatlakoztatjuk vagy hangbemenet érkezik az AUDIO IN csatlakozáson keresztül.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
424277
Gyártó
PIONEER
Garancia
2 éves
Hangrendszer tipusa
bluetooth hangszóró
Effektív hangteljesítmény
2 x 12.5 W
Extra funkciók
Bluetooth csatlakozás, USB-n tölthető, 3.5 mm Jack
Méretek
180 x 53.5 x 59 mm
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!